سلام به همه دوستای سایتی
یه هاستی میخاستم (چه اشتراکی و چه مجازی. البته مد نظر بیشتر اشتراکی) برای یه سایتی که شهره مجازیه. یعنی هم "فروشگاه شارژه"،هم "آپلود و دانلود سنتر" ، هم "چت روم" و هم "شبکه تبلیغاتیه" که از طریق سابدامین یک دامنه اصلی،به هم وصلن. من سایتای هاستینگ زیادی رو زیرورو کردم که میزبان همچین سایتی باشه،ولی همشون گفتن که برای هر اسکریپت،باید هاست مخصوص همونو رزرو کنم. مثلا برا چت روم،هاست مخصوص چت روم. برای آپلود سنتر هم همینطور و... . ولی من فقط یه هاست میخام.
درسته تعدد هاست،باعث افزایش کیفیت میشه (البته هزینش زیاد مهم نیس) ولی مشکلی که چندین هاست دارن اینه که یه کاربر،نمیتونه با یه بار ثبت نام در سایت،باهمون نام کاربری و اطلاعات مثلا در چت روم سایت که در هاست دیگه ای هست،فعالیت کنه. چون دیتابیس هاستا جدان.(البته اگه عزیزی پیشنهادی برای این کار داره،خوشحال میشم باهامون در میون بذاره.) (طبق پرس جوهای منم،امکان مچ کردن هاست از طریق سابدامین،وجود داره،ولی مچ دیتابیس ممکن نیست).
اگه عزیزی از شما،هاست لینوکسی سراغ داره که میزبان سایتی که بالا گفتم،روی یک هاست(نه بیشتر) باشه،ممنون میشم که آفر بده. البته شرایط زیر هم مد نظر هستش:
*دیتابیس اکثر هاستا که SSD هستش.ما هم SSD میخایم. ولی فضای خوده سایت اگه sata III هم بود،مشکلی نیس. فقط نامحدود باشه. یا حداقل با ظرفیت بالای 3 - 2 ترابایت
*هم پرسرعت باشه و هم پربازدید با ترافیک بالا. کشش بالای حدودا 30 هزار بازدید روزانه رو داشته باشه
*ترافیک ماهانه و بقیه امکانات هم نامحدود - منابع سرور هم بالا باشه
*محل سرور یا ایران باشه یا اروپا (امریکا اصلا)
*پورتش ترجیحا 1 گیگ باشه
*درصورت پیشنهاد عالی،هاست به صورت سالیانه رزرو خواهد شد.پس مبلغ سالیانه،یه چیزی در حدود شش صد،هفت صد هزار تومن به پایین در نظر گرفته شده.