-
August 28th, 2010, 22:06
عضو انجمن
-
-
August 28th, 2010 22:06
# ADS
-
August 28th, 2010, 22:17
پاسخ : انتقاد شدید از مدیریت wht
فروش در بخش نامناسب = اسپم تبلیغاتی .
-
-
August 28th, 2010, 22:25
عضو انجمن
واقعاً که کار ما رو راه انداختن.
معلومه که کارشون آموزشه نه تبلیغ.
الان کلی وقت گذاشتن تا کار منو حل کنند.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2010, 22:28
خوشبختانه اسم تاپیکی که بوده و متن اسپم شما در تصویر دیده میشه و گویای همه چیز هست.
بهر حال انسان جایز الخطاست . حکم اعدام هم براتون بریده نشده . اخطار = کارتون اشتباه بوده دفعات بعد دقت کنید. ولی خوب اگه چندین بار تکرار بشه برخورد هم جدی میشه.
-
-
August 28th, 2010, 22:29
من به شخصه از فعالیت ایشون تشکر میکنم . ولی طبق قوانین انجمن فروش یا تبلیغات خدمات به خصوص در بخش های آموزشی انجمن خلاف قوانین هست و شامل تذکر میشه .
-
تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2010, 22:30
عضو دائم
من ایشون رو 101/5 5 تأیید می کنم به خیلی ها تو انجمن کمک می کنه نمی دونم چرا برخورد مناسبی نمی شه ! ( الان یه اخطار هم از طرف سجاد برا من می یاد : دی )
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2010, 22:48
همه که اینجا هستند کمک بهم میکنند. من از کمک هایی که شما میکنی متشکرم جناب iran.nicz عزیز.
شما قبول ندارید که پستتون واقعا بیجا بوده ؟ ما اصلا به اینکه شما تبلیغ کردی یا نکردی کار نداریم. جای پست شما اونجا بوده ؟

نوشته اصلی توسط
takhoster
من ایشون رو 101/5 5 تأیید می کنم به خیلی ها تو انجمن کمک می کنه نمی دونم چرا برخورد مناسبی نمی شه ! ( الان یه اخطار هم از طرف سجاد برا من می یاد : دی )
هر موقع اخطار الکی گرفتید مثل ایشون علتش رو جویا بشید. ترجیحا داخل پیغام خصوصی
سجاد بیکار نیست که بیاد به شما الکی اخطار بده . حتی فکر نکنم من اصلا هیچ دفعه به شما اخطاری داده باشم. همچنین یادم نمیاد تو هیچکدوم از تاپیک های انتقاد و پیشنهاد به کسی اخطار داده باشم. پس وقتی میخواهید یه حرفی رو بزنید حتما قبلش توی ذهنتون سبک سنگینش کنید.
-
تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2010, 22:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Sajad
همه که اینجا هستند کمک بهم میکنند. من از کمک هایی که شما میکنی متشکرم جناب iran.nicz عزیز.
شما قبول ندارید که پستتون واقعا بیجا بوده ؟ ما اصلا به اینکه شما تبلیغ کردی یا نکردی کار نداریم. جای پست شما اونجا بوده ؟
هر موقع اخطار الکی گرفتید مثل ایشون علتش رو جویا بشید. ترجیحا داخل پیغام خصوصی
سجاد بیکار نیست که بیاد به شما الکی اخطار بده . حتی فکر نکنم من اصلا هیچ دفعه به شما اخطاری داده باشم. همچنین یادم نمیاد تو هیچکدوم از تاپیک های انتقاد و پیشنهاد به کسی اخطار داده باشم. پس وقتی میخواهید یه حرفی رو بزنید حتما قبلش توی ذهنتون سبک سنگینش کنید.
آره
دقیقا پیغام خصوصی هاتون که بد تر اینها رو هم گفتید دارم ! ( شعور رو برم ) + کل اخطار هایی که گرفتم بیشترش از شما بوده !
-
-
August 28th, 2010, 22:57
عضو انجمن
کمک کردن یا نکردن که ربطی به اخطار گرفتن نداره،هر کدوم از کاربرا که قوانین رو رعایت نکنه اخطار میگیره، حالا میخواد اولین پستش باشه میخواد از کاربرای قدیمی و خوب باشه که فعالیت آموزشی هم داشته.
وقتی هم اخطار میگیرین باید ببینید کدوم قانون رو زیرپاگذاشتین و دیگه تکرار نکنین نه اینکه بیاین تاپیک بزنین که من کاربر خوبیم چرا اخطار گرفتم!
-
تعداد تشکر ها از Mohsen به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2010, 22:58
عضو دائم
اول از همه بگم ، کلا من از امیر عزیز عذر خواهی می کنم . خیلی ازش می ترسم :D کلا اعصاب نداره ( خواهش می کنم برام اخطار ندی :D )
شما باید برای زحمات هر کسی ارزش قائل شید . باید فرقی بین کسی که اینجا زحمت می کشه و کسی که SPAM می کنه . 5 یا 10 نفر تاپ پستر اینجا رو نگاه کن ، حاظرم شرط ببندم خیلی هاشون با اسپم های مختلف ( نظیر تشکر و چرت و پرت گویی پست زیاد دارند ____ توهین به کسی نباشه ها ___ )
تفاوت پست های ایشان رو نگاه کنید تا با افرادی که فقط خواستند 100 پست بشوند که در فروش تاپیک بدند ، کدام علمی تره !
آقای Veria که به اصطلاح مدیر VMWARE هستند ارزش گذاری کنند پست های ایشان را !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
طرف یا قالب میزاره ، یا پست های بی ارزشی که همه می دانند ( نظیر نصب MOD Evasive و ... CSF ) قرار می دهند ، اما یکی مثل این دوست عزیز که پست های کاربردی و مفید و ارزشمند میزاره نباید این طوری باهاش برخورد بشه .
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-