صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: انتقاد شدید از مدیریت wht

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

Angry انتقاد شدید از مدیریت wht

تا حالا کی اسپم منو دیده !!!!
    تمام پستهای من کمک به همکارا و قرار دادن آموش تو wht بوده و مثله بعضی ها نستیم 2 روزه سرور گرفته باشم.بیا هی هی رف کنم تا زود به هر پستی الکی جواب داده باشم تا بیام تو قسمت فروش بیا حودمو تبلیغ کنم. آقا امروز من یک پست دادم بعد از ماه ها که میشه گفت جوابه دوستارو دادم و چون تعداد پست هام 100 تا نشده نمیتونم اونجا بزارم. اومدیمو :

کد HTML:
    پیش فرض Shoam Yek Ekhtar Takhalof Dar Array [bbtitle]Daryaft Kardid

جناب iran.nicz,

شما یک اخطار تخلف در انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران دریافت کردید.

نوع: ارسال اسپم تبلیغاتی
        -------
        فروش در بخش نامناسب
        -------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

اصل پست:
        LeaseWeb هم داون شد
        کاملا توپ ولی هزینه های اولیه زیاده . setup fee داره. با این همه با کیفیتی که داره 6 -7تا سرور دارم ازش.
        واسه خرید باید مدارک بفرستید . (passport va master cart ) .
        برای خرید توصط ما با قیمت های توپ کسی خواست بیاد یاهو مکاتبه.
        نصف هزینه گرفته میشه 3-12 ساعته روز های 2 شنبه تا جمعه سرور با یک لینوکس تحویل داده میشه 5 روز بعد نصف هزینه رو میگیریم.
        09149600789
        gmail:royal.pc1@gmail.com
        ما برای شما دیتا سنتر خواهیم بود.هر مشکلی بود ما در خدمتیم.به دیتا سنتر دخلی نداره
        با تشکر,
        انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران 
    یه همچین چیزی نوشتیم . انصافه و امده به من اینو میگه . از 85 پیت من 80 پست مفید بوده
    اگه من به دوستی تا حالا کمکی کرده باشم نظر شو میگه . ممنون از همه

2. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

پیش فرض پاسخ : انتقاد شدید از مدیریت wht

فروش در بخش نامناسب = اسپم تبلیغاتی .

عضو انجمن IranianServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    579
    تشکر شده در
    427 پست

واقعاً که کار ما رو راه انداختن.
    معلومه که کارشون آموزشه نه تبلیغ.
    الان کلی وقت گذاشتن تا کار منو حل کنند.
    دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)

5. تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

خوشبختانه اسم تاپیکی که بوده و متن اسپم شما در تصویر دیده میشه و گویای همه چیز هست.
    بهر حال انسان جایز الخطاست . حکم اعدام هم براتون بریده نشده . اخطار = کارتون اشتباه بوده دفعات بعد دقت کنید. ولی خوب اگه چندین بار تکرار بشه برخورد هم جدی میشه.

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

من به شخصه از فعالیت ایشون تشکر میکنم . ولی طبق قوانین انجمن فروش یا تبلیغات خدمات به خصوص در بخش های آموزشی انجمن خلاف قوانین هست و شامل تذکر میشه .

8. تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

من ایشون رو 101/5 5 تأیید می کنم به خیلی ها تو انجمن کمک می کنه نمی دونم چرا برخورد مناسبی نمی شه ! ( الان یه اخطار هم از طرف سجاد برا من می یاد : دی )
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

10. تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

همه که اینجا هستند کمک بهم میکنند. من از کمک هایی که شما میکنی متشکرم جناب iran.nicz عزیز.
    شما قبول ندارید که پستتون واقعا بیجا بوده ؟ ما اصلا به اینکه شما تبلیغ کردی یا نکردی کار نداریم. جای پست شما اونجا بوده ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط takhoster نمایش پست ها
    من ایشون رو 101/5 5 تأیید می کنم به خیلی ها تو انجمن کمک می کنه نمی دونم چرا برخورد مناسبی نمی شه ! ( الان یه اخطار هم از طرف سجاد برا من می یاد : دی )
    هر موقع اخطار الکی گرفتید مثل ایشون علتش رو جویا بشید. ترجیحا داخل پیغام خصوصی
    سجاد بیکار نیست که بیاد به شما الکی اخطار بده . حتی فکر نکنم من اصلا هیچ دفعه به شما اخطاری داده باشم. همچنین یادم نمیاد تو هیچکدوم از تاپیک های انتقاد و پیشنهاد به کسی اخطار داده باشم. پس وقتی میخواهید یه حرفی رو بزنید حتما قبلش توی ذهنتون سبک سنگینش کنید.

12. تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
    همه که اینجا هستند کمک بهم میکنند. من از کمک هایی که شما میکنی متشکرم جناب iran.nicz عزیز.
    شما قبول ندارید که پستتون واقعا بیجا بوده ؟ ما اصلا به اینکه شما تبلیغ کردی یا نکردی کار نداریم. جای پست شما اونجا بوده ؟

هر موقع اخطار الکی گرفتید مثل ایشون علتش رو جویا بشید. ترجیحا داخل پیغام خصوصی
    سجاد بیکار نیست که بیاد به شما الکی اخطار بده . حتی فکر نکنم من اصلا هیچ دفعه به شما اخطاری داده باشم. همچنین یادم نمیاد تو هیچکدوم از تاپیک های انتقاد و پیشنهاد به کسی اخطار داده باشم. پس وقتی میخواهید یه حرفی رو بزنید حتما قبلش توی ذهنتون سبک سنگینش کنید.
    آره
    دقیقا پیغام خصوصی هاتون که بد تر اینها رو هم گفتید دارم ! ( شعور رو برم ) + کل اخطار هایی که گرفتم بیشترش از شما بوده !
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

کمک کردن یا نکردن که ربطی به اخطار گرفتن نداره،‌هر کدوم از کاربرا که قوانین رو رعایت نکنه اخطار میگیره، حالا میخواد اولین پستش باشه میخواد از کاربرای قدیمی و خوب باشه که فعالیت آموزشی هم داشته.
    وقتی هم اخطار می‌گیرین باید ببینید کدوم قانون رو زیرپاگذاشتین و دیگه تکرار نکنین نه اینکه بیاین تاپیک بزنین که من کاربر خوبیم چرا اخطار گرفتم!

15. تعداد تشکر ها از Mohsen به دلیل پست مفید

عضو دائم vPsPersia.COM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    346
    تشکر تشکر شده 
    1,809
    تشکر شده در
    997 پست

اول از همه بگم ، کلا من از امیر عزیز عذر خواهی می کنم . خیلی ازش می ترسم :D کلا اعصاب نداره ( خواهش می کنم برام اخطار ندی :D )

شما باید برای زحمات هر کسی ارزش قائل شید . باید فرقی بین کسی که اینجا زحمت می کشه و کسی که SPAM می کنه . 5 یا 10 نفر تاپ پستر اینجا رو نگاه کن ، حاظرم شرط ببندم خیلی هاشون با اسپم های مختلف ( نظیر تشکر و چرت و پرت گویی پست زیاد دارند ____ توهین به کسی نباشه ها ___ )

تفاوت پست های ایشان رو نگاه کنید تا با افرادی که فقط خواستند 100 پست بشوند که در فروش تاپیک بدند ، کدام علمی تره !

آقای Veria که به اصطلاح مدیر VMWARE هستند ارزش گذاری کنند پست های ایشان را !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

طرف یا قالب میزاره ، یا پست های بی ارزشی که همه می دانند ( نظیر نصب MOD Evasive و ... CSF ) قرار می دهند ، اما یکی مثل این دوست عزیز که پست های کاربردی و مفید و ارزشمند میزاره نباید این طوری باهاش برخورد بشه .
    [CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی

هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)