-
عضو انجمن
شفاف سازی در مورد دسترسی به سرور
با سلام خدمت اساتید محترم وب هاستینگ تاک
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب!
میخواستم ببینیم سرورهایی که از دوستان خریداری میشه ( چه سرور اختصاصی و چه سرور مجازی )، تا چه میزان فروشندگان سرور ها به سرور خریداری شده دسترسی دارند؟
ممنون میشم دوستان و فروشندگان عزیز اطلاعات خودشون رو به اشتراک بگذارند.
با تشکر
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-
-
May 31st, 2015 12:33
# ADS
-
پاسخ : شفاف سازی در مورد دسترسی به سرور
درصورتی که مدیر سرور کنکجاو بشه به هردلیلی؛ میتونه به سرورتون دسترسی کامل داشته باشه...
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
درود
منظورتون در ایران هست یا خارج کشور ؟
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
تعداد تشکر ها از k-h به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
ممنون از دوستانکلا موارد زیر منظورم هست:۱.خرید سرور مجازی از فروشندگان ایرانی و خارجی؟۲.خرید سرور اختصاصی توسط واسطه در ایران۳.خرید مستقیم سرور از خارج؟جدای از بحث اعتماد به فروشنده و … میخوام ببینم اگر کسی بخواهد دسترسی داشته باشد این دسترسی تا چه حد هست؟با تشکر
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ifire
ممنون از دوستانکلا موارد زیر منظورم هست:۱.خرید سرور مجازی از فروشندگان ایرانی و خارجی؟۲.خرید سرور اختصاصی توسط واسطه در ایران۳.خرید مستقیم سرور از خارج؟جدای از بحث اعتماد به فروشنده و … میخوام ببینم اگر کسی بخواهد دسترسی داشته باشد این دسترسی تا چه حد هست؟با تشکر
اگر شما پسورد رو عوض کنید مشکلی نیست { اگر مدیر سرور پسورد رو تغییر بده می فهمید }
vnc و یا کنسول سرور هم پسورد میخواد....
-
تعداد تشکر ها از!MihanIt! به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iFire
شما اگر پسورد ادمین (ویندوز) یا روت (لینوکس) سرور رو عوض کنید ، فروشنده بیکار نیست بشینه پسورد سرور شما رو ریست کنه تا ببینه شما چه گلی ب سر سرور زدید .
اما در کل جواب سؤال شما ساده ست ، تا وقتی پسورد سیستم عامل (چه ویندوز ، چه لینوکس) قابل ریست شدن باشه ، میشه ب سرور شما دسترسی داشت ، حالا چه سرور اختصاصی باشه چه مجازی ، چه داخل ایران ، چه خارج ایران ، هیچ تفاوتی نمیکنه .
با تشکر ...
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
در صورت تغییر دادن پسورد سرور تون ، فروشنده به راحتی قادر به دیدن اطلاعات سرور تون نیست
اما در مورد هاستینگ این قضیه فرق میکنه چون مدیر هاستینگ میتونه براحتی بدون داشتن پسورد اکانت وارد پنل مشتریش بشه
ویرایش توسط mahdi-relax : May 31st, 2015 در ساعت 15:00
-
تعداد تشکر ها ازmahdi-relax به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iFire
مگه فروشنده که فرض ما باشیم بی کاریم !؟
ما نهایت کاری که با سرور های اختصاصی یه کنترل ابیوز هستش و بس ؛ ته تهش هم سرورتون داون بشه و از سمت دیتا سنتر نباشه میگیم رمز سرور رو بده بریم کنسول ببنیم چ خبره
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
با تشکر
دوستان که میگن پسورد رو عوض کنید! خوب امکانش نیست من از سرور مجازی یه تمپلیت بسازم و روی یه آی پی دیگه نصب کنم؟ اونموقه میتونم رمز رو هم عوض کنم و وارد شم و اطلاعات رو ببینم بدون اینکه خریدار متوجه بشه
ولی روی سرور اختصاصی با تغییر پسورد مشکلی پیش نمیاد؟
(فرض کنیم که حس کنجکاوی فروشنده گل کرده و … )
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-
-
May 31st, 2015, 15:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iFire
با تشکر
دوستان که میگن پسورد رو عوض کنید! خوب امکانش نیست من از سرور مجازی یه تمپلیت بسازم و روی یه آی پی دیگه نصب کنم؟ اونموقه میتونم رمز رو هم عوض کنم و وارد شم و اطلاعات رو ببینم بدون اینکه خریدار متوجه بشه
ولی روی سرور اختصاصی با تغییر پسورد مشکلی پیش نمیاد؟
(فرض کنیم که حس کنجکاوی فروشنده گل کرده و … )
این مورد میشه ...
تم بگره و سپس با ایزو ریست بده پسورد رو و ... + یک فرد کاملا بیکار این کارو میکنه +
اما اگر میخوایید کسی جزء دیتا دسترسی نداشته باش فقط سرور اختصاصی
-
تعداد تشکر ها از !MihanIt! به دلیل پست مفید