سلام وقت بخیر
من با جوملا کار میکنم. میخواستم بدونم زمانی که آدرس سایت در url نوشته میشه و بعد کلید Enter زده میشه دلیل اینکه چند ثانیه اول صفحه مرورگر سفید هست و بعد وب سایت لود میشه مربوط به وب سایت میشه یا هاست؟
متشکرم
سلام وقت بخیر
من با جوملا کار میکنم. میخواستم بدونم زمانی که آدرس سایت در url نوشته میشه و بعد کلید Enter زده میشه دلیل اینکه چند ثانیه اول صفحه مرورگر سفید هست و بعد وب سایت لود میشه مربوط به وب سایت میشه یا هاست؟
متشکرم
مربوط به خیلی چیزااا...
بستگی به سرعت اینترنت ... قالب ... هاست( توی چه سروری هست (ایران و خارج) ) و ...
خیلی اگه طولانی نیست نگران این مورد نباشین چون در ایران با این صورت نت یه چیز عادی محصوب میشه!!!!!
درود بر شما
چند ثانیه اول صفحه سفید مرورگر سفید هست!
معمولا این موضوع به شکل عمومی به دلیل لودینگ سایت هست! مثلا اگر صفحه سایت شما 200 کیلوبایت حجم داشته باشه کل این 200 کیلوبایت روی مرورگر ذخیره نمیشه و هربار به دلیل برقرار شدن ارتباط با بانک اطلاعاتی و فراخوانی داده ها و لود شدن سایر محتوای سایت مثل عکس ها و ... شما قادر به مشاهده محتوای سایت نیستید!
اما اگر احساس می کنید این موضوع غیر طبیعی هست
شایع ترین دلایل:
سنگین بودن سایت شما در طراحی که باعث کاهش سرعت لودینگ میشه
ضعیف بودن سرور هاستینگ شما و مسائلی مانند بالا بودن پینگ سرور نسبت به موقعیت ایران یا.....
سلام
از سایت http://gtmetrix.com چک کنید ببینید سرعت لود سایتتون در چه وضعیتی هست.
ممکنه مشکل از سرعت اینترنت شما باشه
سایتی که گفتم وضعیت وب سایتتون رو بررسی می کنه که می تونید ببینید در چه قسمت هایی مشکل وجود داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)