-
فروش ویژه سرور مجازی انگلیس و کانادا دیتا سنتر ovh با آپتایم 100% و قیمت عالی
با سلام وعرض ادب خدمت کاربران انجمن وب هاستینگ تالک با توجه به تعداد درخواست های بالا از سرورهای مجازی،به پاس این استقبال آفر ویژه ای برای کاربران عزیز در نظر گرفتیم که شامل 20% تخفیف دائمی از لوکیشن های انگیس و کانادا میباشد
ویرایش توسط mizban97 : June 28th, 2015 در ساعت 14:31
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
May 21st, 2015 13:58
# ADS
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس دیتا سنتر Redstation با آپتایم 100% و قیمت عالی
سلام داداش پلن دو چای چونه زدن داره !؟ قمیتو بیاری پایین تر ؟ درضمن جواب یاهوتونم بدید .
-
تعداد تشکر ها از mihangamer به دلیل پست مفید
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس دیتا سنتر Redstation با آپتایم 100% و قیمت عالی

نوشته اصلی توسط
mihangamer
سلام داداش پلن دو چای چونه زدن داره !؟ قمیتو بیاری پایین تر ؟ درضمن جواب یاهوتونم بدید .
سلام
دوست عزیز قیمت ها ثابت هست اما چون پیام دادید ماه اول 15 تومان خدمتتون میدم
لطفا تو سایت تیکت بزنید تا براتون فاکتور کنم
با تشکر
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
عضو انجمن
سلام ، اگر برای ما هم امکان داره ماه اول 15 تومان بزنید ، خرید رو انجام بدم.
فقط تحویل فوری هستش ؟ و اینکه من نیاز به 1 درایو اضافه دارم ، یعنی 1 درایو C و یک درایو دیگه که درایو C همون اندازه ویندوز باشه بقیش هم اضافه بشه روی یک درایو دیگه.
ویندوز 2008 - iis 7 نیاز دارم.
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
-
-

نوشته اصلی توسط
slashflash
سلام ، اگر برای ما هم امکان داره ماه اول 15 تومان بزنید ، خرید رو انجام بدم.
فقط تحویل فوری هستش ؟ و اینکه من نیاز به 1 درایو اضافه دارم ، یعنی 1 درایو C و یک درایو دیگه که درایو C همون اندازه ویندوز باشه بقیش هم اضافه بشه روی یک درایو دیگه.
ویندوز 2008 - iis 7 نیاز دارم.
سلام
سرور شما تحویل داده شد
بازم سرور با تخفیف موجود هست دوستان خواستند پیام بدن در خدمتیم
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
جهت اطلاع دوستان آفر های فوق همچنان موجود هست
جهت اطلاعات بیشتر با واحد فروش در تماس باشید
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
من با شماره تماس سایتتون تماس گرفتم کسی پاسخگو نبود!!!
-
-

نوشته اصلی توسط
sorkh_zard
من با شماره تماس سایتتون تماس گرفتم کسی پاسخگو نبود!!!
باسلام
شرمنده از صبح نبودم دیر پاسخ میدم. شما بفرمایید تیکت بزنید
شماره تماس در مواقع ضروری خودمون باهاتون تماس میگیریم
پس موقع عضویت شماره همراه خودتون رو درست وارد کنید
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
June 27th, 2015, 05:28
سلام ببخشید فرکانس هز هسته رو چند هرتز محدوده ؟ (آفر4 )
بعدم قیمتا تعغیر کردن ؟
-
-
June 28th, 2015, 14:29

نوشته اصلی توسط
mohammad2100
سلام ببخشید فرکانس هز هسته رو چند هرتز محدوده ؟ (آفر4 )
بعدم قیمتا تعغیر کردن ؟
باسلام
محدودیتی ایجاد نکردیم در اول کار بهتون نامحدود میدیم اگر مشاهده شد بیش از حد مصرف میکنید لیمیت میشه روی 4000 هرتز
اگر بخواید همون پلن 4 رو بهتون میدیم مشکلی نیست
- - - Updated - - -
باسلام
آفر جدید قرار گرفت . سرور کانادا موجود هست
ویرایش توسط mizban97 : June 27th, 2015 در ساعت 21:33
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-