-
شما شرکت هاستینگ برای dns اختصاصی هزینه دریافت میکنید؟
با سلام
در شرکت هاستینگی یک سرویس هاست خریداری کرده ام که جهت حفظ ارزش اخلاقی اسم بردن ان درست نیست
طی مدتی که از سایت سروئیس دارم بنده اقدام به ساخت dns اختصاصی ns1 و n2 کرده ام بدون اینکه به شرکت هاستینگ اطلاعی بدهم
در این حال شرکت من را خلافکار دانسته و جهت اینکار سالانه از من هزینه ای طلب میکند
ایا این کار درست است ؟ اگر شخصا درخواست میکردم اینکارو بکنن جهت انجام کار هزینه میگرفتن مشکلی نبود ولی dns که برای انها هزینه نداشته و حتی بعد یک سال متوحه این قضیه شده اند منظور چیست؟
ایا شما هم در هر شرایطی که dns اختصاصی روی هاست مشتری باشید هزینه دریافت میکنید؟ ایا شما هر روز دامنه های میزبان شده را جهت این امر چک میکنید ؟
-
-
May 23rd, 2015 15:42
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : شما شرکت هاستینگ برای dns اختصاصی هزینه دریافت میکنید؟
هر شرکت / گروه سیاست خودش رو داره { ما که هزینه نمی گیریم }
برای خود ما قبلا پیش آمده میهن وب هاست گرفته { هزینه ای هم نداره :| }
-
تعداد تشکر ها از!MihanIt! به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
هر شرکت / گروه سیاست خودش رو داره { ما که هزینه نمی گیریم }
برای خود ما قبلا پیش آمده میهن وب هاست گرفته { هزینه ای هم نداره :| }
در این باره قوانینی یا توضیحی در سایت شرکت داده نشده ایا مشتری وقتی یه هاست میخره باید نگران این هم باشه گه چیزی که هزینه ای برای هیچ کسی نداره فردا بخوان بخاطرش هزینه بگیرن ؟
-
-
عضو انجمن
سلام سیاست کاری ما هم در گرفتن هزینه است .ارادت
-
تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
با سلام
در شرکت هاستینگی یک سرویس هاست خریداری کرده ام که جهت حفظ ارزش اخلاقی اسم بردن ان درست نیست
طی مدتی که از سایت سروئیس دارم بنده اقدام به ساخت dns اختصاصی ns1 و n2 کرده ام بدون اینکه به شرکت هاستینگ اطلاعی بدهم
در این حال شرکت من را خلافکار دانسته و جهت اینکار سالانه از من هزینه ای طلب میکند
ایا این کار درست است ؟ اگر شخصا درخواست میکردم اینکارو بکنن جهت انجام کار هزینه میگرفتن مشکلی نبود ولی dns که برای انها هزینه نداشته و حتی بعد یک سال متوحه این قضیه شده اند منظور چیست؟
ایا شما هم در هر شرایطی که dns اختصاصی روی هاست مشتری باشید هزینه دریافت میکنید؟ ایا شما هر روز دامنه های میزبان شده را جهت این امر چک میکنید ؟
سلام
بله هزینه دریافت میشود.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از hashtgerdiha به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
آیپی اختصاصی بله ولی دی ان اس چیزی نیستش که کسی بخواد هزینه بگیره
و حرکت نا شایستی هستش
ولی قوانین رو مطالعه کنید اگر ذکر کردن که باید پرداخت کنید که هیچ، در غیر این صورت نه از نظر شرعی و نه از نظر عرف جامعه درست نیستش
-
تعداد تشکر ها ازxphost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
007
سلام سیاست کاری ما هم در گرفتن هزینه است .ارادت

نوشته اصلی توسط
hashtgerdiha
سلام
بله هزینه دریافت میشود.
موفق باشید.
لطفا دوستانی که موفق دریافت هزینه هستند سوالات زیر رو جواب بدن:
-
تعداد تشکر ها از Parti_Baz به دلیل پست مفید
-
سلام
همانطور که گفته شده مربوط به سیاست های شرکت هست و نمیشه گفت چون بقیه نمیگیرن ایشون هم نباید بگیرد.
موفق باشید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
yourhosting
سلام
همانطور که گفته شده مربوط به سیاست های شرکت هست و نمیشه گفت چون بقیه نمیگیرن ایشون هم نباید بگیرد.
موفق باشید
بنده هم همچین منظوری ندارم ولی با شرایطی که عرض کردم گرفتن هزینه از مشتری درسته ؟
-
-
May 23rd, 2015, 16:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
لطفا دوستانی که موفق دریافت هزینه هستند سوالات زیر رو جواب بدن:
شخصا بیکار نیستم که بخوام روزانه کلی سایت رو چک کنم یا حالا در طی یک ماه
هاست فرد تا جایی که قوانین رو رعایت کنه فضای شخصی اون فرد هستش
و اگر قوانین رو رعایت نکنه بنده وظیفه دارم برای پیگیری موضوع وارد هاست بشم و مسائل نقض شده رو بررسی کنم
به هیچ وجه هم موافق چنین امری نیستم چون دی ان اس اختصاصی نه به سرورم فشاری میاره نه آسیبی میخواد بزنه که بخوام جریمه دریافت کنم یا هزینه ای بگیرم
-
تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید