-
عضو دائم
سرنوشت سایتهای دانلود چه خواهد شد؟
سلام.دیشب یک منبع اگاه از دوستان بالا که باهام اشنایی داره پیشم بود..خبرهایی شنیدم که نمیدونم والا با کمی تحقیق و سرچ تو نت نمیتونم انکارش کنم..همونطور که میدونید قانون کپی رایت رو دارند کم کم اجرا میکنند تو ایران..این طرح چند سال پیش کلید خورد و دقت کنید ریختند مغازه ها هر چی بازی و نرم افزار نایلونی و کپی بود رو جمع کردند.حالا هم تقریبا همه دارند فقط محصولات ارجینال تو مغازه ها میفروشند یا حد اقلش دیگه نایلونی و.. بساتش جمع شده و همینطور دیگر خبری از رایت و کپی محصولات ایرانی نیست....(نه اینکه نباشه اما شاید خیلی محدود شده) اما موضوع به اینجا ختم نمیشه..شاید ان حرکت رو خیلی ها به شوخی گرفتند اما انگار موضوع داره خیلی جدی تر میشه و با امضای تفاهم که در جریانش هستید احتمالا کم کم قانون کپی رایت جهانی هم تو ایران رواج پیدا کنه...حالا موضوع اصلی اینجاست سرنوشت این همه سایت دانلود ایرانی چه خواهد شد؟ خودتون میدونید سایتهای دانلود چه بازی چه نرم افزار همگی از دم ناقض کپی رایت هستند و انها مثل سایتهای موزیک و فیلم نیستند که هر دفعه دامین عوض کنند یا سرورشون رو بفرستند چین و روسیه و... سایت هم چیزی نیست که طرف بتونه دور بزنه و با یک *****ینگ کارش تمومه و از این پس شرکتهای خارجی راحت میتوانند از صاحبان سایتهای دانلود شکایت کنند!!... حالا دوستان به نظرتون کار سایتهای دانلود تمام هست؟ این همه هزینه و وقت یعنی به زودی به باد خواهد رفت؟
-
-
May 14th, 2015 11:23
# ADS
-
پاسخ : سرنوشت سایتهای دانلود چه خواهد شد؟
یادمه این سوالو توی تلویزیون از مدیر پی سی دانلود پرسیدن گفتند اگه روزی کپی رایت توی ایران اجرایی بشه ا فقط محصولات متن بازو منتشر میکنیم و برای بقیه محصولات بخش فروشگاهی رو فعالتر می کنیم
این استراتژی هست که بیشتر سایتای بزرگ پیش خواهند گرفت اما
چیزی که مشخصه سایتای کوچک توی این قضیه یا میرم به چین و روسیه یا کلا باید جم کنند
-
تعداد تشکر ها از saeedagha به دلیل پست مفید
-
شما چرا سایت های دانلود ما رو میگین
اول باید برن سراغ این دی وی دی ها اورجینالی که توسط شرکت های ایرانی ارائه میشه
اگه این قانون کپی رایت اجراء بشه اونوقت شما باید بری یک ویندوز 8 رو 300 هزار تومان اورجینالشو پول بدی
در حالی که ما هممون اورجینال شرکتی به همراه کرک می خریم نهایت 8 تومن
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
saeedagha
یادمه این سوالو توی تلویزیون از مدیر پی سی دانلود پرسیدن گفتند اگه روزی کپی رایت توی ایران اجرایی بشه ا فقط محصولات متن بازو منتشر میکنیم و برای بقیه محصولات بخش فروشگاهی رو فعالتر می کنیم
این استراتژی هست که بیشتر سایتای بزرگ پیش خواهند گرفت اما
چیزی که مشخصه سایتای کوچک توی این قضیه یا میرم به چین و روسیه یا کلا باید جم کنند
محصولات متن باز تو اینترنت سایتهاش پر هست که بزرگترینهای ایران به گرد پاشونم نمیرسن..در واقع با اجرای قانون کپی رایت کلا سایتهای دانلود تو ایران کارشون تمام هست
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
tarf
اگه این قانون کپی رایت اجراء بشه اونوقت شما باید بری یک ویندوز 8 رو 300 هزار تومان اورجینالشو پول بدی
برای اینکه بحث فقط رو سرنوشت سایتهای دانلود هست وگرنه با اجراتی قانون کپی رایت کلا خیلی ها شغل و کارشون رو از دست میدند و این شتری هست که در خونشون خوابیده!! حتی دوستان هاستینگ هم خیلی از مشتریهاشون رو از دست میدند و دیگر سرور دانلود و.. در کار نخواهد بود
ویرایش توسط delta : May 14th, 2015 در ساعت 11:42
-
-

نوشته اصلی توسط
delta
محصولات متن باز تو اینترنت سایتهاش پر هست که بزرگترینهای ایران به گرد پاشونم نمیرسن..در واقع با اجرای قانون کپی رایت کلا سایتهای دانلود تو ایران کارشون تمام هست
شاید کپی رایت رو فقط برای داخلی ها اجرا کنن خیلی جالبه طرف میگیره راحت محصولات ادوبی و مایکروسافت و فله ایی میریزه روی دی وی دی بعد کلی قفل میزاره روش که کسی رایت نکنه و میگه اورجینال بخرین لاکردار مگه خودت اورجینال خریدی
-
-

نوشته اصلی توسط
tarf
آرزو خرید با چنین قیمتی دارم
روزی که محصولات ادوبی مثل فتوشاپ با 9 میلیون هم نتونی بخری و هرکس ادعا فتوشاپ نکنه چه روزه خوبیه
-
تعداد تشکر ها ازaminrt4 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aminrt4
روزی که محصولات ادوبی مثل فتوشاپ با 9 میلیون هم نتونی بخری و هرکس ادعا فتوشاپ نکنه چه روزه خوبیه

اون موقع دیگه برای یه طراحی ، 50-60 نمیگیریم...
یه صفر میذاریم جلوش
-
تعداد تشکر ها از mha1368 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
aminrt4

9میلیون؟ نه بابا فتوشاپ نسخه اورجینالش 2 میلیون هست نه 9 میلیون
کسی که واقعا کسب و کارش با فتوشاپه و به صورت شرکتی کار میکنه این مبلغ رو خیلی راحت میتونه بده این نرم افزار برای کارهای تجاری هست و واسه ویرایش ساده عکس کسی نمیاد این همه هزینه کنه چون برای کارهای تجاری هست قیمتش هم بالاست
انصافا 2 ملیون پولی نیست واسه همچین نرم افزاری غولی
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aminrt4

یک مشتری المانی داشتم امده بود با دوستش مغازه..رو لپ تاپش هنوز ویندوز ویستا نصب بود و کلا سه چهار تا بیشتر برنامه نداشت..وقتی گفتم چه ویندوزی نصب کنم و چه برنامه هایی میخوای خشکش زده بود که با چند دلار از فتوشاپ و 3d مکس و نسخه نهایی ویندوز و هر چی میخواد میتونه استفاده کنه!! با امضای تفاهم شاید اوضاع اقتصادی خوب بشه اما از جهاتی هم خیلی ها نابود میشوند و باید دنبال شغل جدیدی باشند... بازم میگم دیگه این موضوع شوخی نیست و در حال اجرا شدن هست..دلتون رو خوش نکنید که نمیشه چون واقعا در حال انجام هست و بهتره دوستان سایت دار دانلود یا کسانی که کارشون با کپی و.. هست فکر ایندشون باشن.. به شخصه خودم کم کم دارم میزنم تو کار محصولات ارجینال تا بعدا این مشکل تو زندگیم مشکلی پیش نیاره..
ویرایش توسط delta : May 14th, 2015 در ساعت 11:51
-
-
May 14th, 2015, 11:50

نوشته اصلی توسط
mha1368
اون موقع دیگه برای یه طراحی ، 50-60 نمیگیریم...
یه صفر میذاریم جلوش

بهتر حداقل میدونی با بچه طرف نیستی طرف لیاقتش داره رفته هزینه کرده یاد گرفته برات یه چیزی میزنه
نه اینکه طرح کپی و ریپ بزنه بندازه جلوت
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
delta
یک مشتری المانی داشتم امده بود با دوستش مغازه..رو لپ تاپش هنوز ویندوز ویستا نصب بود و کلا سه چهار تا بیشتر برنامه نداشت..وقتی گفتم چه ویندوزی نصب کنم و چه برنامه هایی میخوای خشکش زده بود که با چند دلار از فتوشاپ و 3d مکس و نسخه نهایی ویندوز و هر چی میخواد میتونه استفاده کنه!! با امضای تفاهم شاید اوضاع اقتصادی خوب بشه اما از جهاتی هم خیلی ها نابود میشوند و باید دنبال شغل جدیدی باشند...
منظورتون دز د ها محترم و دلال ها هستن
-
تعداد تشکر ها از aminrt4 به دلیل پست مفید