-
January 3rd, 2014, 21:05
دانلود رایگان LiveZilla 5.1.2.2 ! (بدون محدودیت زمانی )
با سلام
در ورژن های قبلی LiveZilla مشاهده شده بود که تنها 14 روز قابل استفاده بود ! اما اخیرا LiveZilla تصمیم گرفته مثل دیگر برنامه های تجاری چت آنلاین تا 1 اپراتور را به صورت رایگان ساپورت کنه .(البته چند ماهی میشه این طوری شده )
یعنی محدودیت 14 روزه را برداشتند و الان شما میتونید نا محدود استفاده کنید اما باید 1 اپراتور داشته باشید ! و خیلی از دوستان که به دنبال کرک این برنامه بودند دست نگه دارید !دیگه نیازی نیست.
به نظرم این اقدام را برای جلوگیری از انگیزه برای کرک کردن برنامه و افزایش محبوبیت انجام دادند و خیلی خوب بود 
اسکریپت بسیار قدرتمند و کاملی هست و امکانات فوقالعاده ای داره .
مهم ترین امکانی که بهش اضافه شده در نسخه بعد از 3 ، امکان قرار دادن چت باکس شناور در سایت هست .
همین طور فارسی را کاملا ساپورت میکنه میتونید با یک کلیک تمامی قسمت ها را فارسی کنید !
امید وارم دوستان استفاده کنند و مفید باشه
لینک دانلود آخرین ورژن :
https://www.livezilla.net/downloads/en/
دوستان اگر سوالی داشتید بفرمایید شاید بتونیم کمک کنیم
-
تعداد تشکر ها ازbehnam289 به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014 21:05
# ADS
-
January 4th, 2014, 00:26
عضو انجمن
پاسخ : دانلود رایگان LiveZilla 5.1.2.2 ! (بدون محدودیت زمانی )
لایو زیلا یه اشکال بزرگ داره و اون هم این هست که برای لینوکس و سیستم عامل مک نرم ازفزار client نداره !
البته اینکه مدام سیاستش رو عوض می کنه هم نشان از غیر حرفه ای بودنش داره ! یه بار مدت دار می کنه بعد یه کاربره رو رایگان بعد ... !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2014, 02:46
محدودیت یک اوپراتور که اصلا فایده نداره
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2014, 13:26

نوشته اصلی توسط
dertgtr
لایو زیلا یه اشکال بزرگ داره و اون هم این هست که برای لینوکس و سیستم عامل مک نرم ازفزار client نداره !
البته اینکه مدام سیاستش رو عوض می کنه هم نشان از غیر حرفه ای بودنش داره ! یه بار مدت دار می کنه بعد یه کاربره رو رایگان بعد ... !
یعنی اپراتور های شما از سیستم عامل های مک استفاده میکنند ؟ اگر منظورتون اینه فکر نکنم اهمیتی داشته باشه
در ضمن شما اصلا لازم نیست نرم افزار کلاینت داشته باشید تا بتونید با پشتیبانی انجام بدید !کافیه از طریق پنل از مرور گر لاگین کنید و کار پشتیبانی را انجام بدید. مثل zopim
و این همه آپشن و کنترل های زیاد فکر کنم واقعا حرفه ای ترین اسکریپت پشتیبانی Livezilla باشه حداقل از zopim و موارد مشابه خیلی بهتره!
به نظرم با این کار از کرک شدن برنامه جلوگیری کردند ، چون که کسی که یک اپراتور داره هیچ وقت هزینه سنگین نمیده تازه باعث معروف شدن هم میشه
-
تعداد تشکر ها از behnam289 به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2014, 13:33

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
محدودیت یک اوپراتور که اصلا فایده نداره
درسته اما اکثر اسکریپت های پشتیبانی که رایگان هستند محدودیت یک گفتگو آنلاین دارند یعنی اگر نفر دوم وارد چت بشه اجازه نمیده مثل zopim و برای هزینه و اینکه باید ماهانه پول بدید .
اما لایوزیلا یک مرتبه پول میدید و قطعا کسی که دو اپراتور استخدام کرده .و ماهانه حقوق میده میتونه هزینه ها را بپردازه چون هزینه فقط یک مرتبه مادام العمر هست
-
-
January 4th, 2014, 13:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
behnam289
یعنی اپراتور های شما از سیستم عامل های مک استفاده میکنند ؟ اگر منظورتون اینه فکر نکنم اهمیتی داشته باشه
در ضمن شما اصلا لازم نیست نرم افزار کلاینت داشته باشید تا بتونید با پشتیبانی انجام بدید !کافیه از طریق پنل از مرور گر لاگین کنید و کار پشتیبانی را انجام بدید. مثل zopim
و این همه آپشن و کنترل های زیاد فکر کنم واقعا حرفه ای ترین اسکریپت پشتیبانی Livezilla باشه حداقل از zopim و موارد مشابه خیلی بهتره!
به نظرم با این کار از کرک شدن برنامه جلوگیری کردند ، چون که کسی که یک اپراتور داره هیچ وقت هزینه سنگین نمیده تازه باعث معروف شدن هم میشه
بله خود من سیستم عامل مک استفاده می کنم.
-
-
January 4th, 2014, 13:51

نوشته اصلی توسط
dertgtr
بله خود من سیستم عامل مک استفاده می کنم.
پس مشکلی نداره میتونید از پنل ادمین لاگین کنید و پشتیبانی را از طریق مرورگر انجام بدید مثل Zopim
البته از روی کنجکاوی یک سرچ کردم ببینم داره یا نه ، درسته برای مک نداره
اما در سایت خودشون گفتند از طریق برنامه Virtualization and Automation Solutions for Desktops, Servers, Hosting, SaaS - Parallels میتونید برنامه های ویندوز را روی مک اجرا کنید و لایو زیلا این طوری هم کار میکنه
اینجا گفته شده :https://www.livezilla.net/faq/en/?fid=livezilla-on-mac
-
تعداد تشکر ها ازbehnam289 به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2014, 13:53
راهی برای دور زدن یک اپراتور نداره؟
-
-
January 4th, 2014, 13:58

نوشته اصلی توسط
lordvps.ir
راهی برای دور زدن یک اپراتور نداره؟
از زمانی که لایوزیلا تجازی شده هیچ کرکی پیدا نشده و فکر نمیکنم کسی کرک کنه
به نظرم قیمتش باز هم منصفانه هست
-
-
January 4th, 2014, 13:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
behnam289
بله Parallels نصب کردم روی مک . من خیلی وقت هست دنبال حل این مشکل لایو زیلا با مک بودم این راه Parallels رو هم رفتم . حتی میشه با VMware نسخه مک هم لایو زیلا را اجرا کرد . فقط این روش ها به کیفیت اجرای خود نرم افزار تحت خود مک نمیشه و دوباره کاری هست و ...
فقط عجیبه که چرا لایو زیلا با این همه پیشرفت فکری به حال کاربران مک و لینوکسش نمی کنه ! تو خود آمریکا اکثر شرکت های بزرگ با مک کار می کنند نه ویندوز مایکروسافت .
برای آندرویید هم تازه کلاینت معرفی کرده
به نظر من لایو زیلا به فکر کاربرانش یه مدت نبود الان که دیده داره کاربرانش رو از دست میده تازه به فکر جبران افتاده
-