- 

April 18th, 2015, 18:26

عضو جدید

حمکش چیه ؟ ( کپی برداری ) | مسئله قانونی حمکش چیه ؟ ( کپی برداری ) | مسئله قانونی

سلام
 من چی بگم ؟
 ایشون تو تاریخ اسفند 93اومدن به من گفتن میخوام  یه سایت بزنم هم اسم سایت شما و بشم بردار سایت شما . من هم طبق معمول هر  چی ضربه میخورم از این آدماس

گفتم باشه بزن . اینم رفت از همون جایی  که هاست خریدم ( هاستینگ رفیقم ، از اولین مشتریاش بودم و البته هاست من  رایگانه ) هاست و دامنه خرید . حتی نمیتونست پول بریزه تا واسش فعال کنن که  راهنماییش کردم . بعد حتی بلد نبود وارد هاست شه که بهش یاد دادم . بعد از  اون یاد نداشت وردپرس نصب کنه که براش خودم نصب کردم . و بعد اون عین قالب  من که نمیدونست اسمش چیه رو بهش گفتم و نصب کرد حتی نوع چینشش هم مثل منه .
 تا اینجاش هیچ

این لوگو سایت منه که توسط حسین ( جی دیزاین ) طراحی شده ( تابستان 93 ) Rashaweb.ir :
    این لوگو سایت کپی بردار منه با عنوان روشاوب ( Roshaweb.ir ) که حتی سایتش اون تاریخ نبوده و اسفند اواخرش درست شده :    میبینید که رفته و راشاوب رو برده جای الف

بعد رفتم تاپیک زدم ( تو انجمن کانی وب ) که از لوگو سایتم کپی کرده 
بعد اومده پ.خ داده با این عنوان " گه خوردم " و متن ( عکس میدم نگید دروغ میگه ) :
  بعد بهش گفتم باشه 3 روز وقت میدم لوگو رو برداری . اما بعد نزدیک به 1 هفته رفتم میبینم برنداشته ! 
بهش میگم ببینید چی میگه :
  الان شیر شده ! 
میگه رفته یه یکی از فامیلاش گفته گفته من ( مدریت راشاوب ) هیچ کاری نمیتونم بکنم و تا آخرش وایسه ! 
بنظرتون چی کار کنم ؟ 
شکایت کنم ؟ 
حضوری یا از طریق فتا ؟ 
شکایت کنم پیگیری میشه ؟ 
الان هم آی پی رو بن کرده ارور 403 میده سایتش

ویرایش توسط Amir Mohammad 99 : April 18th, 2015 در ساعت 18:35

دلیل: اشکال تاریخ 90 جای 93

- 

- 

April 18th, 2015 18:26

# ADS

- 

April 18th, 2015, 18:40

عضو جدید

پاسخ : حمکش چیه ؟ ( کپی برداری ) | مسئله قانونی پاسخ : حمکش چیه ؟ ( کپی برداری ) | مسئله قانونی

ناراحت نشو ولی یه جوری کارتون بچه گانس !!!! توجه کن چطوری داستانو تریف کردی!!! خوب عزیزم تو ک میدونی قانون برای همه یکسان نیست ....... بعدش رفیق بازی و ... هر کی بخونه داستانو فکر میکنه سرکاریه اخه عزیزم اگه میخای کار حرفه ای بکنی باید از روی خیلی چیزا چشاتو ببندی و فقط کار خودتو بکنی

هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر  رر 

- 

تعداد تشکر ها ازnasrsd98 به دلیل پست مفید

- 

April 18th, 2015, 18:45

عضو جدید

پاسخ : حمکش چیه ؟ ( کپی برداری ) | مسئله قانونی پاسخ : حمکش چیه ؟ ( کپی برداری ) | مسئله قانونی

نوشته اصلی توسط  nasrsd98  
 ناراحت نشو ولی یه جوری کارتون بچه گانس !!!! توجه کن چطوری داستانو تریف کردی!!! خوب عزیزم تو ک میدونی قانون برای همه یکسان نیست ....... بعدش رفیق بازی و ... هر کی بخونه داستانو فکر میکنه سرکاریه اخه عزیزم اگه میخای کار حرفه ای بکنی باید از روی خیلی چیزا چشاتو ببندی و فقط کار خودتو بکنی 

کاملا حرفتون متینه

-