-
April 20th, 2015, 13:15
عضو انجمن
سرور مجازی رم 512 ویندوز 2003 لوکیشن سوئیس
سلام سرور مجازی از کشور سوئیس نیاز داریم بصورت فوری دوستانی که امکان ارائه دارن اعلام فرمایید قیمت در پست ارسالی بشکل واضح عنوان گردد 1 ماه و 3 ماه
اضافه میکنم : حتماً کشور سوئیس باشه هویز و کلیه اطلاعات ، دوستانی لطف میکنن از سایر دیتاسنترها و کشورها با IP سوئیس پیام خصوصی میکنن من هویز میگیرم میزنه OVH France این بدرد من نمیخوره سرور باید از کشور سوئیس باشه
ویرایش توسط ali0000 : April 20th, 2015 در ساعت 13:47
-
-
April 20th, 2015 13:15
# ADS
-
April 20th, 2015, 13:49
پاسخ : سرور مجازی رم 512 ویندوز 2003 لوکیشن سوئیس
با سلام.
لوکیشن از فرانسه هست ولی با ای پی سویس میتوانیم ارایه بدیم
Cpu : Intel® Xeon® ۱ Core
RAM: ۵۱۲MB
HDD: ۵۰GB |SSD & SATA
Bandwidth : Unlimited
۹۹٫۹% Uptime Guarantee
Network Port : ۱ Gbps Unlimited
مجازی سازی توسط Vmware ESXi V۵٫۵
Access Rot: Yes
Support: ۲۴*۷
هزینه ماهیانه 25 تومان.
جهت سفارش عضو شده و تیکت بفرستید
http://sabaserver-game.ir/register.php
ویرایش توسط saba71 : April 20th, 2015 در ساعت 13:52
-
-
April 20th, 2015, 13:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saba71
با سلام.
لوکیشن از فرانسه هست ولی با ای پی سویس میتوانیم ارایه بدیم
cpu : Intel® xeon® ۱ core
ram: ۵۱۲mb
hdd: ۵۰gb |ssd & sata
bandwidth : Unlimited
۹۹٫۹% uptime guarantee
network port : ۱ gbps unlimited
مجازی سازی توسط vmware esxi v۵٫۵
access rot: Yes
support: ۲۴*۷
هزینه ماهیانه 25 تومان.
جهت سفارش عضو شده و تیکت بفرستید
http://sabaserver-game.ir/register.php
ip از سرور فوق ارسال فرمایید
سپاس
-
-
April 20th, 2015, 14:17
از شخص مطمئن بگیرید نه شخصی که با 30 پست نه نماد دارد نه شرکت است :| فقط اسپم بلد است
-
تعداد تشکر ها از s0NY به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2015, 18:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ali0000
سلام سرور مجازی از کشور سوئیس نیاز داریم بصورت فوری دوستانی که امکان ارائه دارن اعلام فرمایید قیمت در پست ارسالی بشکل واضح عنوان گردد 1 ماه و 3 ماه
اضافه میکنم : حتماً کشور سوئیس باشه هویز و کلیه اطلاعات ، دوستانی لطف میکنن از سایر دیتاسنترها و کشورها با IP سوئیس پیام خصوصی میکنن من هویز میگیرم میزنه OVH France این بدرد من نمیخوره سرور باید از کشور سوئیس باشه
با توجه ب اینکه میگید آي پی با Geolocation های مختلف OVH ب کارتون نمیاد ، شما لینک بدید ، ما براتون با نرخ روز ارز خریداری میکنیم ...
-
-
April 20th, 2015, 19:04

نوشته اصلی توسط
ali0000
سلام
با توجه به ارائه دهندهای سرویسهای مجازی و دیتا سنترهای که در این کشور موجود هست و از همه مهم تر نادر بودن سرویس دهنده ایرانی از این لوکیشن و کشور بهترین گزینه برای شما دوست عزیز :
-
تعداد تشکر ها از PiterBishab به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2015, 20:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
PiterBishab
سلام
با توجه به ارائه دهندهای سرویسهای مجازی و دیتا سنترهای که در این کشور موجود هست و از همه مهم تر نادر بودن سرویس دهنده ایرانی از این لوکیشن و کشور بهترین گزینه برای شما دوست عزیز :
سپاسگزارم اما امکان پرداخت آنلاین ارزی ندارم هر ماه داستان میشه برای تمدید البته فروشنده معتبری حاضر باشه پرداخت رو انجام و اطلاعات پنل یکی از این سایتها رو در اختیارم قرار بده حاضرم هزینه رو به ریال تقدیم کنم
-