با سلام
صرفا برای کسب اطلاعات عمومی میخوام بدونم که کدوم هاستینگ ها دارای پشتیبانی خوب و سریع هستند؟
مثلا قبلا با یه شرکت همکاری داشتم که ظرف مدت حداکثر پنج دقیقه پاسخ تیکت رو میدادند
لطفا تبلیغات شرکت های خود تون رو نکنید، هرچند همه خوبید
با سلام
صرفا برای کسب اطلاعات عمومی میخوام بدونم که کدوم هاستینگ ها دارای پشتیبانی خوب و سریع هستند؟
مثلا قبلا با یه شرکت همکاری داشتم که ظرف مدت حداکثر پنج دقیقه پاسخ تیکت رو میدادند
لطفا تبلیغات شرکت های خود تون رو نکنید، هرچند همه خوبید
میهن میزبان
بنده هر تیکتی میفرستم کمتر از 1 دقیقه پاسخ میدن !
فوق العاده هست
Falling Into Dreams
من خودم با میزبان سایت که در همین انجمن هم یوزر دارم کار کردم. از نظر پشتیبانی درجه 1 هستند و بسیار عالی جواب میدهند.
اسم میزبان سایت و ای وب هاستو نیارید ک ...... دوست عزیز میتونید از ایران سرور یا ای ار دایرکت ادمین بگیرید و یکی دوتا دیگه از دوستان ک خدایش پولی ک میگیرن صد برابرش کار و خدمات میدن
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
بله دارم یک سایتو قرار شد واسه من میزبانی کنه گفت توانایی کشش نداریم سایتو ساسپند کرد گفت پولو عودت میدیم ببرید جای دیگه (بعده اینکه پول واریز شد و خرید انجام شدو و انتقال هم صورت گرفت) من سریعا یه ساعت وقت گرفتم و انتقال دادم سریعا بعده یه مدت دو سال یادم افتاد ک پولو بگیرم خخخخخ گفتند تا اخر سرویس براتون سرویس دهی کردیم خخخخخخخ اینجا خنده داره ک اخه مرد مومن کشش سایت منو نداشتید یه ساعت رو هاستتون بود ساسپندش کردید چطور تا اخر سرویس دهی ک یک ماه بود سرویس دادید [[[[ خلاصه خودمم خندم گرفت از حرفش چرا تایید نمیشه چون نتوستند یه سایت الکسای 2000 هزارو میزبانی کنن و ساسپند کردن موقعع عودتم گفتن تا اخر سرویس دادیم والله به خدا من ندیدم یعنی الانم دارم مینویسم دارم از خنده میپکم
حالا چرا شمارو تاییدکردم با ایران سرور من ازتون سرویس دارم خدایش تا حالا مشکلی ندیدم
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
ویرایش توسط modiranhosting : April 7th, 2015 در ساعت 15:39
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)