-
March 23rd, 2015, 15:44
مشکلی عجیب در ورد برس
بنده یه هاست ایران دارم از یک شرکت معتبر یه ورد برس رو هاست نصب کردم ولی مشکلم اینه وقتی افزونهXML Sitemap Generator for WordPress 4.0.2
رو نصب میکنم و میرم تو قسمت نقشه های سایت همه چیز رو نشون میده ولی مشکلم با گوگل که این خطا رو میده
There was a problem while notifying Google..viewresult
در صورتی که رو هاست خارجی همون دامین رو انداختم هیچ مشکلی نبود خواستم بدون گوگل هاست های ایرانی سی بنل تحریم کرده ممنون میشم دوستان کمک کنند
عکس از خطا
-
-
March 23rd, 2015 15:44
# ADS
-
March 23rd, 2015, 15:53
عضو انجمن
پاسخ : مشکلی عجیب در ورد برس
سلام
احتمال زیاد به خاطر لی پی ایرانتون هست ه سایت واسطه ای که به گوگل ارسال میکنه ایرانو تحریم.کرده
سایت مپ رو دستی بگیرین و بعد از وب مستر گوگل اپلود کنینش
-
-
March 23rd, 2015, 16:14
عضو انجمن
فکر نمی کنم که بحث تحریم مد نظر باشه چون بسیاری از سایت های ایرانی الان روی سرور های داخل هست و بدون مشکل هستند.
شما یک بار دوباره امتحان کنید و براساسی که در آموزش های طریقه استفاده هست پیش برید می بایست مشکل حل بشه.
-
-
March 23rd, 2015, 16:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
فکر نمی کنم که بحث تحریم مد نظر باشه چون بسیاری از سایت های ایرانی الان روی سرور های داخل هست و بدون مشکل هستند.
شما یک بار دوباره امتحان کنید و براساسی که در آموزش های طریقه استفاده هست پیش برید می بایست مشکل حل بشه.
نه دوست عزیز ایشون میخوان یک مپ برای سایتشون مستقیم تنظیم کنن
یا باید دسترسی گوگل به سایت بسته باشه یا اون واسطه که ارسال میکنه از ای پی های ایران بدش بیاد(منظور همون تحربم یا ....هست)
-
-
March 25th, 2015, 00:46
عضو انجمن
درورد
از نسخه قدیمی سایت مپ استفاده کنید و بعد از ایجاد سایت مپ به نسخه جدید آپگرید نمایید
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
-
March 25th, 2015, 22:05
عضو انجمن
-