-
March 23rd, 2015, 04:18
چند نکته ساده در طراحی قالب وردپرس
چند نکته ساده در طراحی قالب وردپرس
روزانه در انجمن های زیادی فعالیت میکنم که در آن شاهد تاپیک هایی با عنوان طراحی قالب برای وردپرس و یا چنین مضمون هایی هستم.شروع قیمت هم از چند هزاز تومان تا چند صد هزار و چند میلیون تومان است.ولی برخی نکات در طراحی قالب وردپرس اهمیت زیادی دارد که در ابن مطلب به چند نمونه اشاره میکنیم تا دوستانی که آشنایی زیادی با قالب های وردپرس نداردن اطلاعات خیلی مختصری کسب کنند.
سرعت مناسب قالب
چه بخواهید و نخواهید سرعت لود قالب شما با تعداد بازدید های سایت شما رابطه دارد.همچنین سرعت لود وب سایت تاثیر به سزایی در مبحث سئو وب سایت خواهد دشت. این هنر و دانش کدنویس است که با استفاده از متدهای خاص سرعت لود سایت شما را پایین نگه دارد.می پرسید متدهای خاص دیگر چیست ؟ به عنوان مثال شاید باورتان نشود با وجود CSS من همچنان قالب های مشاهده میکنم که برای استفاده از یک رنگ یا نوشته ای با فونت و شکل خاص همچنان مانند گذشته از عکس استتفاده می کنند. ( شماره ۱ + شماره ۲ )

عدم وجود فهرست
وردپرس دیگر وردپرس ۱۰ سال پیش نیست.امکان “فهرست ها” که در سال های اخیر به وردپرس اضافه شده که شما میتوانید به راحتی خوردن یک لیوان آب برای خودتان از انواع محتوای سایت منو بسازید.دربرخی موارد مشاهده کرده ام که کاربر برای تغییر لینک منو به سورس قالب مراجعه می کند.در قالب های خود سعی کنیم ازwp_nav_menu استفاده کنیم.یا درصورت نیاز از طراح وب سایت خود منو دینامیک بخواهیم.
عدم استفاده از امکانات وردپرس
سعی کنید برای قالب خود تحلیل نیاز داشته باشید و به نسبت آن از امکانات جدید وردپرس استفاده کنید.مثلا دیگر کسی برای ساخت جعبه دانلود کد html در نوشته های خود کپی + پست نمیکند.ضمینه های دلخواه وردپرس آمده اند تا کار ما را راحت کنند.پس یادمان باشد آشنایی با امکانات وردپرس یکی از مهمترین نیازهای هر طراح قالب وردپرس است.
همخوانی قالب در ورژن های مختلف
بارها شنیده ام با آپدیت وردپرس قالب سایت به هم ریخته.مگر میشود؟ پس چرا ما سعی میکنیم از کدهای یکپارچه وردپرس استفاده کنیم ؟ همیشه قالب خود را با افزونه Theme-Check plugin چک کنید.این افزونه قالب شما را با اخرین تنظیمات موجود بررسی و اعلام درست کار کردن یا نکردن قالب با نسخه های دیگر وردپرس را بعهده خواهد داشت. قالب های حرفه ای وردپرس حداقل این موارد را به طور کامل و جدی رعایت می کنند.
قیمت طراحی شما خیلی بالاست
با وجود این همه طراح سایت هیچ کس حاظر نیست مشتری خود را سر ناتوافقی قیمت از دست بدهد.پس اگر قیمت بالاست اول دلیل آن را بپرسید .یادتان باشد هیچ گرانی بی دلیل نیست.بی شک یک طراح حرفه ای با تحلیل نیاز پروژه شما بر روی طراحی آن قیمت گذاری خواهد کرد.پس اگر کسی بدون تحلیل نیاز شما قیمتی ارائه داد من پیشنهاد میکنم کمی در انتخاب آن شخص تجدید نظر کنید.پس از انتخاب فرد مناسب میتوانید کمی هم چونه بزنید.اما از اول دنبال ارزانی نباشید.
یادمان باشد این مطلب مختصری بود از چند نکته مهم.در آینده مطالب بیشتری در مورد طراحی قالب و استاندارهای کد نویسی خواهم نوشت.
منبع : وبلاگ خودم -ساسانم
ویرایش توسط __coma__ : March 23rd, 2015 در ساعت 04:20
-
تعداد تشکر ها از __coma__ به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2015 04:18
# ADS