-
March 22nd, 2015, 20:22
نمایش نادرست سایت بعد از جابجایی
سلام خدمت همه عزیزان یه مشکلی جدیدا" برام ایجاد شده یه نمایندگی دارم که از یکی از همین همکار های همین انجمن تهیه شده
والا از وقتی که جابجا کردم سایت ها با مشکل نمایش داده میشه
الان صفحه اصلی سایت برای خودم به درستی لود نمیشه هاست هیچ مشکلی نداره با ***** شکن بالا میاد ولی بدون ***** شکن و آی پی ایران فقط میتونم قسمت پشتیبانی سایتم رو ببینم ( منظور آیکون پشتیبانی هست)
مشکل اینه که با هر isp شهر خودم چک میکنم همین مشکل رو داره کسی میدونه چطور اینطوری شده
سایت من : rojahost.com
-
-
March 22nd, 2015 20:22
# ADS
-
March 22nd, 2015, 20:30
-
-
March 22nd, 2015, 23:57
پاسخ : نمایش نادرست سایت بعد از جابجایی
سلام
به نظرتون شما که الآن یه مشکل ساده برای خودتون رو نمیتونید پیدا و حل کنید میتونید فردا از مشتریهاتون پشتیبانی کنید؟!
-
-
March 23rd, 2015, 07:18
دقیقا" دوست عزیز ولی من دارم واقعا" هنگ میکنم با تمام isp های شهر خودم مشکل داره دستت درد نکنه خیلی مممنون
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
takpar7
سلام
به نظرتون شما که الآن یه مشکل ساده برای خودتون رو نمیتونید پیدا و حل کنید میتونید فردا از مشتریهاتون پشتیبانی کنید؟!
دوست عزیز سلام
اگه شما سایت رو میدید من حتی یه پکیج هم ندارم و هنوز در حال یادگیری هستم نمایندگی که دارم هم کلا" 5 گیگه و هیچ چی نمیتونم بفروشم
خودم هم میدونم حرفتون درسته به نظر خود من هم کسی که مشکلات رو حل کنه نباید ادعا کنه من هم در حال یادگیری whm , cpanel و اتصالشون به whmcs هستم
این مشکل رو هم بخونید گفتم که با تمام Ispهای شهر من مشکل داره یعنی تو هر سیستمی هم داخل شهر خودم میرم باز همین مشکل رو دارم
کش مرورگر ، کش dns ، کش ویندوز و هرکار دیگه ایی که بگید انجام دادم بازم همین مشکل رو دارم
بازم ممنون از همه دوستان و سال نو همه شما مبارک باشه
-
تعداد تشکر ها از perince_3000 به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2015, 14:16
عضو دائم
اگر تازه انتقال دادی صبر کن کاملا ست بشوند...isp ها تو ایام عید سرورهاشو خیلی میره رو کش چون استفاده زیادی دارند..تا چندین ساعت دیگر مشکل حل میشه
-
-
March 23rd, 2015, 14:18
چند ساعت صبرکنید مشکل برطرف میشه.مشکل از سایت نیست
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
March 23rd, 2015, 14:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
perince_3000
سلام خدمت همه عزیزان یه مشکلی جدیدا" برام ایجاد شده یه نمایندگی دارم که از یکی از همین همکار های همین انجمن تهیه شده
والا از وقتی که جابجا کردم سایت ها با مشکل نمایش داده میشه
الان صفحه اصلی سایت برای خودم به درستی لود نمیشه هاست هیچ مشکلی نداره با ***** شکن بالا میاد ولی بدون ***** شکن و آی پی ایران فقط میتونم قسمت پشتیبانی سایتم رو ببینم ( منظور آیکون پشتیبانی هست)
مشکل اینه که با هر isp شهر خودم چک میکنم همین مشکل رو داره کسی میدونه چطور اینطوری شده
سایت من : rojahost.com
http://intodns.com/rojahost.com
هميشه براى فرداى بهتر تلاش ميكنيم ولى وقتى فردا مياد به فردا بهترى مى انديشيم...!
پس بگذار امروز بهترى داشته باشيم!
-
-
March 24th, 2015, 13:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pasargad web
سلام
این مورد مشکلی برای لود شدن سایت ایجاد نمیکند چون a record موجود است و همچنین glue recored .
این مورد رفع گردید دوباره inodns.com را باز کنید متوجه میشوید
- - - Updated - - -
البته سرور بنده نیست!
-