من الآن میخوا لینوکس اوبونتو 14.10 رو نصب کنم. اما قبلش باید ویندوز خودم که 7 هست رو حذف کنم
اگه ویندوز 7 رو حذف کنم, چطوری میتونم لینوکس رو روی همون درایو نصب کنم؟
نحوه نصب لینوکس با ویندوز فرق داره![]()
من الآن میخوا لینوکس اوبونتو 14.10 رو نصب کنم. اما قبلش باید ویندوز خودم که 7 هست رو حذف کنم
اگه ویندوز 7 رو حذف کنم, چطوری میتونم لینوکس رو روی همون درایو نصب کنم؟
نحوه نصب لینوکس با ویندوز فرق داره![]()
دوستدار کتاببلیان
سلام فایل سیستم ویندوز با لینوکس فرق می کنه و لازم نیست پاکش کنین ویندوزتون رو ...
الان یک پارتیشن جدا کنین از ویندوز موقع نصب همون رو انتخاب کنین و اتوماتیک پارتیشن بندی میشه و جای نگرانی نداری سیدجان
ارادت
ویرایش توسط 007 : March 17th, 2015 در ساعت 00:27
با سلام
پیشنهاد میکنم از vmware استفاده کنید
میتونید همزمان چندین سیستم عامل رو به راحتی در کنار هم بدون فشار اوردن به سیتسم داشته باشید
موفق باشید
من الآن 4 تا پارتیشن خالی دارم:
a
b
c
d
روی پارتیشن c ویندوز7 نصب کردم و حالا میخوام روی درایو a لینوکس ابونتو نصب کنم. چیکار کنم که هر دوتاش روی سیستم نصب باشه و موقع روشن کردن کامپیوتر بتونم به سیستم عامل دلخواه خودم وارد بشم؟ (روی درایو b هم بک ترک میخوام نصب کنم و روی درایو d هم هکینتاش)
الآن فقط ویندوز 7 رو نصب کردم. اوبونتو رو چطوری نصب کنم که در کنار ویندوز 7 بتونم ازش استفاده کنم؟ (همین الآن هر دو رو نصب کردم و اوبونتو سازگاری نداشت و نابود شد...)
دوستدار کتاببلیان
رضای عزیز تصور شما از شیوه پارتیشن بندی در لینوکس کاملا اشتباه هست.
شما در لینوکس چیزی به نام "درایو" ندارید!
شما این مقاله رو مطالعه بفرمایید با تصویر آموزش مرحله به مرحله داده و قطعا مشکلی براتون پیش نمیاد:
http://www.pcworld.com/article/21423...p-windows.html
البته اگر ویندوز نصب کردید و سپس لینوکس(هر توزیعی) طبیعتا باید ویندوزتون بوت نشه نه لینوکس!توضیحات بیشتری بفرمایید
- - - Updated - - -
یعنی شما میفرمایید نصب مستقل سیستم عامل جدید به سیستم عامل اولیه فشار میاره بعد با نصب مجازی ساز روی سیستم عامل مادر فشار نمیاد؟
بر چه اساسی این رو میفرمایید؟
.:: جی سرور - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و سرور های مجازی و اختصاصی ::.
دارنده نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
دوستدار کتاببلیان
البته لینک باز میشه چقدر خوبه که آی پیتونو تغییر بدید و مجددا تست کنید!
بله ntfs برای ویندوز هست.
توجه کنید که لینوکس مثل ویندوز محدود نیست! شما در لینوکس (مخصوصا اوبونتو: پرتگاه ی تکنولوژی!) قطعا فایل سیستم های مختلفی رو میتونید باز کنید.از جمله FAT16 FAT32 NTFS EX3 EX4
شما نگران هیچ چیز نباشید!
فقط اوبنتو رو بدون حذف پارتیشن های ویندوز نصب کنید و مابقی مسائل خودشون حل میشند.
.:: جی سرور - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و سرور های مجازی و اختصاصی ::.
دارنده نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
من لینوکس رو روی یه درایور دیگه نصب کردم. اما مشکلاتی که پیش اومد:
1- موقع روشن کردن کامپیوتر ویندوز اجرا نمیشد و فقط لینوکس اجرا میشد. (ویندوز در افق محو شد)
2- وقتی وارد لینوکس میشدم, درایور های ویندوز رو نمیتونست باز کنه و حتی خودش هم درایوری رو نداشت...
3- در هنگام ورود به لینوکس بهم پیام میداد که اگه سیستم رو خاموش کتن کلیه کار هایی که انجام دادم به کلی پاک میشه و بعد از روشن کردن دوباره از اول همه چیز شروع میشه (مثل سیستم های کافی نت)
دوستدار کتاببلیان
سلام
بدون پارتیشن بندی روی همون پارتیشن win7 هم فکر کنم بشه اوبونتو نصب کرد بدون این که ویندوز خراب بشه
موفق باشید
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
دوستدار کتاببلیان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)