سلام
اقا کسی بازی General - PES - Need 4 speed رو تو سرور مجازی کانفیگ کرده؟؟؟
اگه کسی هست واسه ما انجام بده.....(هزینه پرداخت میشه)
پ.خ کنین...![]()
سلام
اقا کسی بازی General - PES - Need 4 speed رو تو سرور مجازی کانفیگ کرده؟؟؟
اگه کسی هست واسه ما انجام بده.....(هزینه پرداخت میشه)
پ.خ کنین...![]()
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
با سلام
امکان ران کردن pes2013 کرک شده بر روی سرور جهت اتصال بازیکنان وجود دارد!
به دلیل اینکه این نوع کانفیگ در ایران نادر است فقط بر روی سرور های خریداری شده از ما با محدودیت ران میشود!
هزینه سرور (مکان ایران) با رم چهار هم 108 هزار تومان ماهانه!
هزینه کانفیگ اون هم 250 هزار تومان میباشد که نصف هزینه یعنی 125 هزار تومان اول و ما بقی در پایان کار دریافت میشود!
در صورت نیاز با شماره:
09354461451
و یا یاهو ای دی :pr.behzadi
در تماس باشید
موفق باشید
نه من خودو کولو دارم نیازی به سرور نیست و فقط کانفیگ میخوام در ضمن قیمتی هم ک داری میدی خیلی پرته صحبت این حرفا نی من با کمتر از اینا کار انجام دادم
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
کانفیگ pes2013 رو فکر نمیکنم کسی تونه انجام بده!
در ضمن الان در خود بازی موقع رفتن به بازی انلاین ارور اپدیت میده و وقتی به نسخه 2015 میریم به سرور های انگلستان متصل میشود!
ما با استفاده از یک ماژول که به کاربر داده میشود تا نصب کند نسخه 2013 رو بدون ارور به سرور ایران متصل میکنیم!
قیمتی که عرض کردم حتی در مقابل برنامه نویسی اون ماژول هم ارزان گفتم!
به همین دلیل که این ماژول و کانفیگ سرور لو نرود و پخش نشود ما فقط بر روی سرور های خود ران میکنیم!
باز هم نظرتون عوض شد اطلاعات تماس رو قرار دادم!
موفق باشید
نه دوست عزیز من تموم سرورام ماله خودمه از کسی اجاره نمیکنم فقط واسه کانفیگ میخوام..
درود
با قرار داد کتبی و تعهد میتونیم کانفیگ رو در اختیارتون بگزاریم در صورتی که این کانفیگ انتشار داده شود باید هزینه اون توسط شما پرداخت شود ( هزینه در تعهد نامه قید میشود)
زمان کانفیگ هم سه روز میباشد!
موفق باشید
من دنبال دردسر نمیگردم شرکت من 6 ساله داره تو شبکه و وب کار میکنه بدون کوچیکترین درگیری خیلی ممنون من دنبال شر نیستم آدم زیاده ک بیاد با قیمتهای کمتر از اینا کار انجام بده بدون قرار دادو داستان های.............
سلام خدمت شما ...
اگر کمی اینگلیسی بد باشید از این جستجو به نتیجه میرسید :
https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q...s+2013&spell=1
Thanks.....
- - - Updated - - -
آقا ما یه کار خواستیم یکی انجام بده واسه ما چرا میاین آفر میزارین؟؟؟؟؟
آقا جون منم یکیم مثه شما کارم سرور و هاسته یکی رو میخوام واسم چنتا بازی نصب کنه هر کی میاد واسم آفر میزاره سرور داریم فلان قیمت...........![]()
pes 2013 غیر ممکن هست و فقط در انحصار konami هست . و برای هک کردن مولتی پلیر این بازی باید یک emulator سرور بسازید + پایگاه داده و... که کار هر کس یا ایرانی نیست! فقط 2009 و 2006 میشه این کار رو کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)