-
March 6th, 2015, 21:35
عضو جدید
راهنمایی مولتی سایت وردپرس
دوستان سلام . بنده میخوام بک وب سایت برروی دامنه اصلیم بالا بیارم اما یک سری پرتال را برروی سابدامنه خودم بالا بیارم با وردپرس به نظر شما امکانش هست که برروی دامنه اصلی وردپرس مالتی سایت را نصب کنم و به وسیله آن هم برروی دامنه اصلی وب سایتم را با موضوع اصلی داشته باشم و پرتال های دیگر را که میخوام برروی ساب بالا بیارم به وسیله مولتی سایت بالا بیارم ؟ ایده خولی هست ؟ یا نظرتون اینه که برای هر پرتال جداگانه وردپرس را نصب کنم ؟ راهنمایی کنید ممنون
-
-
March 6th, 2015 21:35
# ADS
-
March 6th, 2015, 22:34
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی مولتی سایت وردپرس
اطلاعات بیشتری از این لینک میتونید بخونید ...
یکی از خوبی های این روش این هست که فضای کمتری توسط افزونه ها اشغال خواهد شد در هاستتون و سرور هم تحت فشار کمتری قرار خواهد گرفت ...
-
تعداد تشکر ها از persianws به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2015, 09:44
عضو جدید
سلام تو این روش میشه کاری کرد که کاربر با یک بار ورود به تمامی سایت های تحت شبکه وردپرس وارد شد ؟ و اینکه فقط خودم امکانش هست در این روش سایت روی سابدامنه بالا بیارم ؟
-
-
March 7th, 2015, 09:50
عضو انجمن
ادمین که به تمامی دامنه ها از پنل دسترسی دارد با یکبار ورود ... ولی میتونید از افزونه مدیریت حرفه ای وردپرس هم استفاده کنید و سطح دسترسی ها را برای یک کاربر یا نویسنده تعیین کنید . وردپرس تک کاربره و چند کاربره از نسخه های پیشین ادغام شدن ولی معمولا باید در هاستتو ن یه سری توابع فعال باشند بعد از فعال سازی مشکلاتی مشاهده میشوند ...
-
تعداد تشکر ها از persianws به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2015, 23:29
عضو جدید
سلام میشه بگیدچه توابعی باید فعال باشه تابررسی کنم?

نوشته اصلی توسط
persianws
ادمین که به تمامی دامنه ها از پنل دسترسی دارد با یکبار ورود ... ولی میتونید از افزونه مدیریت حرفه ای وردپرس هم استفاده کنید و سطح دسترسی ها را برای یک کاربر یا نویسنده تعیین کنید . وردپرس تک کاربره و چند کاربره از نسخه های پیشین ادغام شدن ولی معمولا باید در هاستتو ن یه سری توابع فعال باشند بعد از فعال سازی مشکلاتی مشاهده میشوند ...
-