سلام
من در مباحث سرور مبتدی هستم و به کمک شما دوستان نیاز دارم
دوستان کتابی فیلمی سایتی که بشه راه اندازی و کنترل یک سرور رو یاد بده وجود داره
و سوال دیگه این که یه وی پی اس رایگان یا ارزان برای تست و اموزش بهم معرفی کنید ممنون
سلام
من در مباحث سرور مبتدی هستم و به کمک شما دوستان نیاز دارم
دوستان کتابی فیلمی سایتی که بشه راه اندازی و کنترل یک سرور رو یاد بده وجود داره
و سوال دیگه این که یه وی پی اس رایگان یا ارزان برای تست و اموزش بهم معرفی کنید ممنون
وی پی اس رایگان که نیست میتونید از وی پی اس کرک شده استفاده کنید که برای اینکار باید از بچه های انجمن اشیانه کمک بگیریدو زیاد هست.بازدهی جالب و خوبی نداره فقط وقتتون تلف میشه
و اینکه اول باید مشخص کنید رو چه پلتفرمی کار کنید.لینوکس یا ویندوز؟ویندوز که خب کارکردن باهاش مثل همین کامپیوتر شخصی خودتونه و یادگیری قابل فهم تری داره.یعنی لازم نیست از پایه یاد بگیرید.لینوکس هم دستورات زیادی داره که سخت نیستن اما برای مبتدی ها زیاد کار کردن باهاش اسون و جالب نیست ولی محیط گرافیکی مثل ویندوز هم داره
وقتی راهتونو مشخص کردید انقدر منابع توی نت میتونید پیدا کنید که شاید اصلا نیازی به اموزشگاه و کلاس نباشه
بهترین مرجع اموزشی Google
هست
میدونم میگید دارید مسخره میکنید یا هرچی اما واقعا کمک بسیار زیادی داره گوگل تمامی اموزش ها هست با یک بار سرچ
فکر کنم بیشتر منظرورشون روی کنترل کردن وی پی اس لینوکسی هست / اونم کنترل سرور و کارهایی برای رفع ابیوز و یا نیامد ابیوز و یا حملات و...
که در این مورد فکر نمیکنم اموزشی درست در سطح نت باشه / یعنی من ندید م / جدیدا نمیدونم !
با آی دی یاهو در تماس باشید وقت باشه رایگان توضیح و سوالاتتون رو جواب میدیم
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)