باسلام
بنده يه قالب Html طراحي كردم و نياز به كدي دارم كه داخل قالب قرار بدهم و از طريق اون كاربر بتواند وارد سامانه مشتريان شود
سامانه مشتريان در زير دامنه مي باشد
ممنون قبل از همكاري![]()
باسلام
بنده يه قالب Html طراحي كردم و نياز به كدي دارم كه داخل قالب قرار بدهم و از طريق اون كاربر بتواند وارد سامانه مشتريان شود
سامانه مشتريان در زير دامنه مي باشد
ممنون قبل از همكاري![]()
ویرایش توسط kingpower : March 30th, 2014 در ساعت 18:04
whmcs>> Utilities>>Integration Code
Clients Login
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
به آخر ادرستون اضافه کنید:کد:/systemintegrationcode.php
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
سلام
خیلی سادست
میتونید فرمی که درست کردن را با خاصیت اکشن به whmcs وصل کنید
مثال:
کد HTML:<form class="form-stacked" action="dologin.php" method="post"> <label for="username" class="control-label">آدرس ایمیل:</label> <div class="controls"> <input type="text" id="username" name="username" > </div> <label for="password" class="control-label">رمز عبور:</label> <div class="controls"> <input type="password" id="password" name="password"> </div> </form>
ممنون مشكلم حل شد
در فرم بالا به جای nethoster.ir آدرس محل نصب whmcs خودتون رو قرار دهید<form method="post" action="http://www.nethoster.ir/dologin.php">
Email Address: <input type="text" name="username" size="50" /><br />
Password: <input type="password" name="password" size="20" /><br />
<input type="submit" value="Login" />
</form>
سلام
دوستان کسی همین کد رو با استایل زیبا داره ؟
بعبارتی وقتی این کد رو وارد میکنیم یه فرم کاملا ساده نشون میده .
من با یه استایل میخوام بزارم .کسی سراغ داره؟
یه فایل پیوست کردم که استایل های خوبی داره .هر کی میتونه این دو کد (کد ورود و استایل ) رو با هم تلفیق کنه
عزیزان کسی در این مورد که فرم رو به گونه ای طراحی کنیم که بعد از ورود کاربر اطالاعاتش رو در صفحه html نشون بده و مثلا گزینه خروج از حساب داشته باشه داره؟چون در حالت عادی این فرم فقط باعث ورود کاربر به ناحیه کاربری میشه ولی اگر کاربر برگرده به صفحه html دوباره همون فرم ورود هست.ممنون اگر اطلاعاتی دارید به اشتراک بگذارید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)