سلام دوستان
من یک سایت موزیک مجاز دارم میخوام ورودی گوگل سایت رو افزایش بدم راهای افزایش و هزینه شده رو بگین
ممنون
- - - Updated - - -
Up
سلام دوستان
من یک سایت موزیک مجاز دارم میخوام ورودی گوگل سایت رو افزایش بدم راهای افزایش و هزینه شده رو بگین
ممنون
- - - Updated - - -
Up
حتما
سئو و بک لینک خوب(کیفیت مهمه نه کمیت)
سلام دوست عزیز
برای افزایش بازدید از گوگل باید سایتتون به صفحه اول گوگل و لینک های بالا بیاد در چند کلمه کلیدی
برای این کار هم بهینه سازی سایت + بک لینک های قوی از پیج رنک های بالای گوگل + افزایش گوگل پلاس + راه اندازی شبکه های اجتماعی براتون باید انجام بشه ...
اگه تو ضمینه ای نیاز به کمک و یا راهنمایی داشتید از طریق تلفن شرکت و یا یاهو مسنجر در تماس باشید
yahoo Id : novinwebsaz@yahoo.com
tell : 021-44844198
نوین وب ساز|سئو، هاست، دامنه، نرم افزار سئو، بک لینک گیری،VPS
نرم افزارهای سئو- خرید هاست - سرور مجازی و اختصاصی
بک لینک گیری و افزایش +G، طراحی حرفه ای سایت، فروش قالب وردپرس
سلام
می توانم بعنوان کوچیک جمع یک نظر بدم؟
طبق اصول سئو سایتی که هر روز آپدیت شوند و تعداد مطالب مفید بالایی داشته باشد در بالاتر لیست قرار می گیرند ام در کنارش قدمت کار و ارجاعات یا همان بک لینک ها هم تاثیر بسزایی دارد و همینطور سازگاری سایت با موتورهای جستجو که اگر موارد دوم به بعد را نداشته باشید بعد از سایت هایی که دارند قرار می گیرید. حالا برای اینکار دو راه دارید کتاب ها و مقالات مربوط به سئو را بخوانید خودتان دست به کار شوید یا بدهید کسی برای شما انجام دهد.
موفق و پیروز باشید
سلام
سئو مناسب و استفاده از کلمات کلیدی خیلی پرکاربرد است برای افزایش ورودی گوگل
..: تنها انتخاب شما ، Your Only Choice :..Tel : (071) 3234 04 78 / wWw.CodeBox.Ir / Telegram : @codebox_irآدرس دفتر : شیراز - خیابان اردیبهشت شرقی - برج IT - طبقه 10
هزینه سئو چقدره
عمق فاجعست وقتی که بیداری و سکوت با هم متحد میشن
انجام انواع کانفیگ + کانفیگ های خاص
تکمیل آموزش کانفیگ و مدیریت سرور
آموزش جامع html-xhtml
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)