نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: چگونه از جوملا استفاده کنم؟

عضو جدید mostafait آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    59
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    23 پست

پیش فرض چگونه از جوملا استفاده کنم؟

چگونه از جوملا استفاده کنم؟با سلام.

دوستان عزیز بنده دامین دارم ، میخواستم وب سایت طراحی کنم که هم تبلیغاتی باشه و هم برای فروشگاهم بتونم استفاده کنم!

میخواستم بدونم که در کل این جوملا یک نرم افزار هستش که بر روی هاستینگ سوار میشه یا یک افزونه هستش؟

ی توضیح مختصر میخواستم!

سایت به زبان html باید نوشته بشه و جوملا رووش سوار میشه؟ یا اینکه جوملا یک زبان مربوط به خودش داره؟

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

پیش فرض پاسخ : چگونه از جوملا استفاده کنم؟

سلام

جوملا یک اسکریپت یا سیستم مدیریت محتوای متن باز هست که میتونید از سایت رسمی joomlafarsi.com دانلود کنید.

زبان برنامه نویسی (قالب ها) برای جوملا اگر اشتباه نکنم تلفیقی از html و css هست برای فروشگاه از سیستم های دیگه استفاده کنید اما سایت های شرکتی، اطلاع رسانی و غیره رو میتونید بر روی جوملا سوار کنید البته سایت فروشگاهی هم میشه با جوملا ساخت اما بهتره از سیستم هایی مثل open cart و غیره استفاده کنید.

جوملا روی چیزی سوار نمیشه قالب بر روی جوملا نصب میشه و اینکه جوملا با دیتابیس در ارتباطه و نکته دیگه جوملا بر روی سرور های لینوکسی و هاست های cPanel و یا direct admin بهتر جواب میده.

افزونه های زیادی هم برای جوملا ساخته شده و میشه ساخت آخرین نسخه جوملا هم 3.3 هم هست اگه اشتباه نکنم.

4. تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید

عضو انجمن taksis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

جوملا بیشتر به درد سایت های شرکتی و رسمی و تجاری و خلاصه اینجور موارد میخوره
    افزونه هم نیست خودش یک سیستم مدیریت محتواست
    برای فروشگاه میتونید اپن کارت،پرستا شاپ و..... استفاده کنید
    یا وردپرس نصب کنید و از افزونه فروشگاه ساز ووکامرس که روی وردپرس نصب میشه استفاده کنید.نصبش هم بصورت طبقه بندی شده هست.اول وردپرس نصب میشه بعد ووکامرس.بعد خوده ووکامرس یه سری افزونه های رایگان یا تجاری داره که نصب میشه روش

6. تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید

عضو انجمن !MihanIt! آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    797
    تشکر تشکر شده 
    1,064
    تشکر شده در
    811 پست

دوست عزیز اگر بخواهید کار شما آسون تر و بازده بیشتر داشته باشه از وردپرس استفاده کنید.
    چون افزونه / قالب ها / آموزش ها رایگان (پولی) موجود هست ولی رایگان بیشتر هست.
    |تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
    | شماره : 08337279040
    |سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com

8. تعداد تشکر ها از !MihanIt! به دلیل پست مفید

عضو انجمن isn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    422
    تشکر شده در
    326 پست

سلام جوملا یک سیستم مدیریت محتوا یا به عبارتی CMS ایی است که اصطلاحا یک اسکرپیت است و به این ترتیب افزونه نیست ! ، شما اسکریپت جوملا را روی هاست آپلود می کنید و با ساخت دیتابیس و ... می تونید مراحل نصب را انجام بدهید و در اخر در کنترل پنل سایتتون که مربوط به اسکریپت جوملاست می توانید قالبی که مربوط به سیستم جوملاست را اضافه کنید ، متن ، عکس و ... کلا مدیریت سایت از داخل کنترل پنل می باشد

یعنی مثلا شما نمی تونید قالب HTML رو داخل کنترل پنل جوملا ، آپلود کنید و انتظار داشته باشید که وقتی آدرس سایت رو می زنید قالب html نشان داده شود !

به طور کلی ، برای هر سیستم مدیریت محتوا ، قالب خاص همان سیستم باید استفاده شود

html مثل یک قالب خام است که شما بدون نصب سیستم مدیریت محتوایی مثل جوملا ، تنها می توانید رو هاستتون آپلود کنید و سایت رو بالا بیارید ...

وقتی html توسعه داده شود ( با اضافه کردن کد های مخصوص و ... ) می توان ان را خاص هر سیستم مدیریت محتوایی درست کرد ...

در ضمن از اسکریپت جوملا همه جوره میشه استفاده کرد !! یعنی خاص شرکت و سایت ساده نیست ! اتفاقا قالب های خیلی جامعی میشه براش درست کرد ...

البته اکثرا تو ایران با وردپرس کار می کنند ( به دلیل فراگیر بودن و داشتن قالب ها اماده زیاد و عامه پسند ، دارای افزونه های بیشتر و ... )

فکر کنم توضیحاتم جامع بود

کمی گوگل کنید اطلاعات بیشتری بدست می اورید یا اینکه با سایت فارسی جوملا بروید ...

10. تعداد تشکر ها از isn به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)