-
February 26th, 2015, 00:09
عضو جدید
مشاوره جهت خرید وب کم (ویژه)
با سلام و احترام
بنده قصد دارم یک وبکم با قیمت مناسب و همچنین کیفیت در حد متوسط به بالا تهیه کنم .
الان وب کم دارم و متاسفانه حتی نمیتونه فونت Bold رو کارتن خودش رو نشون بده از بس که قاطیه ! جالبه که روش نوشته 16 مگاپیکسسسل !!
به همین دلیل که نمیشه به اعداد و ارقام اعتماد کرد خدمت کاربران حرفه ای وب هاستینگ تالک رسیدم که یک برند خوب در ابتدا سپس یک مدل خوب و مناسب از اون برند برام معرفی کنید که بخرم .
قیمت هم از 70 الی 80 هزار تومان بالا نره
خودم A4TECH PK-910H رو انتخاب کردم نظر شما چیه آیا کار کردید و نتیجه چگونه هست .
ارادتمند شما
.If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes
-
-
February 26th, 2015 00:09
# ADS
-
February 26th, 2015, 00:16
عضو انجمن
پاسخ : مشاوره جهت خرید وب کم (ویژه)
دوست من توی دیجی کالا بگردی چیز خوب پیدا میشه
بهترین پینهادی که بت می کنم سرچ هست
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها ازmobinhost.in به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2015, 02:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
دوست من توی دیجی کالا بگردی چیز خوب پیدا میشه
بهترین پینهادی که بت می کنم سرچ هست
اسپم ؟؟!!
دارم میگم اعتماد به عدد و ارقام سایت و گوگل ندارم شما میفرمایی بهترین پیشنهاد گوگله . بهترین کاری که شما کردی اضافه کردن تعداد پست خودتون بود .
بنده بعنوان کاربر دارم میگم کار شما درست نیست سرک کشیدن به تاپیک مردم و نوشتن چرت و پرت ...
فقط به جهت جمع آوری تجربیات کاربران عزیز تاپیک دادم وگرنه خیلی خوب راه دیجی کالا رو بلدم + گوگل
بازم ممنون و لطفا رعایت کنید .
.If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes
-
-
February 26th, 2015, 03:22
عضو انجمن
ویرایش توسط 007 : February 26th, 2015 در ساعت 03:25
-
تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2015, 13:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
007
سلام
ممنون بابت انتقال تجربه .
-