-
February 25th, 2015, 14:43
عضو انجمن
خسته شدم از این امارگیرها
سلام 2امارگیر دارم webgozar که همش قطع هست webshomar هم الان چند ساعته قطع هست چه امارگیری خوبه ایرانی ها که فایده نداره خارجی خوب معرفی کنید که ای پی ها و ارجاع کنند ها را نمایش بده
-
-
February 25th, 2015 14:43
# ADS
-
February 25th, 2015, 14:44
عضو انجمن
پاسخ : خسته شدم از این امارگیرها

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
سلام 2امارگیر دارم webgozar که همش قطع هست webshomar هم الان چند ساعته قطع هست چه امارگیری خوبه ایرانی ها که فایده نداره خارجی خوب معرفی کنید که ای پی ها و ارجاع کنند ها را نمایش بده
درود
وبلاگ هست یا سایت؟
میتونید از اسکریپت های آمارگیر استفاده کنید
-
-
February 25th, 2015, 14:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
خانم صیفی از Histats.com Counter ,the free web stats and stat counter, hit counter, free web tracker and tracking tools, professional and free!!
استفاده کنید زبان رو فارسی قرار بدید همه مواردی که شما در آمارگیر نیاز دارید رو دارا هست
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2015, 14:46
-
تعداد تشکر ها ازLIAN2 به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2015, 14:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
بله این امارگیر خارجی خیلی معروف و تعریف میکنند اما چیزی که هستش من قبلا یکبار تست کردم دیدم ای پی ها را ذخیره نمیکنه فقط چند ای پی اخر را ذخیره میکنه ایا من اشتباه میکنم یا بلد نیستم ؟ اگر ارجاع کننده یهنی از چه سایتی به سایت ما وارد میشوند را نشون بده و ای پی ها همه را لیستی نمایش بده اینطوری اگر هست ایدی یاهوتون را بدید یا اسکایپ ازتون یاد بگیرم ممنون
-
-
February 25th, 2015, 14:56
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2015, 14:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yourhosting
اصلا قبول ندارم اینو چون فقط 25ای پی در لیست ذخیره میکنه
-
-
February 25th, 2015, 15:05

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اصلا قبول ندارم اینو چون فقط 25ای پی در لیست ذخیره میکنه
فکر نمیکنم امارگیری باشه که کل ایپی هارو سیو کنه مگر اینکه از ماژول های امارگیر باتوجه به cms استفاده کنید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
February 25th, 2015, 15:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yourhosting
فکر نمیکنم امارگیری باشه که کل ایپی هارو سیو کنه مگر اینکه از ماژول های امارگیر باتوجه به cms استفاده کنید
منظورم تا 24ساعت در لیست نگر داره مثله webshomar.com من لازم با اون ای پی ها و ارجاع دهنده ها دارم تا 1روز باشه بعد ریست بشه
-
-
February 25th, 2015, 15:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بله این امارگیر خارجی خیلی معروف و تعریف میکنند اما چیزی که هستش من قبلا یکبار تست کردم دیدم ای پی ها را ذخیره نمیکنه فقط چند ای پی اخر را ذخیره میکنه ایا من اشتباه میکنم یا بلد نیستم ؟ اگر ارجاع کننده یهنی از چه سایتی به سایت ما وارد میشوند را نشون بده و ای پی ها همه را لیستی نمایش بده اینطوری اگر هست ایدی یاهوتون را بدید یا اسکایپ ازتون یاد بگیرم ممنون
خانم صیفی از قسمت سایت های ارجاع دهنده میتونید با مشخص کردن تاریخ از تقویم خود سایت ورودی از سایت ها رو در روزها مشاهده کنید در مورد آی پی ها هم از قسمت سیستم تجزیه و تحلیل هم میتونید با کلیک روی شکل ذره بین بالای قسمت میتونید کلا تعداد ورود هر آیپی برای هر موضوع و کلا همه رو مشاهده کنید در عکس زیر براتون قرار دادم
ee.jpg
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید