- 

February 23rd, 2015, 14:53

آدرس پشتیبان گیری (بک آپ) از سایت در لینوکس (سنتوس ۶.۲ ) ۶۴ بیت

سلام
دوستان سرور مجازی رو از ایران از یکی از شرکتها گرفتم ! اما اطلاعاتم در جهت این سوال کمه ! 
من بسته پشتیبان گیری یا بک آپ ۵ گیگ برای ۱۰ روز نگهداری تهیه کردم اما آدرسها رو در لینوکس بلد نیستم ! لطفاً بم خرده نگیرید ! 
من توی دایرکت ادمین بک آپ گرفتم اما این بک آپ رو خودشون (سرویس دهنده ایرانی ) میگیرند و در مکانی نگهداری میکنند
من میدونم همه برنامه ها در روت / نصب میشن و همه فایلها در هوم HOME/  ذخیره میشند ! حالا من دایرکت ادمین نصب خواهم کرد و دو دامنه یا سایت بر قرار میکنم میخوام از این دو سایت 
پشتیبانگیری بشه ! اما تنها یک آدرس ناقص بلدم  
"CMD_FILE_MANAGER/domains/sami85.ir/public_html" 
"CMD_FILE_MANAGER/domains/site.ir/public_htmll" 
لطفا راهنمایی کنید تا من آدرسی کامل به این شرکت بدم چون در صورتی که آدرس دقیق نباشه ...
لینوکس سنتوس و دایرکت ادمین :  میخوام از دیتابیس و فایلها پشتیبانی بشه نهایت هم اگه نشه دو مسیر بدم فقط یک سایت رو پشتیبانگیری میکنم . 
با سپاس .

- 

- 

February 23rd, 2015 14:53

# ADS

- 

February 23rd, 2015, 15:06

پاسخ : آدرس پشتیبان گیری (بک آپ) از سایت در لینوکس (سنتوس ۶.۲ ) ۶۴ بیت

نوشته اصلی توسط 
sami85

سلام
دوستان سرور مجازی رو از ایران از یکی از شرکتها گرفتم ! اما اطلاعاتم در جهت این سوال کمه ! 
من بسته پشتیبان گیری یا بک آپ ۵ گیگ برای ۱۰ روز نگهداری تهیه کردم اما آدرسها رو در لینوکس بلد نیستم ! لطفاً بم خرده نگیرید ! 
من توی دایرکت ادمین بک آپ گرفتم اما این بک آپ رو خودشون (سرویس دهنده ایرانی ) میگیرند و در مکانی نگهداری میکنند
من میدونم همه برنامه ها در روت / نصب میشن و همه فایلها در هوم HOME/  ذخیره میشند ! حالا من دایرکت ادمین نصب خواهم کرد و دو دامنه یا سایت بر قرار میکنم میخوام از این دو سایت 
پشتیبانگیری بشه ! اما تنها یک آدرس ناقص بلدم  
"CMD_FILE_MANAGER/domains/sami85.ir/public_html" 
"CMD_FILE_MANAGER/domains/site.ir/public_htmll" 
لطفا راهنمایی کنید تا من آدرسی کامل به این شرکت بدم چون در صورتی که آدرس دقیق نباشه ...
لینوکس سنتوس و دایرکت ادمین :  میخوام از دیتابیس و فایلها پشتیبانی بشه نهایت هم اگه نشه دو مسیر بدم فقط یک سایت رو پشتیبانگیری میکنم . 
با سپاس .

این ادرس دقیقشه :
/home/user/domains/sami85.ir/public_html

- 

تعداد تشکر ها از dadehban به دلیل پست مفید