-
April 8th, 2015, 18:28
مشکل هنگام حذف esxi و نصب سیستم عامل روی سرور فیزیکی
سلام
وقت بخیر
من وقتی میخوام esxi را رو از روی سرور hp proliant dl 380p g8 حذف کنم چطوری عمل کنl???
وقتی میخوام بعد از حذف esxi5.5 سرور ویندوزی نصب کنم چندتا مشکل پیش میاد : ا- یا میگه مدیات وصل نیست و نمیتونم هیچی پیدا کنم. 2- یا کلا از cdrom بوت نمیشه. 3- نهایتا وقتی کل raid5 رو حذف کردم و دوباره نصب کردم (اول دوتا پیش فرض raid 5 برام ایجاد کرده بودند هرکدوم با 4 هارد که من مزیت رو نمیدونم ؟؟؟؟ حذفش کردم و create اش کردم (نمیدونم به این آسونییه یا من ناقص کار کردم اگه فایل آموزشی دارین ممنون میشم بدین.) کلا همه هاردهام تو یه raid5 گذاشتم .... حالاهم وقتی OS رو رو سیستم فیزیکی میزنم به فرمت پارتیشنها گیرمیده که GPT هست و با فرمت و حذف و ایجاد هم درست نمیشه.
چکار کنم بنظرتون دوستان؟؟؟؟؟
-
April 8th, 2015 18:28
# ADS
-
April 9th, 2015, 08:40
عضو دائم
پاسخ : مشکل هنگام حذف esxi و نصب سیستم عامل روی سرور فیزیکی

نوشته اصلی توسط
salamlar
سلام
وقت بخیر
من وقتی میخوام esxi را رو از روی سرور hp proliant dl 380p g8 حذف کنم چطوری عمل کنl???
وقتی میخوام بعد از حذف esxi5.5 سرور ویندوزی نصب کنم چندتا مشکل پیش میاد : ا- یا میگه مدیات وصل نیست و نمیتونم هیچی پیدا کنم. 2- یا کلا از cdrom بوت نمیشه. 3- نهایتا وقتی کل raid5 رو حذف کردم و دوباره نصب کردم (اول دوتا پیش فرض raid 5 برام ایجاد کرده بودند هرکدوم با 4 هارد که من مزیت رو نمیدونم ؟؟؟؟ حذفش کردم و create اش کردم (نمیدونم به این آسونییه یا من ناقص کار کردم اگه فایل آموزشی دارین ممنون میشم بدین.) کلا همه هاردهام تو یه raid5 گذاشتم .... حالاهم وقتی os رو رو سیستم فیزیکی میزنم به فرمت پارتیشنها گیرمیده که gpt هست و با فرمت و حذف و ایجاد هم درست نمیشه.
چکار کنم بنظرتون دوستان؟؟؟؟؟
از طریق پنل خود سرور اقدام کنید ( setup ) یا اینکه هارد اول رو جدا و فورمت کنید .
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2015, 09:30
پاسخ : مشکل هنگام حذف esxi و نصب سیستم عامل روی سرور فیزیکی

نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام.
از طریق پنل خود سرور اقدام کنید ( setup ) یا اینکه هارد اول رو جدا و فورمت کنید .
سلام ممنون از توجه تون دوست عزیز
از قسمت setup چطور عمل کنم؟یعنی چی رو تغییر بدم؟
-