سلام دوستان من تقریبا از همه آنتی ویروس ها استفاده کردم و الان هم دچار تردید شدم که کدم رو انتخاب کنم که قوی باشه
شما دوستان از کدوم استفاده میکنین
و اینکه این فعال ساز هایی که سایت ایران ستاپ میفروشه اکانت یکماه یا یکساله خوبه ؟
سلام دوستان من تقریبا از همه آنتی ویروس ها استفاده کردم و الان هم دچار تردید شدم که کدم رو انتخاب کنم که قوی باشه
شما دوستان از کدوم استفاده میکنین
و اینکه این فعال ساز هایی که سایت ایران ستاپ میفروشه اکانت یکماه یا یکساله خوبه ؟
درود
شما که همه رو امتحان کردی بیا این یکی رو هم امتحان کن!خودش موقع نصب فایروال ویندوز رو خاموش میکنه و مال خودشو نصب میکنه.
https://www.comodo.com/home/internet...t-security.php
...که مجانیه و ولی بهتر از بیشتر آنتی ویروسهای پولی کار میکنه.یه گیرهایی هم داره مثلا به فایلهای کرک و کی ژن حساسه و حذفشون میکنه.توصیه میکنم برای محکم کاری درکنار هر آنتی ویروسی یک Anti-malware هم نصب کنی.
Bitdefender Total Security 2015
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
رم سیستم رو هم Kaspersky رو زیاد اشغال مبکنه؟
https://www.comodo.com/home/internet...t-security.php
به نظرم مناسبه
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
لینک
پاسخ سوالت خیلی ساده هستش . فقط باید کمی اطلاعات صحیح و درست داشته باشی .
چند سیستم و دیوایس داری ؟ چه ویژگی هایی نیاز داری ؟
ولی اگه توصیه میخوایی من 2 تا ضد ویروس رو میتونم بهت توصیه کنم : یکی ترندمیکرو ( پی سی سیلین ) و یکی وب روت ( سبکترین و کم حجم ترین ضد ویروس دنیا )
2 تا هم لینک میدم خودت برو بخون و تحقیق کن و بعدش انتخاب کن .
لینک 1
لینک 2
- - - Updated - - -
نورتون 360 ؟ کرک ؟ بعدش صحبت از کسپرسکی کردی و بیت دفندر ؟!! حتمآ ادعات میشه خیلی هم آدم مطلعی هستی ؟ درسته ؟!
یعنی ی نرم افزار کرک شده رو با ی ضد ویروس که پول بابش دادی مقایسه کردی ؟!!! البته اونهم کرک و جعلی باشه مهم نیست . شما کلآ رفتی تو فاز Fake av .
از اون طرف اگه قرار به مقایسه برند باشه . شما برداشتی محصول سیمنتک رو که از معتبرترین و بزرگترین محصولات ضد ویروس تو دنیاست کنار ی محصولی از ی شرکتی گذاشتی که نه تنها هیچ کسی پیشنهادش نمیکنه ، بلکه سابقه کلاهبرداری و انتشار اخبار کذب داره .
میدونین بحث فایده نداره . شما خودتون باید بفهمید اطلاعاتی که دارید نادرست و اشتباهه و از غرورتون کم کنین و روزی حداقل 30 دقیقه در باره حوزه امنیت اطلاعات مطالعه درست کنین .
شاید که در نهایت خدا شما رو به راه راست هدایت کنه و رستگار شوید .![]()
ویرایش توسط amirsafari : January 14th, 2015 در ساعت 00:58
دلیل اصلی فرق آنتی ویروس با اینترنت سکوریتی چیه؟
کدوم بهتره؟
من میخوام امنیت تو سیستم باشه میخوام قوی باشه و عالی باشه
امنیت در سطح خیلی خوب میخوایی با امکانات عالی ؟
ترندمیکرو ماگزیمم سکیوریتی بگیر .
حفاظت از ویندوز های xp - vista - 7 - 8 - 8.1 - اپل مکینتاش - اپل ios - اندروید
5 گیگ فضای ذخیره سازی کلود امن
رمزنگاری
مدیریت پسوردها
ضد سرقت موبایل و دهها ویژگی امنیتی روی موبایل و تبلت بهت میده .
و ......
محصول شرکت ژاپنی بسیار معتبر ترندمیکرو ( پی سی سیلین )
تو ایران هم توسط شرکت دورانتاش ارائه میشه که شرکت و گارانتی خیلی معتبریه . به جرئت میشه گفت معتبرترین شرکت توزیع کننده آنتی ویروس تو ایرانه .
اینهم ی لینک مفید
![]()
من امنیت میخوام امکانات هم متوسط باشه.ولی بیشتر امنیت میخوام باشه
- - - Updated - - -
من تا حالا از آنتی ویروس ها رایگان استفاده میکردم یعنی دانلودشون میکردم
الان قصدم این شده که آنتی ویروس رو بخرم قیمتش مناسب باشه و هم اینکه آنتی ویروس قوی باشه
در ضمن چه فرقی بین کرک شده و اصل داره؟>منظورم اینکه قدرت شناسایی نسخه اصل بیشتره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)