صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: سردرگم شدم ...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    40
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض سردرگم شدم ...

سردرگم شدم یکی میگه هاست داخلی خوبه یکی میگه خارجی خوبه میرم میبینم داخلی ها یه جورن خارجی ها یه جور دیگه خارجی ها تحریم کردن داخلی ها هم ضعیف هستن دوستان هاست خریدن بعد یکسال سایتشون و دیتای سایتشون به هوا رفته و خبری از شرکت هاست نیست. آخه این چه وضعشه اصلا از اینجا مونده و از اونجا رونده میشیم.
    دوستان با تجربه در این زمینه کمک کنن. یا اگر شرکتی هاست میفروشه در این تاپیک به من ثابت کنه که حداقل سه سال خدمات و سرویس به مشتری هاش داده. نمونه مشتری نشون بده. توی همین انجمن اگه پست هایی داره که اثبات میکنه نشون بده. آخه شما جای من باشی شب بخوابی و صبح بلند بشی ببینی انجمنت نیست سایتت نیست شرکت هاستی وجود نداره چه حالی میشی. مدیران کاربران با تجربه وارد بشن. من حاضرم هزینه بیشتری بدم ولی اینجوری نشه که یهو صبح بیدار بشم ببینم سایتم از روی جهان پاک شده.

2. تعداد تشکر ها از saeedgoogle به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن sht-design آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    848
    تشکر شده در
    592 پست

پیش فرض پاسخ : سردرگم شدم ...

دوست عزیز هاست داخلی پینگ خوبی برای ایران دارد
    هاست خارجی قیمت هاش ارزان تر است

شما درخواست هاست دادین صبر کنید ببینید آفر ها رو ، بعضی از فروشنده های هاست هستند با سابقه بالا و حتی عضو اینجا هم نیستند ، شما اگر یک هاستینگ خوب رو انتخاب کنید مطمئن باشید بعد از یک سال دنبالشون نمیگردید !

به سایت ما هم سر بزنید و قیمت ها رو مشاهده کنید ، برای اعتماد بیشتر مشتریان نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت هم دریافت کرده ایم

مجنتو هاست پیشرو در ارائه خدمات

5. تعداد تشکر ها ازsht-design به دلیل پست مفید

عضو انجمن HighHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    770
    تشکر تشکر شده 
    235
    تشکر شده در
    200 پست

درود
    دوست عزیز پیشنهاد من به شما اینه که :
    ۱- از جایی بخرید که حتما اپتایم سرویس هاشون بیشتر شیش ماهه
    ۲-حتما هر هفته یا هر روز یه فول بک اپ از سایتتون بگیرید و در یک جا ذخیره بکنید(البته نود درصد هاستینگا خودشون میگیرن)
    هاست خواستید در خدمتیم
    ▆ ID TELEGRAM: @AMIRMNOOHI
    HIGHHOST.ORG

7. تعداد تشکر ها ازHighHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن mohammadali3517 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    80
    تشکر تشکر شده 
    208
    تشکر شده در
    172 پست

سلام

با اقای سنجری در ارتباط باشین
    Yasit.ir
    و روبینا سرور (اقای سجادیه)
    این افراد از بهترین های میزبانی هستن
    باقی دوستان هم هستن می تونین باهاشون در ارتباط باشین.
    موفق باشین

9. تعداد تشکر ها ازmohammadali3517 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    98
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedgoogle نمایش پست ها
    سردرگم شدم یکی میگه هاست داخلی خوبه یکی میگه خارجی خوبه میرم میبینم داخلی ها یه جورن خارجی ها یه جور دیگه خارجی ها تحریم کردن داخلی ها هم ضعیف هستن دوستان هاست خریدن بعد یکسال سایتشون و دیتای سایتشون به هوا رفته و خبری از شرکت هاست نیست. آخه این چه وضعشه اصلا از اینجا مونده و از اونجا رونده میشیم.
    دوستان با تجربه در این زمینه کمک کنن. یا اگر شرکتی هاست میفروشه در این تاپیک به من ثابت کنه که حداقل سه سال خدمات و سرویس به مشتری هاش داده. نمونه مشتری نشون بده. توی همین انجمن اگه پست هایی داره که اثبات میکنه نشون بده. آخه شما جای من باشی شب بخوابی و صبح بلند بشی ببینی انجمنت نیست سایتت نیست شرکت هاستی وجود نداره چه حالی میشی. مدیران کاربران با تجربه وارد بشن.

با سلام مثل بیشتر سایتهای بزرگ از سرور اختصاصی استفاده کنید برای سایت خودتون

که دیگر از هاست های اشتراکی استفاده نکنید

البته هاست های اشتراکی و سایت های بسیاری در ایران که هاست اشتراکی میدهند نمونه های بزرگی وجود دارند که امتحان خودشونو پس دادند اما با کمی فکر یک سرور تهیه کنید و سایت خودتون رو پیاده کنید

11. تعداد تشکر ها ازam0020 به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

دوستان با تجربه در این زمینه کمک کنن. یا اگر شرکتی هاست میفروشه در این تاپیک به من ثابت کنه که حداقل سه سال خدمات و سرویس به مشتری هاش داده. نمونه مشتری نشون بده. توی همین انجمن اگه پست هایی داره که اثبات میکنه نشون بده. آخه شما جای من باشی شب بخوابی و صبح بلند بشی ببینی انجمنت نیست سایتت نیست شرکت هاستی وجود نداره چه حالی میشی. مدیران کاربران با تجربه وارد بشن. من حاضرم هزینه بیشتری بدم ولی اینجوری نشه که یهو صبح بیدار بشم ببینم سایتم از روی جهان پاک شده.
    درود

در تماس باشید تا راهنمایی کنیم شما رو ... همکاران در پشتیبانی آنلاین در سایت در خدمت شما هستند
    همینطور بنده نیز در یاهو در خدمت شما هستم

موفق باشید
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

عضو انجمن shahab-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4,519
    تشکر تشکر شده 
    2,040
    تشکر شده در
    1,394 پست

با سلام

مقاله زیر رو مشاهده کنید

میهن میزبان | تفاوت سرویس هاست لینوکس ایران و خارج از ایران میهن میزبان

شاید بتونید بهتر انتخاب کنید. ..
    خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
    دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,136
    تشکر تشکر شده 
    3,574
    تشکر شده در
    1,994 پست

متاسفانه هاستیگ بیشتر جنبه ی تفریح پیدا کرده و روزانه یک هاستینگ شاید هم بیشتر به جمع هاستینگ ها اضافه می شه
    بیشتر هم از نمایندگی شروع می کنن
    اگر همه سرویس دهنده های قیمت خدمات نمایندگی شون رو بالا تر ببرند این مشکل 30 % حل میشد

البته انتخاب هاست داخلی یا خارجی به شما بستگی داره

و به نظر من مرکز داده های داخلی خیلی بهتر از مرکز داده های خارج از ایران می باشد , چرا ؟!
    برای این که با این وضعیت تحریم ها خرید سرویس خارج از ایران کمی ریسک داره

به طور مثال دوستانی که دارن تو همین انجمن سرویس هاست ایران میدن با کنترل پنل دایرکت ادمین
    هیچ وقت ترس مشکل به وجود آمدن برای سرورشون ندارند.

و این که روی هر سرویس دهنده ای سعی کنید هر شب خودتون بک آپ بگیرید یه جای دیگه نگه دارید.

آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    102
    تشکر شده در
    89 پست

دوست عزیز یک هاست بک آپ بخرین و تنظیم کنین هر شب بک آپ تهیه بشه از سایت و در هاست بک آپ قرار بگیره
    این کار رو که انجام بدین دیگه خیالتون راحت هست که همیشه یک بک آپ دارین از سایت
    خرید هاست - ثبت دامنه
    پشتیبانی 24 ساعته - تلفن: 88863189-021

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

درود
    جناب ببخشید اینو میگم بدون مقدمه میرم سراصل مطلب ؛ شما احتمالا از جایی هاست خریدید که کار هاستینگ موقت بوده.
    هیچوقت یه هاستینگ با اصول و قواعد نمیاد فردایش کارو ول کنه. حتی دیدم بعضی از دوستان دنبال قیمت ارزان هستن و کیفیت و پشتیبانی و بقیه موارد نگاه نمیکنن پس فردا میان میگن هاست ما به مشکل برخورد.
    خودتون میدونید هاست با کیفیت بالا دارای هزینه بالایی هست.
    بگذریم اگر دنبال هاست با کیفیت و اپتایم 99% هستید در خدمتتون هستم بنده اهل تعریف و تمجید نیستم کیفیت کار برام مهمه و راضی بودن کاربرا اینو بهم ثابت کرده
    سبد خرید - MizbanServers | هاستینگ میزبان سرور
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)