-
February 7th, 2015, 23:08
ست کردن dns روی دایرکت ادمین برای اولین با پس از ورود به پنل ادمین سرور مجازی
دوستان باز هم کمبود آموزش رو حس کردم
من دارم کار با سرور مجازی رو یاد میگیرم روی کنترل پنل معروف .... هم سایت راه اندازی کردم پس تمرکز کارم روی دایرکت ادمین ! حالا من دایرکت ادمین رو روی سرور نصب شده دارم و میتونم به پنل ادمین از طریق بروزر ( مرورگر )وارد بشم !
اما من تا الان هر چی سرچ کردم از این تیکه به بعد آموزشی پیدا نکردم
آقا من ادمین هستم تو دایرکت ادمین ؛ سایت خودم رو میخوام روی سرور خودم راه بندازم ! دامنه دارم بلدم اون رو هم از تو ایرنیک تعریف کنم ! اما مسئله اینه که من تا الان با آی پی سرور ( IP server ) سروکار داشتم ! خودم روی سرور سنتوس 6.5 دایرکت ادمین رو از طریق ssh نصب کرد دم تمام اساتید گرم که آموزش گذاشتن تو سایت و ما هم از آموزشاشون استفاده کردیم . حرف ندارید همتون !
خوب خواهشم از دوستان اینه که بفرمایند این DNS ها رو چطور از IP به اسم تغییر بدم مثال : ns1.888.888.88 ns2.888.888.88 به ns1.sami85.com ns2.sami85.com
یا اگه آموزشی هست راهنمایی کنید ( لینک بدید ) !
من میدونم باید از حالت ادمین به حالت یوزر برم که مثل سایت دیگه ای که دارم میتونم رفع و رجوش کنم اما فعلا اینجا گیر کردم !
در کل ست کردن DNS روی برای دامنه کامل شرح بدید .
و اینکه من برای خودم هم باید ریسلر و یوزر بسازم یا نه ؟
با سپاس بیکران
ویرایش توسط sami85 : February 8th, 2015 در ساعت 01:24
دلیل: رفع اشکالات
-
-
February 7th, 2015 23:08
# ADS
-
February 7th, 2015, 23:48
عضو انجمن
پاسخ : ست کردن dns روی دایرکت ادمین برای اولین با پس از ورود به پنل ادمین سرور مجازی
با سلام
الان از قسمت
Administrator Settings
وارد شوید و به راحتی dns ها را عوض کنید
-
تعداد تشکر ها از parsntc1 به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2015, 13:58
پاسخ : ست کردن dns روی دایرکت ادمین برای اولین با پس از ورود به پنل ادمین سرور مجازی
راه حل طبق گفته دوستمون بود ! اما ابتدا شما باید برید به ستون سمت راستی و یوزر رو انتخاب کنید بعدش دامنه خودتون رو وارد کنید (چون اگر اسم سرور رو نام دامنه بزارید نمیتونید دامنه تون را اضافه کنید ) بعدن برید به مکان گفته شده و دی ان اس قرار بدید .
-
-
February 9th, 2015, 14:12
عضو دائم
بررسی کنید که حتما arecord ها زده شده باشند
موفق باشید
-