-
January 29th, 2015, 20:08
عضو دائم
ویندوز 7 و 8 خود را به ویندوز 10 رایگان آپدیت کنید
مایکروسافت از دیروز انتشار جدیدترین ورژن پیش نمایش ماه ژانویه را آغاز کرده است. علاوه بر امکان آپگرید به این ورژن برای کاربران کنونی ویندوز ۱۰، کاربران ویندوز ۷ و ۸.۱ نیز میتوانند به شکل رایگان سیستم عامل خود را به نسخه پیش نمایشی از ویندوز ۱۰ تبدیل کنند.
مایکروسافت در مراسم معرفی ویندوز ۱۰ اعلام کرد که کاربران ویندوزهای ۷ و ۸ میتوانند تا یک سال پس از عرضه ویندوز ۱۰، به شکل رایگان به این ویندوز آپگرید کنند.
مایکروسافت وعده داده بود، کاربران ویندوز ۷ و ۸.۱ از امروز قادر خواهند بود که ویندوز خود را به ویندوز ۱۰ آپگرید کنند. البته این نکته را نیز باید در نظر داشت که ویندوز ۱۰ در حالت پیشنمایش قرار دارد و نسخه نهایی، کامل و بدون خطای آن در ماه مارس منتشر میشود.
کاربرانی که تمایل به این آپگرید دارند، کافی است به وب سایت insider.windows.com مراجعه و ثبت نام کنند تا دستگاه آنها توانایی دریافت این آپدیت را داشته باشد. در مرحله بعد کافی است به بخش Windows Update کنترل پنل مراجعه و به شکل معمولی آپدیت کنند. مانند تصویر بالا یک نسخه پیش نمایش از ویندوز ۱۰ برای شما پیشنهاد داده میشود که البته با توجه به حجم بالای آن، زمانی طولانی برای آپدیت آن نیاز خواهد بود.
در این ورژن قابلیت Continuum نیز گنجانده شده که البته فعلا تنها برای تبلت ها و کامپیوترهای شخصی کاربرد دارد. بدین ترتیب اگر کیبوردی به دستگاه متصل نباشد، دستگاه به حالت فول اسکرین خواهد رفت (تشخیص تبلت) و اگر کیبورد متصل باشد، به حالت دسکتاپ بازخواهد گشت. استارت منوی جدیدی که در مراسم ۲۱ ژانویه نیز به نمایش درآمد، در این بیلد قرار دارد. همچنین لازم به ذکر است که مرورگر اسپارتان هنوز از سوی مایکروسافت برای انتشار عمومی آماده نیست و ممکن است در آپدیت ماه آینده ورژنی اولیه از آن را تجربه کنیم.
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2015 20:08
# ADS
-
January 29th, 2015, 20:24
پاسخ : ویندوز 7 و 8 خود را به ویندوز 10 رایگان آپدیت کنید
مایکروسافت این گاوی که زایده رو بزرگ کنه بعد ویندوز دیگه بیرون بده ویندوز 8 هنوز کلی ایراد داره ! تعجب میکنم که این چند سال اخیر انقدر داره عجولانه و ضعیف کار میکنه
-
-
January 29th, 2015, 20:26
تست شد چیزی در قسمت اپدیت اضافه نشد:-(
-
-
January 29th, 2015, 20:26
عضو دائم
ویرایش توسط nginxweb : January 29th, 2015 در ساعت 20:28
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2015, 20:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
مایکروسافت این گاوی که زایده رو بزرگ کنه بعد ویندوز دیگه بیرون بده ویندوز 8 هنوز کلی ایراد داره ! تعجب میکنم که این چند سال اخیر انقدر داره عجولانه و ضعیف کار میکنه
خوب عزیز سر همین قضیه گاوه بود که دیگه حتی سری 9 هم تولید نکرده
و مستقیما پریده نسخه ده که بقول معرف بگه این نسخه خیلی متتفاوت تر بوده و خواهد بود که حتی از سری 9 که بترتیب سری 7 و 8 بود استفاده نکرده و مستقما رفته برای 10
بعداز تجربه ناموفق در سری 8 که اپدیت سری 8.1 را منتشر کرد فهمیدا که چه گندی زدن و خیلی زود رفتن سراغ یک نسخه جدید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2015, 21:13
عضو انجمن
میشه گندهای ویندوز 8 رو به من هم بگید ؟
من خودم طرفدار ویندوز نیستم اما خدا وکیلی ویندوز 8.1 ویندوز بدی نیست .
-
-
January 29th, 2015, 21:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ahmad110
میشه گندهای ویندوز 8 رو به من هم بگید ؟
من خودم طرفدار ویندوز نیستم اما خدا وکیلی ویندوز 8.1 ویندوز بدی نیست .
کسی نمیگه ویندوز بدی هست از اون نظر که بدر نخور باشه بلاخره کلی زمان صرف شده و کلی مهندس و برنامه نویس روش کار کردن ولی با توجه به اینکه نسخه جدیدتری بود وانتظارات که مردم داشتن وگرنه دلیلی هم نداشت که خیلی سرع بخوان بیخال نسخه 8 بشن و برن نسخه 10 اوکی کنند
شدحکایت ویندوز ویستا که گندترین ویندوز بودش و دقیقا یک پروزه تجاری شکست خورده شد بین تمام ویندوزها از ابتدا تا زمان ارایه ویندوز ویستا در نگاه اول هعم ممکنبود بگید که ویستا ویندوز خوبی هست ولی بازار جهانی چیز دیگه نشون داد و با ویندوز سون یا 7 گند قبلشون را جبران کردن النا هم ویندوز 10 ویندوز 8 هم شده همون داستان قبلی ویندوز سون و ویندوز ویستا
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2015, 21:45

نوشته اصلی توسط
magicvps.com
خوب عزیز سر همین قضیه گاوه بود که دیگه حتی سری 9 هم تولید نکرده

و مستقیما پریده نسخه ده که بقول معرف بگه این نسخه خیلی متتفاوت تر بوده و خواهد بود که حتی از سری 9 که بترتیب سری 7 و 8 بود استفاده نکرده و مستقما رفته برای 10
بعداز تجربه ناموفق در سری 8 که اپدیت سری 8.1 را منتشر کرد فهمیدا که چه گندی زدن و خیلی زود رفتن سراغ یک نسخه جدید
سلام
بسیاری از کاربران ویندوز از محیط مترو و حذف استارت راضی نبودند بهمین خاطر هست,درضمن نام گذاری ویندوز 10 تنها برای تغییرات گسترده ان نیست و تا جایی که میدونم اگر 9 میذاشت در برنامه نویسی(اگر اشتباه نکنم c) مشکلاتی بوجود می امد بهمین دلیل اسمش رو 10 گذاشت
موفق باشید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
January 30th, 2015, 00:01
عضو انجمن
من به ویندوز 8 یا 8.1 ارتقا نمیدم چه برسه به 10 بقله اون دوستمون هنوز 8 مشکلات داره چه برسه یه 10 ازمایشی .
-