-
January 24th, 2015, 07:29
می خوام سایتم رو منتقل کنم به یه سرور جدید.بهترین راه چیه؟
محتوای سایتم در کل شاید 1 گیگ بشه.می خوام کپی شه روی سرور جدید.سورس کدها و غیره هم همینطور که هست کپی شه رو سرور جدیده و من فقط دیتا بیس رو دوباره بسازم.اگر امکان چنین کاری هست.چطوری باید انجام بشه؟مساله بعد من ssl واسه سایتم گرفتم . برای سرور جدید هم باید بگیرم یا قبلیه رو کپی کنم روش کافیه؟
-
-
January 24th, 2015 07:29
# ADS
-
January 24th, 2015, 09:51
عضو دائم
پاسخ : می خوام سایتم رو منتقل کنم به یه سرور جدید.بهترین راه چیه؟
کنترل پنل هر دو سرور یکسان است؟
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
January 24th, 2015, 10:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
zeperto
محتوای سایتم در کل شاید 1 گیگ بشه.می خوام کپی شه روی سرور جدید.سورس کدها و غیره هم همینطور که هست کپی شه رو سرور جدیده و من فقط دیتا بیس رو دوباره بسازم.اگر امکان چنین کاری هست.چطوری باید انجام بشه؟مساله بعد من ssl واسه سایتم گرفتم . برای سرور جدید هم باید بگیرم یا قبلیه رو کپی کنم روش کافیه؟
درباره مورد اول ، کنترل پنل رو سرور شما نصب هست ؟ ، اگر هست هر دو پنل یکی هستند ؟
و درباره مورد دوم ، چون گواهینامه های ssl رو ip اختصاصی اکانت هاستینگ شما فعال میشه ، رو آي پی جدید معتبر نیست و حتی اگر از sni استفاده کرده باشید بازم چون آي پی اصلی سرور عوض شده معتبر نخواهد بود ...
اینکه دوباره بخرید یا نه ، بستگی ب شرکتی داره ک گواهینامه رو صادر کرده ، تیکت بزنید از خودشون بپرسید .
-
-
January 24th, 2015, 10:50
عضو انجمن
سلام و عرض ادب
یکم سوالتون ابهام داره
لطفا نوع کنترل پنل رو بزارید تا دوستان بیشتر راهنمایی کنند
بعد اگر توی انجمن یه سرچ انجام بدین آموزش های فراوانی هست .
موفق و سربلند باشید
-
-
January 24th, 2015, 11:54
عضو انجمن
با سلام و درود
در صورتی که کنترل پنل هر دو یکسان هست از طریق فول بک آپ اقدام کنید .
در صورتی هم که کنترل پنل یکسان نیست از محتویات پوشه public_html بک آپ گرفته و در هاست مقصد آپلود کنید .
موفق باشید
-
-
January 28th, 2015, 11:01
با عرض معذرت از همگی بخاطر مشکلی که پیش اومده بود نتونستم پست ها رو ببیتم
سرور جدیده روش دایرکت ادمین نصب می کنم.با فول بک آپ حل میشه؟
چون حجم زیاده می خوام که دانلود نکنم رو سیستم خودم دوباره آپلود کنم رو سرور جدید.سرورها خودشون سرعتشون بالاتره ردیفش کنن
- - - Updated - - -
من یه سرچی زدم و این راهنما رو پیدا کردم.چند تا سوال برام پیش اومد
اگر طبق این راهنما کار کنم همه اطلاعات سرورم کپی میشه روی سرور جدید؟یعنی همه فایلها و کدها و حتی دیتابیس.
اول اینکه سرورم اختصاصیه و فقط یه سایت روشه و به همین خاطر دایرکت ادمینم reseller level و user level نداره.هر چی هست ادمینه.تو این راهنما که پیدا کردم همه اش گفته که برای اکانت ها باید در سرور جدید هم اکانت بسازم.ولی وقتی من اکانت ندارم آیا بازم مشکلی پیش میاد.
یا اصلا بهتر نیست که یه فول بکاپ بگیرم و دانلود کنم و بعدش آپلود کنم رو سرور جدیده؟
نکته ای چیزی نیست که دوستان بخوان بگن؟
ویرایش توسط zeperto : January 28th, 2015 در ساعت 11:09
-