-
December 22nd, 2014, 08:54
راه اندازی وب سرور در شبکه کوچک
با سلام
نمی دونم سوالم چقدر به این بخش مربوطه
با شرمندگی و پوزش از مدیران محترم
یه شبکه داخلی کوچک دارم با چند تا کامپیوتر
می خوام رویکیشون ویندوز سرور 2008 نصب کنم و روی اون یه سرویس دهنده آپاچی و مای اسکیو ال مثل ومپ سرور یا ایزی پی اچ پی نصب کنم تا
تمامی کامپیوتر های روی شبکم بتونن سایتی رو که با php توی ومپ یا ایزی پی اچ پی میزارم رو ببینن
حالا سوال
آیا این راه اصلا ممکنه ؟
اگه بله : نحوی دسترسی کلاینت های روی شبکه به آدرس سایتی که من دارم تو سرور قرار میدم چیه؟
اگه خیر : چه راهی پیشنهاد می کنید ؟
-
-
December 22nd, 2014 08:54
# ADS
-
December 22nd, 2014, 09:44
پاسخ : راه اندازی وب سرور در شبکه کوچک
سلام
بله شدنیه. کافیه تمامی کامپیوتر ها و ویندوز سرور شما رنج آی پی داشته باشند که هم دیگرو ببینن. سپس ای پی که به ویندوز سرور میدید را در تنظیمات ومپ به جای لوکال هاست (127.0.0.1) وارد کنید و آپاچی را ریست کنید.
حالا با فرا خوانی ای پی داده شده به سرور به جای لوکال هاست در مرورگر کامپیوتر های دیگر سایت شما بالا می یاد.
توصیه اینه که تنظیمات فایروال ویندوز سرور درست تنظیم گردد و ای پی سیستم ها دستی ست شود.
-
تعداد تشکر ها از omco به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2014, 09:51
واقعا ممنونم از جوابتوناگه قرار باشه از ایزی پی اچ پی استفاده کنم چطور و از کجا باید آپی رو تغییر بدم؟
-
-
December 22nd, 2014, 20:14
سلام
متاسفانه easyphp کار نکردم تا بهتون توضیح بدم . من فقط با xampp کار کردم و به نظرم بهتر باید باشه .
-
-
December 22nd, 2014, 20:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamed_ah
با سلام
نمی دونم سوالم چقدر به این بخش مربوطه
با شرمندگی و پوزش از مدیران محترم
یه شبکه داخلی کوچک دارم با چند تا کامپیوتر
می خوام رویکیشون ویندوز سرور 2008 نصب کنم و روی اون یه سرویس دهنده آپاچی و مای اسکیو ال مثل ومپ سرور یا ایزی پی اچ پی نصب کنم تا
تمامی کامپیوتر های روی شبکم بتونن سایتی رو که با php توی ومپ یا ایزی پی اچ پی میزارم رو ببینن
حالا سوال
آیا این راه اصلا ممکنه ؟
اگه بله : نحوی دسترسی کلاینت های روی شبکه به آدرس سایتی که من دارم تو سرور قرار میدم چیه؟
اگه خیر : چه راهی پیشنهاد می کنید ؟
با اکتیو دایرکتوری و iis فقط دوست عزیز وسلام !
-
-
December 22nd, 2014, 22:59
ممنون اگه میشه بگید تو ومپ سرور چطوری آی پی رو تغییر بدم
-
-
January 26th, 2015, 23:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamed_ah
ممنون اگه میشه بگید تو ومپ سرور چطوری آی پی رو تغییر بدم
آقا منم همین مشکل رو دارم، هیچکس درست جواب نمی ده، معلوم نیست این انجمن به چه دردی می خوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
January 27th, 2015, 02:20

نوشته اصلی توسط
hamed_ah
واقعا ممنونم از جوابتوناگه قرار باشه از ایزی پی اچ پی استفاده کنم چطور و از کجا باید آپی رو تغییر بدم؟
روی آیکون EasyPhp راست کلیک کنید > Configuration > و Apache رو انتخاب کنید. در فایل متنی باز شده به دنبال listen بگردید و اونو به صورت زیر اصلاح کنید. حالا هر آی پی که روی شبکه تون ست کنید با همون ای پی بالا میاد.

نوشته اصلی توسط
aminarab17
آقا منم همین مشکل رو دارم، هیچکس درست جواب نمی ده، معلوم نیست این انجمن به چه دردی می خوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ شما رو دیروز دادم!
http://www.webhostingtalk.ir/f227/134259/#post1266425
-
-
January 27th, 2015, 06:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
best74op
روی آیکون EasyPhp راست کلیک کنید > Configuration > و Apache رو انتخاب کنید. در فایل متنی باز شده به دنبال listen بگردید و اونو به صورت زیر اصلاح کنید. حالا هر آی پی که روی شبکه تون ست کنید با همون ای پی بالا میاد.
پاسخ شما رو دیروز دادم!
http://www.webhostingtalk.ir/f227/134259/#post1266425
دوست عزیز این راه حلی که شما فرمودید رو خودم رفته بودم...
یادمه کارهای دیگه هم باید انجام می شد و به همین سادگی نبود! (قبلا یه آموزش داشتم که الان هرچی می گردم پیداش نمی کنم!)
-
-
January 27th, 2015, 14:11
عضو انجمن
عزیز شما اگه شبکتون درست تنظیم شده نیاز به چیزی نیست فقط سایت را روی اون سیستم بالا بیارید و برای اینکه بقیه سیستم ها سایت شما رو ببینند ای پی سیستم اصلی که روش سایت هست رو وارد مرورگر کنید (به جای واد کردن ادرس دامنه ای پی استفاده می کنید )
-