-
January 19th, 2015, 14:17
عضو انجمن
سوالات و مشکلات مرتبط با کانفیگ امنیتی
من الان کانفیگ های لازم برای فایل php.ini رو انجام دادم.اما توی این کانفیگ ها و آموزش هایی که بود و من طبق اونها رفتم جلو هیچ جایی بحث از اینکه این فایل رو برای بقیه کاربران دسترسیش رو ببندم نشده بود.
چطور میتونم دسترسی به فایل php.ini رو جلوش رو بگیرم برای بقیه کاربران.اینکار لازمه برای امنیت؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
demonvictor
من الان کانفیگ های لازم برای فایل php.ini رو انجام دادم.اما توی این کانفیگ ها و آموزش هایی که بود و من طبق اونها رفتم جلو هیچ جایی بحث از اینکه این فایل رو برای بقیه کاربران دسترسیش رو ببندم نشده بود.
چطور میتونم دسترسی به فایل php.ini رو جلوش رو بگیرم برای بقیه کاربران.اینکار لازمه برای امنیت؟
?
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
January 19th, 2015 14:17
# ADS
-
January 19th, 2015, 14:23
عضو انجمن
پاسخ : سوالات و مشکلات مرتبط با کانفیگ امنیتی
سلام.
شما که اول کار هستید توصیه میکنم دنبال ایمن سازی بدون محدودیت بروید !
محدودیت مانند بستن فانکشن قابل دور زدن هست اما ایمن سازی بدون محدودیت خیر.
و اما پاسخ سوالتان ، اگر هندلر suphp نیست مثلا fastcgi باشه کسی نمیتونه php.ini اختصاصی استفاده کنه.
اما اگر هندلر suphp هست و میخواید کسی نتونه php.ini اختصاصی استفاده کنه باید هنگام build با easyapache تیک گزینه ی Safe PHP را بزنید.
موفق باشید./
ویرایش توسط secureconfig : January 19th, 2015 در ساعت 16:03
-
تعداد تشکر ها از secureconfig به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2015, 15:07
عضو دائم
سلام
در suphp
/usr/local/apache/conf/includes/pre_main_global.conf
با nano باز کنید
<IfModule mod_suphp.c>
<Location />
suPHP_ConfigPath /usr/local/lib/
</Location>
</IfModule>
کد رو بذارید داخلش
فایل
/opt/suphp/etc/suphp.conf
ویرایش کنید با nano
و " ; " اول خط های زیر را حذف کنید :
application/x-httpd-php=/usr/local/lib/
application/x-httpd-php4=/usr/local/php4/lib/
application/x-httpd-php5=/usr/local/lib/
ذخیره کنید و Apache را ری استارت کنید با دستور
service httpd restart
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2015, 15:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
secureconfig
سلام.
شما که اول کار هستید توصیه میکنم دنبال ایمن سازی بدون محدودیت بروید !
محدودیت مانند بستن فانکشن قابل دور زدن هست اما ایمن سازی بدون محدودیت خیر.
واما پاسخ جوابتان ، اگر هندلر suphp نیست مثلا fastcgi باشه کسی نمیتونه php.ini اختصاصی استفاده کنه.
اما اگر هندلر suphp هست و میخواید کسی نتونه php.ini اختصاصی استفاده کنه باید هنگام build با easyapache تیک گزینه ی Safe PHP را بزنید.
موفق باشید./
چطور میتونم بفهمم که هندلر مورد استفاده ی سرورم چی هستش؟
-
-
January 19th, 2015, 15:57
عضو انجمن
سرور سی پنل هست ؟
اگر سی پنل هست از بخش Service Configuration > Configure PHP And SuExec میتونید چک کنید.
-
-
January 19th, 2015, 20:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
secureconfig
سرور سی پنل هست ؟
اگر سی پنل هست از بخش Service Configuration > Configure PHP And SuExec میتونید چک کنید.
واقعا ممنونم بابت راهنمایی های همه تون.در مورد این نکته هم الآن هندلر من suphp هستش.فقط ممنون میشم اگه بگین نحوه ی بویلد کردن ایزی آپاچی به شکل هستش و هم اینم که ایا این بویلد کردنه برای سرور مشکلی پیش میاره یا نه؟و اگه تیکش رو بزنم ممکنه که به نحوی یکی از سایتا اشکال درش پیش بیاد؟
-
-
January 19th, 2015, 20:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
demonvictor
واقعا ممنونم بابت راهنمایی های همه تون.در مورد این نکته هم الآن هندلر من suphp هستش.فقط ممنون میشم اگه بگین نحوه ی بویلد کردن ایزی آپاچی به شکل هستش و هم اینم که ایا این بویلد کردنه برای سرور مشکلی پیش میاره یا نه؟و اگه تیکش رو بزنم ممکنه که به نحوی یکی از سایتا اشکال درش پیش بیاد؟
داخل Easyapache تیک گزینه ی sage php cgi را که بزنید و build کنید ، مشکل php.ini اختصاصی حل میشود.
تجربه ی مشکل دار شدن بعد از وارد کردن این گزینه را نداشته ایم. و کلا کاری به جز جلوگیری از ایجاد php.ini اختصاصی انجام نمیدهد و تنها درصورتی مشکل ساز میشود که کاربر از php.ini اختصاصی استفاده کرده باشد که احتمالش 1٪ هست.
موفق باشید./
-
-
January 19th, 2015, 21:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
secureconfig
داخل Easyapache تیک گزینه ی sage php cgi را که بزنید و build کنید ، مشکل php.ini اختصاصی حل میشود.
تجربه ی مشکل دار شدن بعد از وارد کردن این گزینه را نداشته ایم. و کلا کاری به جز جلوگیری از ایجاد php.ini اختصاصی انجام نمیدهد و تنها درصورتی مشکل ساز میشود که کاربر از php.ini اختصاصی استفاده کرده باشد که احتمالش 1٪ هست.
موفق باشید./
الان من تو بخش ایزی آپاچی هستم و گزینه ای که شما میگین باید تیکش رو بزنم وجود نداره.تصویری رو از محیطش گرفتم که تو لینک زیر گذاشتم تا بتونین زوم بهتری داشته باشین.
Ashampoo® Snap Web Upload
ممنون میشم با توجه به تصویر موجود راهنمایی کنین که تیک مورد نظر کدوم یکی از اون موارد میشه.تشکر
-
-
January 19th, 2015, 21:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
demonvictor
الان من تو بخش ایزی آپاچی هستم و گزینه ای که شما میگین باید تیکش رو بزنم وجود نداره.تصویری رو از محیطش گرفتم که تو لینک زیر گذاشتم تا بتونین زوم بهتری داشته باشین.
Ashampoo® Snap Web Upload
ممنون میشم با توجه به تصویر موجود راهنمایی کنین که تیک مورد نظر کدوم یکی از اون موارد میشه.تشکر
درود
دوست عزیز ابتدا در بالا در بخش default روی علامتی که شبیه چرخ دنده میباشد کلیک کنید تا وارد تنظیمات مربوط به easy apache شوید سپس نسخه آپاچی و php را انتخاب کنید و next بزنید تا وارد صفحه تنظیمات مازول ها گردید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2015, 21:42
عضو انجمن
ویرایش توسط secureconfig : January 19th, 2015 در ساعت 21:45