درود ، دوستان امروز میخواستم اکانتم رو شارژ کنم ولی گزینه پی پال حذف شده ظاهرا ؟!
اگه تیکت بدم ، برام فعالش میکنن ؟ ، دوستان بدون پی پال چطوری دارند اکانت رو شارژ میکنن ؟![]()
درود ، دوستان امروز میخواستم اکانتم رو شارژ کنم ولی گزینه پی پال حذف شده ظاهرا ؟!
اگه تیکت بدم ، برام فعالش میکنن ؟ ، دوستان بدون پی پال چطوری دارند اکانت رو شارژ میکنن ؟![]()
...Zzzz...
پنل تون کشور ایران ثبت شده است ؟
ما امارات ثبت کردیم گزینه Paypal موجود است و مشکلی ندارد وارد درگاه هم می شود
خیلی وقته حذف شده!!!
فعال نمی کنند.
باید از این سایت اکانت خود را به ریال شارژ نمایید.
پیگیری - افزودن اعتبار نمایندگی
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
کاش امارات ثبت میکردم ، پروف آدرس در امارات هم داشتم !
من خیلی وقت بود سر نزده بودم ، چون دفعه آخر اکانت رو ۲۰۰$ شارژ کرده بودم و نیازی نبود سر بزنم :دی
این سایت مال کی هست ؟ چقدر زمان میبره پرداخت ثبت و تایید شه ؟
ب نظرتون از این سایت استفاده کنیم ؟ یا وب مانی ؟ :|
...Zzzz...
این سایت برای شرکت Irpowerweb.ir می باشد.
جواب سوال دوم شما هم در سایت هست :
تلاش ما در Resello تایید بدون وقفه پرداخت ها و افزایش اعتبار در کوتاه ترین زمان ممکن است. البته در برخی روش های پرداخت مانند انتقال "پایا" یا "ساتنا" ممکن است دریافت وجه و تایید آن تا 2 روز کاری به طول انجامد.
درود
میتونید آدرس خودتون به کشوری دیگه عوض کنید براتون فعال میکنند
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)