سلام دوستان .
میشه از طریق ssh اطلاعات (اکانت های یوزر ها + بکاپ های روی سرور ) رو به صورت کامل به یک سرور دیگه انتقال داد ؟
در واقع میخوام این سرور رو خاموش کنم و یوزرها رو ببرم روی یک ریسلر .
آیا امکانش هست ؟
ممنون
سلام دوستان .
میشه از طریق ssh اطلاعات (اکانت های یوزر ها + بکاپ های روی سرور ) رو به صورت کامل به یک سرور دیگه انتقال داد ؟
در واقع میخوام این سرور رو خاموش کنم و یوزرها رو ببرم روی یک ریسلر .
آیا امکانش هست ؟
ممنون
سیستم عامل ؟
و اسکریپتی که بالاش کاربر دارید ؟
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
بهترین و امن ترین شیوه جهت انتقال اطلاعات کاربران و یوزرها از یک سرور به سرور دیگر:
بک آپ گرفتن به صورت کلی (بک آپ از تمام سرور) و انتقال بک آپ ها به سرور جدید (با استفاده از دستور wget یا ایجاد یک اکانت ftp و انتقال بک آپ ها از طریق ftp) و ریستور کردن آن ها در سرور جدید
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
از طریق ssh میشه بکاپ گرفت ؟
- - - Updated - - -
از طریق ssh میشه فول بکاپ از سرور گرفت ؟ به چه صورت میشه از سرور فول بکاپ گرفت ؟
- - - Updated - - -
سرور لینوکس !
البته فرقی در نوع سرور و... فکر نمیکنم باشه چونفقط یک انتقال ساده هست.
اگر سرور اختصاصی داشتین قبلا دسترسی سرورتون بدین جایی که ازش ریسلر گرفتین بدون دردسر انتقال بدن براتون
بله امکان داره
نوع کنترل پنل را بفرمایید تا دستورش را بهتون بگم
خدا خیرت بده داداش.
کنترل پنل سی پنل هست .
فقط این بکاپ هایی که روی سرور هست رو بعد از اینکه دستور رو بزنیم و بکاپ هارو به نمایش در بیاره میشه دانلود کرد ؟ یا اینکه چطور میشه همون بکاپ رو انتقال داد روی سرور دیگه ای ؟
ممنون
- - - Updated - - -
بعد با چه دستوری میشه از ssh سرور رو ریست کرد ؟
ممنونم.
سرور رو ریست کردم و پیغام
Default Web Site Page
روی سایت ها نمایان میشه بجای اینکه سایت ها بالا بیان.
باید چه کرد ؟
لطفا راهنمایی !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)