سلام،وقتتون بخیر.
حدود نه یازده ماهه که
سایت خودمو با هدف کمک به دانشجویان معماری راه اندازی کردم و تو این مدت همه چیز رو بصورت رایگان در اختیار کاربران قرار میدم،چون دانشی نداشتم و اطلاعاتی نداشتم با یه سرچ ساده و کمی تحقیق از شرکت میهن وب هاست یه هاست یک گیگی که سرورش تو المانه خرید کردم..ازشون هم راضی هستم
منتها یه مسئله مهمی که پیش اومده اینکه حجم تقریبا پر شده (با اینکه تقریبا تمام فایلهام رو تو سرورهای غیر مستقیم اپ میکنم)و هزینه بالایی میخواد برای حجم های بالاتر و سرورهای داخل کشور
میگم چون درامدی ندارم از سایت فعلا مبالغ بالا و هزینه بالا برام مقدور نیست.
نکته دیگه اینکه تو سایتهای تخصصی و مرتبط دوستان بیشتر تعصبی نظر میدند و نمیشه از کیفیت سرویسی که معرفی میکنند برداشت درستی داشت...
گفتم اگه بخوام الان در کنار این سایت یک بخش خرید ملک و یک بخش فروشگاه هم نصب کنم به نظرتون چقدر فضا مهمه؟!و اینکه دوستان چه پیشنهادی دارن..ممنون میشم نظراتتون رو بدونم و منو تو اتنخاب یک شرکت هاستینگ قوی با قیمت مناسب راهنمایی کنید
(فضای اپلود اموزشهایی که میزارم رو کم کنید چون در این صورت پونصد گیگ فضا باس بگیرم،روزی حداقل دوگیگ اپ دارم.)
- - - Updated - - -
دوستان لطفا هر هاستی که معرفی میکنند سایتهایی که پشتیبانی میکنند رو هم نام ببرند