درود
این موضوع کاملا مربوط به محتوای سایت است و خواهشی که دارم اصلا در ان بحث یا حاشیه یا اسپم صورت نگیر که اصلا دوس ندارم پاک شود !
داشتم فکر میکردم برای بعضی از عزیزانی که قصد یا شروع کار طراحی وب دارند
یکسری تجربیاتی رو بگم که به بهای 7 سال زندگی بنده و ...تموم شد و هر روز پشیمانی از اینکه چرا اصلا شروع کردیم...
ولی خب مسیری را شروع کردیم که کلا زندگی مارا عوض کرد...
بنده به شخصه این کار را خیلی دوس دارم و حتی چندین سال است پشتیبانی یک سیستم در ایرانیم
اما ترجیح میدهم تجربیات را زودتر بگم که بهترمتوجه منظور بنده شوید
خب قبلا به خاطر نبود بومی نبودن بعضی از اسکریپت های اماده و کم بودن نونهالان و متخصصان فعلی مار طراحی وب
بسیار عالی و با بازدهی بالا بود
بگذریم که بعضی اقازاراده ها و ... با پول بابایی شرکت میزدند و هیچی نمیدانستند و.....
خب و اما امروز؟
جدیدا مد شده یا شاید بنده نمیفهمم که از کی تاحالا تبدیل psd و یا نصب یک اسکریپت اماده شده طراحی وب؟
بلی درست است قطعا مشکل از سواد فنی بندست
از کی تاحالا یک کودک 14 ساله با چندتا اموزش اوپن سورس شده برنامه نویس حرفه ای وب با شرکت بین المللی : )))
خب درمورد این شخص اصلا توضیح نمیدهیم به دلیل اینکه اصلا دوس ندارم تاپیک حذف شود "خلاف قوانین "
ولی خب عزیزان مشتاق سایت مای بی بی اسکین مارا مطالعه کنند بهتر میبینند
که چگونه اطفال زیر 15 سال برای دراوردن پول توجیبی از خلق الله دنبال قیمت کم میلیون کلاهبرداری میکنند !!!
خب این یک بعد مسئله درمورد اجرا (البته این بعد بسیار وسیع است و در ادامه به ان میپردازیم)
مشکل اصلی جمعیت رو به افزایش مشتریان بی تربیت وبی شخصیت و همیشه طلبکار اند
دلیلش؟ مطمئنید دنبال دلیلش هستید ؟ بسیار خب
دلیلش بعضی عزیزان همکار هستند که برای کسب درامد به هرکاری دست میزنند !!!!!
طراحی وب با استخر و جکوزی و.... تهش ( جون مادرت سایت بخر ازم )
شک دارید؟ فردا 9 صبح یک روزنامه همشهری بخرید ( نمونه روز4شنبه : طراحی وب سایت عالی با هاست و دامنه عالی و سئو.... 50 هزارتومان!!! )
زنگ زدیم طرف حتی بلد نبود حرف بزند منظورش از واژه عالی هم دامنه 3.5 تومنی +هاست 2 تومنی و نصب اسکریپت رایگان بود !!! )
دوست عزیز و محترم طراح وب ! شخص حرفه ای روزی اش دست خداست با زور و التماس و گدایی نیستکه کارچند بدبخت دیگر رو هم خراب کنید
که مشتری به من زنگ بزند قیمت بگیرد, بگوید ههه ممدعلی و اصغرعلی و... سرکوچه ما بقالی دارند کیلویی سایت میزندد !!!
شک دارید؟ نمونه:
چندوقت پیش یکی امد شرکت ما , طراح وب هستم برای استخدام فنی اومدم . گفتم خب عزیز توانایی شما؟ گفت فلان تالار عروسیو میشناسی؟
من واسش سایت زدم 1.5 میلیون . گفتم ادرس عنایت کنید. ادرس وبلاگ بلاگفا داده !!!!! یعنی طرف هنوز فرق وبلاگ و وبسایتو نمیدونه امده استخدام
محترمانه گفتم عزیز قابلیت همکاری ندارید گفت مشکلی نیست داشتم میرفتم قرداد وب سایت با یه تالار دیگه ببندم !!!!!
البته شغل من بنگاهیه املاکه ها ولی خب یه پرینتر و کامپیوتر خونه دارم گفتم چرا بیکار باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!! (واقعا نمیدانم گریه کنم یا بخندم یا سرم را بکوبم)
دوباره چند روز پیش مشتری زنگ زده بود ظهر نتوانستم پاسخ بدم , عصر زنگ زدم گفتم سلام با یه لحن بی ادبی میگه شما گوشیت زنگ نمیخوره؟
گفتم یک لحظه صبر کنید یعنی چه زنگ میخورد یا نمیخورد بنده باید برای شما توضیح بدهم؟؟؟؟@!!!
میگه نه اقا من کار دارم باید جواب بدی. گفتم دوست گرامی برای پشتیبانی و پرسیدن سوال رایگان طلبکارم هستید؟
گفت نه اقا میخوام بهت پول بدم. گفتم بنده بمیرمم حاضر نیستم از یک مشتری بی ادبی مثل شما که شعور حرف زدن ندارد سفارش بگیرم
گفت هه خب وضعت خوبه دیگه. گفتم وضعمم خوب نباشه حاضر نیستم هر مشتری بی ادبی رو که هنوز حرف زدن بلد نیست رو قبول کنم
"دوستان طراح وب حرفه ای باید بدانند مشتری نیازمند ماست نه ما نیازمند مشتری "
و اما بعد دیگر مسئله . من هیچوقت هیچ جا قبل از اینکه به صورت جدی و... انجام بدم برای استخدام نرفتم
اما یک روز یک همشهری خریدم گفتم ببینم چجوریه خب گوش کنید:
جای اول: طرف محصولات صوتی و تصویری داره میخواد طراحی وب بذاره تو کارش !!!! عجبا !!! توقع حقوق 700 : ))))
جای دوم: تازه تاسیس و درفرم استخدام درمورد هرچیزی پرسیده بودند جز طراحی وب : ))) نه نه یک گزینه وردپرس داشت الان که فکر میکنم
و حتی نمیداستند باید برای شرکتشان هاستینگ راه اندازی و یا با جایی قرارداد ببندن !!!
جای سوم: این مورد خیلی جالب بود. یک شرکت طراحی وب معروف که ابتدای ورود بنده 15 دقیقه در کنار منشی معطل بودم
جایی که با قیمت های نجومی و شعار های خیالی طراحی وب حرفه ای میکنند
جالب بود که 8 تا کارمند طراحی وب هم داشتند ( ملاک یک فردبدبخت متاهل با حقوق کم و از 8صب تا 5عصر)
حالا اینجا جالب بود که وقتی برای مصاحبه رفتم داخل
طرف که مدیر فنی و مدیر بخش بود هنوز فرق سایت داینامیک و استاتیک را نمیدانست !!!!!!!!! از من تبدیل psd میخواست !!!
درمورد سایت استاتیک اماده تو گوگل سرچ کرده به من میگه نه این درسته : )))
یک ادم بی تربیت با طرز حرف زدن بازاری که کوچکترین سواد فنی نداشته موقع مصاحبه درعین ناباوری 20دقیقه با تلفن بدون یک عذرخواهی صحبت
و یک مصاحبه 5 دقیقه ای 30 دقیقه طول کشید !!!!!!!!! )
>> من نمیدانم الکامپ و... چگونه و به چیز این عزیزان " متخصص " جایزه داده و خدا حتما میداند
برگشتنی از این سه جا میدان ولیعصر بودم کف خیابان یک شماره ایرانسل چسباند بودن زیر زده بودند طراحی وب هر یک متر یه برچسب چندسانتی !!!!
( تبلیغات طراحی وب هم رده تخلیه چاه : ))) )
بنده خیلی خستم. واقعا خستم از فضای این کار
و طرح پایین اخرین ریسک و پروزه ای است که انجام میدهم درمورد اینکار
http://www.webhostingtalk.ir/f219/132331/
و قصد بنده ایجاد امنیت شغلی برای همکاران متخصص و کارکردن اصولی است که اگر تحقق نشود
قطعا به 7 سال زندگی پشت کرده و حاضرم جای شرکت طراحی وب شرکت تخلیه چاه بزنم
امیدوارم این حرف ها و تجربایت که برای بنده خیلی خیلی گران تمام شده بتواند مسیر زندگی کسی را عوض کند
و ان خدا خیرت بده ای که فردا میگوید قطعا تنها فایده ای است که از اینکار به ما خواهد رسید !
موفق باشید