سلام قالب whmcs که استفاده می کنم قسمت نمایش فاکتور یا viewinvoice دچار مشکل شده
روی قالب default مشکلی ندارد ولی این قالب فقط نوشته ها را بدون جدول و چپ چین و بدون عکس لود می کند
میخواستم راهنمایی فرمایید که در مرحله اول مشکل را حل کنم و در مرحله دوم یک قالب سفارشی برای این قسمت تهیه کنم ؟
با تشکر
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
سلام دوست عزیز ، این قالب ها .tpl که در فایل زیپ هست رو جایگزین کنید ، اگر مشکلی بود بفرمایید .
اختصاصی سازی هم بخش فاکتور مشکلی نداره ولی به نظر من سعی کنید از همین قالب استفاده کنید چون با تغییر هر بخشی مشکلات بعدی زیادی پیش می آید ، توصیه میکنم خودتان را درگیر فاکتور نکنید. ساده باشد بهتر است . البته می توانید لوگو و اطلاعات رو ویرایش کنید و اون هم کار سختی نیست نیاز به کمی تجربه دارد که با کمی تغییر اطلاعات فایل invoice می توانید تغییرات رو بعد از هر ویرایش و رفرش صفحه فاکتور ملاحظه کنید
سلام دوست عزیز ، این قالب ها .tpl که در فایل زیپ هست رو جایگزین کنید ، اگر مشکلی بود بفرمایید .
اختصاصی سازی هم بخش فاکتور مشکلی نداره ولی به نظر من سعی کنید از همین قالب استفاده کنید چون با تغییر هر بخشی مشکلات بعدی زیادی پیش می آید ، توصیه میکنم خودتان را درگیر فاکتور نکنید. ساده باشد بهتر است . البته می توانید لوگو و اطلاعات رو ویرایش کنید و اون هم کار سختی نیست نیاز به کمی تجربه دارد که با کمی تغییر اطلاعات فایل invoice می توانید تغییرات رو بعد از هر ویرایش و رفرش صفحه فاکتور ملاحظه کنید
بسیار تشکر
مشکلم حل شد , فقط بفرمایید برای درج لوگو در همین قالب یا یک هدر یا متن کوچک چه کاری را باید انحام دهم ؟
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
ممنون از لطف شما دوست عزیز بابت پستی که گذاشته اید
مشکل بنده نیز مرتفع گردید