-
December 23rd, 2014, 15:01
عضو انجمن
در خريد گوشي از پاساژ علاالدين دقت كنيد: كلاهبرداري در هنگام خريد گوشي!
با عرض سلام خدمت كاربران محترم انجمن تخصصي وب هاستينگ ايران،
اين تاپيك صرفاً جنبه اطلاعرساني و اشتراكگذاري تجربهاي تلخ در خريد از پاساژ علاالدين را دارد، شايد كسبهي ديگر اين پاساژ به مانند اين فروشنده دروغگو نباشند!
روز گذشته، ۱ دي براي خريد يك دستگاه گوشي به پاساژ علاالدين مراجعه كردم تا بلكه يك گوشي مناسبتر از مدلي كه مد نظر داشتم تهيه كنم.
چند مغازهاي قيمت كردم و به يك مغازه رسيدم كه گوشي با امكانات مناسبي بود، سر قيمت چانهزني نكردم چون براي قيمت پايين به اين پاساژ نرفتم، رفتم بلكه مدل مناسبتري پيدا كنم و تهيه كنم.
گفتيم فاكتور بزن، فروشنده فاكتور رو زد و ما پرداخت كرديم، تا اينجا هيچ مشكلي نداشتيم! بنده تاكيد كردم هيچ برنامهاي نميخواهم و اضافه بر مبلغ گوشي هيچ مبلغ ديگري را پرداخت نخواهم كرد.
گفتم لوازم جانبي بگيرم، اول خواستم رم ۳۲ بگيرم كه گفتم داخلي گوشي زياد هست، رم ۱۶ كلاس ۱۰ بگيرم به جاش + محافظ صفحه + قاب ژلهاي.
طرف رفت رم ۱۶ رو آورد گذاشتيم تو گوشي، قاب هم آورد بعد رفت محافظ رو بچسبونه!
براي محافظ گفت سه نوع هست، ۱۵ و ۲۰ و ۲۵ هزار توماني، من گفتم حد وسط ۲۰ هزار توماني!
برد محافظ رو چسباند و آورد، رفتم حساب لوازم جانبي رو تسويه كنم كه كارت رو گرفت و مبلغ رو برداشت كرد!
رسيد مشتري رو داد، مبلغ ۳.۲۰۰.۰۰۰ ريال از حساب برداشت شده بود، در حالي كه ۲۰ + ۴۵ + ۱۵ = ۸۰ هزار تومان جمع كل لوازم جانبي گوشي ميشد.
بهش گفتم كه اين مبلغ چرا برداشت شده، بعد گفت كه محافظ ۱۵ لايهاي زدم، ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان = ۳۰۰ هزار تومان! بهش گفتم شما كي حرف از لايه زدي؟ گفتي محافظ اينقدري و اينها!
رفت يك پك محافظ آورد گفت ۱۵ تا از اينا زدم، لينك خريد پك محافظ در وب سايت AliExpress، شما برو اينو قيمت كن براي من ۱۵ تا بخر بيار من پول اونارو ميدم پول اينيم كه ازت گرفتم ميدم!
رفتم پايين قيمت بگيرم، طرف گفت ۱۵ تا از اينا زده كه بره ۱۵ تا بستهي خاليشو بياره و بهترين محافظ كه گلس باشه فوقش ۵۰ هزار تومان هست.
رفتم بهش گفتم و دبه كرد، گفت گوشيرو بده دادم بهش زد زمين! گفت ديدي صفحهاش نشكست، محافظ نشكن هست و از اين حرفا.
فاكتور لوازم جانبي رو ميگفت نميدم، آخر گرفتيم ۳۲۰ فاكتور كرد بدون هيچگونه مهر و امضاء اونم فاكتور خريدار نبود! فاكتور فروشنده بود..
خلاصه رفتيم دفتر پاساژ، يك آقايي داخل دفتر پاساژ تشريف داشتند كه گفتند حاج آقا تشريف ندارند و فردا ساعت ۱۱ به بعد تشريف بياريد.
----------------
امروز رفتيم، در ابتدا رفتم به كيوسك پليس مقابل پاساژ و يك مشورتي كرديم، يك ماموري با ما اومد تا مغازه اين شخص.
رفتيم داخل و اوني كه ديروز فروخته بود حاضر نبود بياد داخل مغازه و مشخص بود كه ترسيده... خلاصه اومد داخل مغازه و شروع كرد دوباره بساط ديروز و رفت اون پك رو آورد! گفت من ۷ تا از اين پك چسبوندم، حالا ديروز ميگفت ۱۵ تا چسبوندم!
بهش گفتم شما كه ميگفتي ۱۵ تا چسبوندم، گفت خب آره من ۱۵ تا چسبوندم ولي پول ۷ تاشو گرفتم و خواستم ۸ تا بيشتر بزنم كه به شما حال بدم!! دوباره حرف چرت و پرت، دروغگو شاخ و دُم نداره!
بعد اشاره كردم به فاكتور كه داخلش نوشته شده بود ۱۵ لايه ۲۰ هزار توماني و مغايرت فاكتور با اجناس:
رم به ارزش ۴۵ ت
۱۵ لايه ۲۰ ت جمع كل ۳۰۰ ت
قاب ژله اي به ارزش ۱۵ ت
جمع كل: ۳۶۰ ت
داخل فاكتور ۳۲۰ ت زده بود و اظهار داشت كه ۴۰ ت تخفيف دادم!!!
بعد پرينتي كه از صفحه وب سايت Aliexpress داشتم به مامور نيروي انتظامي دادم، ايشان هم گفت مغايرت داره شما ميگي هر پك رو ۲۰ ت به اين آقا داديد در حالي ۹.۸۸ دلار يا ۳۰ هزار تومان هست! بعد اين آقا گفت كه من خريدم ۱۸ هزار تومان هست اين جنس رو و گفت اصلاً نميدونم صبر كنيد تا جانبي كارم بياد.
ديگه وقت اين كارارو نداشتم، ولي باز هم ايشان اظهار داشتند كه گفتند ۱۵ لايه، هر لايه ۲۰ هزار تومان و دوربين مدار بسته مغازه رو به عقب كشيدند تا ببينيم!!
حالا دوربين كه صدا ضبط نميكنه، زده يك جايي كه داريم باهاش صحبت ميكنيم، گفت من اينجا گفتم ۱۵ لايه هر لايه ۲۰ هزار تومان! حالا دوربيني كه صدا نداره و باز هم دروغ!
برگشتيم به كيوسك پليس كه پيشنهاد دادند فردا انشاالله بريم اتحاديه و تعزيرات بلكه به نتيجهاي رسيديم كه نميرسيم.
مامور پليس هم گفت كه اين پلاك داخل اين پاساژ بيشترين شكايات رو از اين قبيل داشته و تاكيد داشتند كه خوب هست الان گوشي شما دستتان هست، برخي تسويه حساب ميكنند و گوشيشان هم بهشان تحويل داده نميشود.
نتيجهگيري: علاالدين مجتمعي نيست كه با ارائه قيمتي ارزانتر از يك كالا به فكر مردم و جيب مردم باشد، هرچند كه شما هم ميدانيد ترفندهاي مختلفي براي گرفتن پول دارند... براي مثال من گفتم برنامهي اضافه نريزيد و من هزينهاي پرداخت نميكنم كه به اين صورت كه شرح دادم پول اضافهاي رو از من گرفتند.
خدمات درخواستي من، شامل محافظ صفحه ۳۰۰ هزار توماني نبوده و محافظ صفحه درخواستي من فقط ۲۰ هزار تومان قيمت داشت.
من در راستاي اينكه حداقل كاربران اين انجمن گير اين افراد شياد و دروغگو نيفتند، شماره پلاك اين فروشگاه رو قرار ميدهم و در صورت درخواست مديران انجمن ميتوانم مداركي از اين كلاهبرداري و مغايرت فاكتور با خدمات ارائه داده شده، در اين انجمن قرار دهم:
پلاك ۴۷، طبقه همكف. فروشگاه محمد، شخصي به نام پويا.
مال حرام راه به جايي نميبرد و در آخر خرج بيمارستان و درد و دوا ميشود..
نمونههاي اينچنيني بسيار است.
ویرایش توسط CityKala.net : December 24th, 2014 در ساعت 18:06
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها ازCityKala.net به دلیل پست مفید
4n0nym0us, afshinh, ballance, Faraz4u, Forozan, hosinaa, Jahan Pay Co, masooumi, mhiizadi, nasimd, omid1991, partserver, rules, s0NY
-
December 23rd, 2014 15:01
# ADS
-
December 23rd, 2014, 15:07
عضو انجمن
پاسخ : در خريد گوشي از پاساژ علاالدين دقت كنيد: كلاهبرداري در هنگام خريد گوشي!
-
-
December 23rd, 2014, 15:08
مدیر ارشد
-
-
December 23rd, 2014, 15:13
عضو انجمن
اینجا قبلاً در موردش صحبت شده و باید دقت می کردید.
http://www.webhostingtalk.ir/f118/122974/
-
-
December 23rd, 2014, 15:19
عضو انجمن
درود
متاسفانه این فقط مختص به این صنف نیست...
این روزها مردم برای 1000 تومان کارهایی میکنند که واقعا انسانی نیست
به کجا داریم میریم خدا میدونه
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
December 23rd, 2014, 15:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ipsat
من دقت لازم رو به خرج دادم، امّا در مورد محافظ صفحه انتظار چنين چيزي رو نداشتم.
به هرحال اطلاعرساني كردم كه در اين مورد هم امكان كلاهبرداري هست.
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
-
December 23rd, 2014, 15:27
از فروشگاه اینترنتی معتبر خرید کنین مغازه دار نیاز به درامد داره حالا از هر طریق
من یک اپل از سایت پرشین اپل | Persian Apple | فروشگاه اینترنتی محصولات اپل در ایران، بهترین قیمت محصولات اپل آیفون آیپد مک بوک مک بوک پرو خرید کردم به قیمت مناسب apple id + app + قاب به رایگان نصب و ارسال کردند در حالی که مغازه دار برای هر قسمت مبلغ گزافی درخواست کرده بود.
-
-
December 23rd, 2014, 15:30
عضو انجمن
شما کلا نمیدونید که طبقه اول میندازن تو پاچه؟
-
تعداد تشکر ها ازalmanwebhost به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2014, 15:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
almanwebhost
شما کلا نمیدونید که طبقه اول میندازن تو پاچه؟
دفعات قبل بارها خريد كردم، ولي در موارد ويآيپي اكتيو نرم افزار و اينها، قاب ضد ضربه و ... تو پاچه ميكردن كه نتونستن منم نه پول فسخ دادم نه چيزي! به هر حال من جايي برم كه بدونم چه خبره احتياط بيشتري ميكنم و اول هزينه رو پرداخت نميكنم.
ديروز هم گوشي رو تحويل گرفتم و پرداخت كردم، اما لوازم جانبي رو پرداخت نكردم تا كامل تحويل بده.
تحويل كه داد، كارت كشيد و متوجه اين مورد شدم.
ضمناً قرار ما محافظي با ۲۰ هزار تومان قيمت بود، نه ۳۰۰ هزار تومان.
به هر حال به هر روشي كه باشه، نميگذارم صاحبان اين مغازه قروني ديگر از مردم بياطلاع و ناآگاه كلاهبرداري كنند. من فردا پيگيري خواهم كرد و گزارشي مجزا با توضيحات و مدارك كاملتر براي چند وبسايت خبري ارسال ميكنم شايد منتشر كنند.
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
-
December 23rd, 2014, 15:44
عضو انجمن
كارت رو گرفت و مبلغ رو برداشت كرد!
مشکل اینجاست که توی فرهنگ ما زیادی به سمت مقابل اعتماد میکنیم. مشکل از اعتماد بیجا هستش. شما یک شهر یا کشور در دنیا رو نام ببرید که کارت خودشون رو برای پرداخت به فروشنده میدن تازه به همراه رمز عبور! بارها شده که سر این موضوع با فروشنده بحثم شده ولی کارتم رو بهش ندادم! گفتم شده من میام پشت دخل ولی خودم رمز کارت و میزنم مبلغ رو هم باید خودم چک کنم که اکثرا یهو دستگاه کارتخونی که تا 30ثانیه پیش سیمش نمیرسید، یهو سیمش تا دم در هم میرسه.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
3245, api, Forozan, Jahan Pay Co, mansour207, mhiizadi, mrasol, nasimd, Netfollower, sajad2745, sergio, میزبانی کهکشان, Yas-Host, zakerweb