-
January 4th, 2015, 16:29
عدم پینگ دهی subdomain ساخته شده در directadmin
دوستان گرامی بنده subdomain تعریف کردم اما اصلا پینگ نمی ده حتی dns managment رو در پنل admin و همچنین reseller هم چک کردم
برای دامین اصلی پینگ دارم اما subdomain نه !
ضمنا فولدر subdomain در public_html ساخته شده و در بخش subdomains هم قابل مشاهده هست اما پینگ ندارم بهش
مشکل از چی می تونه باشه ؟
ممنون پیشاپیش
-
-
January 4th, 2015 16:29
# ADS
-
January 4th, 2015, 16:34
عضو دائم
پاسخ : عدم پینگ دهی subdomain ساخته شده در directadmin

نوشته اصلی توسط
datnet_teh
دوستان گرامی بنده subdomain تعریف کردم اما اصلا پینگ نمی ده حتی dns managment رو در پنل admin و همچنین reseller هم چک کردم
برای دامین اصلی پینگ دارم اما subdomain نه !
ضمنا فولدر subdomain در public_html ساخته شده و در بخش subdomains هم قابل مشاهده هست اما پینگ ندارم بهش
مشکل از چی می تونه باشه ؟
ممنون پیشاپیش
با سلام و احترام
پینگ به تنظیم dns مربوط نمیشه.
الان یعنی dns به آیپی مورد نظر اشاره میکنه و مشکلی نداره جز پینگ ؟
اگر بله، پس پینگ روی سرورتون بسته هست . به جایی که سرور خریدید اطلاع بدید که پینگ را باز کند و نیاز دارید و اگر باز هست احتمالا داخل فایروال خود سرورتون بسته هست.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
January 4th, 2015, 16:48
عضو انجمن
سلام.
از داخل سرور ببینید پینگ میدهد یا خیر؟ البته اگر سرور ایران نیست!
معمولا اینترنت ایران از نظر dns دیر به دیر بروزرسانی میشود ولی در خارج به صورت انی و لحظه ای هست و باید سابدامنه پینگ دهد.
این مشکل هم معمولا بسته به isp بین 12 تا 72 ساعت و تا برخی مواقع تا 1 هفته هم ممکن هست زمان بر باشد.
موفق باشید./
-
-
January 4th, 2015, 21:39

نوشته اصلی توسط
secureconfig
سلام.
از داخل سرور ببینید پینگ میدهد یا خیر؟ البته اگر سرور ایران نیست!
معمولا اینترنت ایران از نظر dns دیر به دیر بروزرسانی میشود ولی در خارج به صورت انی و لحظه ای هست و باید سابدامنه پینگ دهد.
این مشکل هم معمولا بسته به isp بین 12 تا 72 ساعت و تا برخی مواقع تا 1 هفته هم ممکن هست زمان بر باشد.
موفق باشید./
سرور خارج از ایران هست
از داخل سرور پینگ گرفتم پینگ داد
---
ضمنا در ادامه بحث بالا
name server هم همین طور . نیم سرور چک شده و دامین اصلی هر name serveri داشته باشه name server برای sub domain هم همون خواهد بود . غیر اینه ؟
اما از داخل سرور پینگ داد
از چی می تونه باشه
ویرایش توسط datnet_teh : January 4th, 2015 در ساعت 21:42
-
-
January 4th, 2015, 21:44
عضو انجمن
پس به احتمال 99٪ همون موردی که گفتم هست.چند روز صبر کنید احتمالا رفع میشود.
-
-
January 6th, 2015, 16:26

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام و احترام
پینگ به تنظیم dns مربوط نمیشه.
الان یعنی dns به آیپی مورد نظر اشاره میکنه و مشکلی نداره جز پینگ ؟
اگر بله، پس پینگ روی سرورتون بسته هست . به جایی که سرور خریدید اطلاع بدید که پینگ را باز کند و نیاز دارید و اگر باز هست احتمالا داخل فایروال خود سرورتون بسته هست.
باتشکر
فکر می کنم اون بالا یه اشتباه کوچولو کردم و اونم اینه که به جای اینکه بنویسم name server نوشته بودم dns managment . منظورم ns ها بود
ممنون 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
datnet_teh
سرور خارج از ایران هست
از داخل سرور پینگ گرفتم پینگ داد
---
ضمنا در ادامه بحث بالا
name server هم همین طور . نیم سرور چک شده و دامین اصلی هر name serveri داشته باشه name server برای sub domain هم همون خواهد بود . غیر اینه ؟
اما از داخل سرور پینگ داد
از چی می تونه باشه
نه ! یعنی هر ساب دومینی درست کردم باید چند روز صبر کنم بعدا توش فایل بریزم که یه قسمتی از خدمات سایتو بریزم توش؟
اینطوری که خیلی الاف می شم .
البته فکر نمی کنم این راه حل نهایی باشه
----
الان شما تو دایرکت ادمین یه ساب دومین می سازید پینک نمی ده چند روز بعد قابل استفاده میشه ؟
- - - Updated - - -
مرسی مشکل حل شد اما اینطوری خیلی طول می کشه اگه سر هر ساب دامینی اینقد معطل بشم
در هر حال ممنونم
-
-
January 6th, 2015, 17:30
عضو دائم
دوست عزیز یک اموزش همین الان نوشتم شاید بدرد شما هم بخوره:
http://www.webhostingtalk.ir/f21/132770/
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2015, 17:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام.
باتشکر از اموزش مفید شما اما چند نکته بنده اضافه کنم ،
ـ این مورد تنها بر روی سیستم فردی که فال hosts را ویرایش کرده باشد و تنظیمات را ست کرده باشد کار میکند.
ــ روش دوم رفع برای این مشکل استفاده از نرم افزار های تغییر ایپی مانند virtual private network هست که از کشور های اروپایی باشد و به این علت که دی ان اس ها در کشور های اروپایی سریعتر اپدیت میشود وبسایت یا سابدامنه باز میشود.
+ بستگی به ISP اینترنتتان هم دارد - معمولا مخابرات از isp های دیگر دیرتر بروزرسانی میشود.
موفق باشید ./
-
-
January 6th, 2015, 18:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
secureconfig
سلام.
باتشکر از اموزش مفید شما اما چند نکته بنده اضافه کنم ،
ـ این مورد تنها بر روی سیستم فردی که فال hosts را ویرایش کرده باشد و تنظیمات را ست کرده باشد کار میکند.
ــ روش دوم رفع برای این مشکل استفاده از نرم افزار های تغییر ایپی مانند virtual private network هست که از کشور های اروپایی باشد و به این علت که دی ان اس ها در کشور های اروپایی سریعتر اپدیت میشود وبسایت یا سابدامنه باز میشود.
+ بستگی به ISP اینترنتتان هم دارد - معمولا مخابرات از isp های دیگر دیرتر بروزرسانی میشود.
موفق باشید ./
باتشکر
اما این روش حتی اگر دامنه وجود نداشته باشد هم کاربرد دارد مثلا سایت mofatehsch.com شبکه ی وایفای + کابل+ کافی نت رو که بالا اوردیم به صورت محلی internet.mofatehsch.com صفحه ی لایگن هست
و server.mofatehsch.com هم سرور ویندوز هست که ftp , apache روشه که یک سایت ساده هست و نمونه سوال و ...
-