جنت دریسکول میلر (Janet Driscoll Miller) [در توییتر،گوگلپلاس،فیسبوک،لینکدین]، رییس و مدیرعامل شرکت مارکتینگ موجو (Marketing Mojo)، در وبسایت سرچانجینلند و در وبلاگ مارکتینگ موجو، جدیدا اینفوگرافیکی را منتشر کرده است که با کمک آن تشخیص پنالتی شدن سایت توسط الگوریتم پاندا یا پنگوئن برای ما آسان میشود و به طبع آن میتوانیم در راستای ترمیم و بازیابی شرایط حرکت کنیم.
جنت دریسکول میلر در توضیح این اینفوگرافیک چنین نوشته است: مرتبا تماسها و ایمیلهایی دارم از طرف صاحبان وبسایتهایی که سعی دارند بفهمند چرا دچار افت ناگهانی ترافیک شدهاند. متاسفانه اغلب این صاحبان وبسایتها، زمان کافی برای دنبال کردن آپدیت الگوریتمها و سازگاری با آن آپدیتها را ندارند؛ و از همین رو اغلب نمیتوانند درک کنند که ایراد کار از کجا بوده است. هر بار که با چنین موردی برخورد دارم، ابتدا سعی میکنم بفهمم آیا ریشهی اصلی مشکل، آپدیت الگوریتمهای گوگل بوده است یا خیر. از آنجا که آپدیت الگوریتمها جدول زمانی مشخصی دارند، اغلب اوقات، من آنها را راحتتر از سایر تغییرات سایت شناسایی میکنم. به ویژه به این دلیل که اغلب صاحبان سایتها، تغییرات ایجاد شده در محتوای یک صفحه یا سایر قسمتهای سایت را به شکل کامل، مستند و ذخیره نمیکنند. این کمبود مستندات، میتواند موجب شود یافتن آن تغییرات و اعمالی که باعث کاهش رتبهی سایت شده است مشکل گردد. اما برعکس، از آنجایی که ممکن است کاهش رتبهی سایت در یک بازهی زمانی مشخص مستقیما به آپدیت الگوریتم مرتبط باشد، اغلب اوقات، تشخیص مشکل و یافتن راهحل آن میتواند سریعتر باشد. با همکاری سرچانجینلند، من این چارت قدمبه قدم را طراحی کردم تا به دیگران کمک کنم بتوانند طی یک پروسه، تشخیص دهند آیا آپدیت الگوریتم پاندا یا پنگوئن وبسایتشان را تحتتاثیر قرار داده است یا خیر.
هرچند، این چارت قدمبهقدم بایستی تنها به عنوان یک راهنما مورد استفاده قرار بگیرد. نتایج و راهنماییهای این اینفوگرافیک تضمین شده نیست اما تا اندازهی زیادی به عنوان معیاری برای تشخیص پنالتی شدن سایت توسط الگوریتم پاندا یا پنگوئن مورد اطمینان میباشد.