-
December 23rd, 2014, 11:43
عضو جدید
درخواست مشاوره برای خرید سرور
با عرض سلام و خسته نباشید
دوستان نیاز به مشاوره دارم پس خواهش میکنم آفر ارائه نکنید.
من چند روزی بود که دنبال هاست پربازدید بودم و یکی خریدم اما باز هم اون قدرتی که نیاز دارم رو نداره و فک میکنم باید سرور بخرم. اما توی خرید سرور کمی گیج شدم ، یکی از دوستان میگه از ایران بخر ، یکی میگه از red بخر ، به نظر شما برای سایتی که بیشتر 90 درصد از بازدید هاش از ایرانه و هر روز بازدید هاش افزایش پیدا میکنه باید چیکار بکنم؟ سرور بخرم یا هاستم رو عوض کنم؟ اگه قرار بر خرید سرور هست، سرور رو از ایران بخرم یا خارجی باید بخرم؟
پیشاپیش ممنون از لطف همتون
-
-
December 23rd, 2014 11:43
# ADS
-
December 23rd, 2014, 11:55
عضو انجمن
پاسخ : درخواست مشاوره برای خرید سرور
درود
این به کار شما بستگی داره ، اگر بازدیدهاتون در حال افزایش هست باید سرور مجازی بگیرید تا دیگه به مشکل نخورید.
برای لوکیشن هم سرورهای ایران گرونتر هستن ولی سرعت لود بالاتری دارند ، اگر در زمینه های قانونی فعالیت میکنید بهتره سرور ایران تهیه کنید.
سرورهای خارج هم با کانفیگ صحیح مناسب هست و هزینه هاتون کاهش پیدا میکنه.
-
تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2014, 11:56
هاست ایران و سرور ایران مناسب است
-
تعداد تشکر ها ازs0NY به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2014, 12:04
عضو انجمن
با سلام
بسته به مورد استفاده شما میباشد
سرور ایران از لحاظ لود و سرعت لود - پینگ پایین مناسب تر است
سرور خارج از نظر آپتایم - کیفیت سخت افزار و پورت مناسب میباشد
021-77485724
-
تعداد تشکر ها ازmorgoet به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2014, 12:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
morgoet
با سلام
بسته به مورد استفاده شما میباشد
سرور ایران از لحاظ لود و سرعت لود - پینگ پایین مناسب تر است
سرور خارج از نظر آپتایم - کیفیت سخت افزار و پورت مناسب میباشد
021-77485724

نوشته اصلی توسط
da6276
درود
این به کار شما بستگی داره ، اگر بازدیدهاتون در حال افزایش هست باید سرور مجازی بگیرید تا دیگه به مشکل نخورید.
برای لوکیشن هم سرورهای ایران گرونتر هستن ولی سرعت لود بالاتری دارند ، اگر در زمینه های قانونی فعالیت میکنید بهتره سرور ایران تهیه کنید.
سرورهای خارج هم با کانفیگ صحیح مناسب هست و هزینه هاتون کاهش پیدا میکنه.
اما شنیدم روی سرور ایران cpanel نمیشه نصب کرد ، ایا این حرف رو تایید میکنید؟ و اینکه میگن سرور های ایران به دلیل امنیت پایین قابل هک هستن.
-
-
December 23rd, 2014, 12:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
omidba
با عرض سلام و خسته نباشید
دوستان نیاز به مشاوره دارم پس خواهش میکنم آفر ارائه نکنید.
من چند روزی بود که دنبال هاست پربازدید بودم و یکی خریدم اما باز هم اون قدرتی که نیاز دارم رو نداره و فک میکنم باید سرور بخرم. اما توی خرید سرور کمی گیج شدم ، یکی از دوستان میگه از ایران بخر ، یکی میگه از red بخر ، به نظر شما برای سایتی که بیشتر 90 درصد از بازدید هاش از ایرانه و هر روز بازدید هاش افزایش پیدا میکنه باید چیکار بکنم؟ سرور بخرم یا هاستم رو عوض کنم؟ اگه قرار بر خرید سرور هست، سرور رو از ایران بخرم یا خارجی باید بخرم؟
پیشاپیش ممنون از لطف همتون

نوشته اصلی توسط
omidba
اما شنیدم روی سرور ایران cpanel نمیشه نصب کرد ، ایا این حرف رو تایید میکنید؟ و اینکه میگن سرور های ایران به دلیل امنیت پایین قابل هک هستن.
با سلام و احترام
خب وقتی در بخش درخواست سرویس بزنید یک سری میان آفر میدن.(فعلا نیومدن البته :ی).
نکته : اول بگم که ما هم از ایران سرور ارائه میکنیم هم خارج کشور، پس سوء تفاهم نشه که داریم از ایران دفاع میکنیم چون خارج نمیتونیم سرویس بدیم ما هر دو طرف سرویس میدیم.
به نظر بنده اگر مشکلی از نظر کمی گرانتر بودن سرور ایران ندارید، سرور داخلی تهیه نمائید که سرعت لود بهتری برای کاربراتون داشته باشید.
امنیت پائینتر ؟ سیستم عاملی که برای سرور نصب میشه در ایران با سیستم عاملی که برای سرور خارجی نصب میشه چه فرقی داره ؟
هر سروری قابل هک شدن هست حالا یکی دیرتر یکی زودتر و ... ربطی به ایران بودن یا خارج بودن نداره، فرق ایران با خارج فقط توی پهنای باند اینترنت هست.
شما میتوانید در ایران از دایرکت ادمین استفاده نمائید.(سیپنل هم راه های جانبی دارد اما دایرکت ادمین بهتر هست به هزاران دلیل در ایران)
http://www.roobinaserver.ir
میتوانید با واحد مشاوره نیز در ارتباط باشید.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : December 23rd, 2014 در ساعت 12:27
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2014, 12:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
omidba
بله سرورهای ایران با cpanel بخاطر تحریم مشکل دارند ، ولی خب دایرکت ادمین هم خیلی خوب هست و بدون مشکل پرقدرت داره کار میکنه.
برای امنیت خیر تائید نمیکنم ، امنیت یه چیز نسبی هست و در هیچ جای دنیا هیچ کس نمیتونه ادعای امنیت 100% کنه و بستگی به خیلی عوامل داره ، مهمترین موارد زیرساخت شبکه و کانفیگ سرور هست.
-
تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2014, 13:36
عضو انجمن
با درود و احترام.
انتخاب بین سرور و هاست به میزان بازدید و نموارد بازدیدتون بستگی داره اگر وضعیت سعودی داره و میخواید تا نسبتا بلند مدت مشکلی از بابت قدرت پشتیبانی سرور نداشته باشید سرور مجازی پیشنهاد میشه اما خب چیزی که خیلی مهم هست بعد از انتخاب سخت افزار، مهم مسئله کانفیگ هست.
در مورد هاست یا سرور ایران هم بگم خدمتتون : اگر اغلب مشتریهاتون در ایران هستند میتونه این مزیت رو داشته باشه چون سرورهاش نزدیک هستند سرعت لود مناسی صرفا در داخل ایران داشته باشه و در مورد امنیت اگر سخت افزاری منظورتونه بله طبیعتا دیتاسنترهای خارجی که بسیار بزرگتر هستند قاعدتا سخت افزارهای قوی تری جهت جلوگیری از یکسری موارد امنیتی دارن .
در کل پیشنهاد بنده با توجه به وضعیت موجود خرید سرور از خارج از کشور هست چون هم وضعیت سیاسی مشخص نیست و ممکنه هر بار تحریم ها بیشتر بشه و مشکل لایسنس (سی پنل یا هر چیزی که مورد استفادتون میتونه باشه) اذیت کنه و حتی موجب توقف موقت کارتون هم بشه. و دلیل دیگه میتونم بگم خدمتتون : سرورهای خارج از کشور تقریبا میشه گفت اگر یک کانفیگ عالی + سخت افزار مناسب داشته باشه همون کیفیت رو براتون به ارمغان میارن و اینکه اگر اصول کارتون درست باشه از بابت سرور بعید میدونم مشکلی پیش بیاد.!
بنظر بنده سرور داخل ایران در حال حاضر بیشتر مناسب سایتهای دولتی که نمیشه در خارج از کشور اطلاعاتشون رو آپلود کنند ... یا چت روم ها بنا به یکسری دلایل سرور ایران براشون بهتره ... میتونه موضوع سایتتون هم حتی دخیل باشه.
در صورت تمایل به خرید سرور از خارج از کشور می تونید با از طریق راه های ارتباطی آنلاین یا مشاوره تلفنی در تماس باشید.
در مورد خرید سرور و مدیریت سرور هم در شرایطی خاص خودمون میتونیم براتون انجام بدیم.
موفق باشید.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2014, 13:44
عضو انجمن
به نظر من با توجه به مواردی ک شما فرمودید سرور ایران به صرفه تره!
ایران بگیرید ، بدید کانفیگ مناسب انجام بدن مشکلتون حل می شه
دایرکت ادمین هم بسیار مناسبه ، هم سبکه و هم قدرتمند و هم ارزون
بعضی از همکاران هم هستن ک آفر رو همراه با لایسنس رایگان دایرکت می دن
در کل ایران الان خوبه
تلفن : 02191300401 ، تهران - صادقیه - بلوارفردوس شرق - پلاک 68 - واحد 18
پیشروتک |
ناحیه کاربری
-
تعداد تشکر ها از mohsen_sh به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2014, 14:06
عضو انجمن
درود
اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید سرور ایران مناسب هست (اما مسلما پایداری سرور خارج از کشور رو نداره)همینطور در بلند مدت هزینه تمام شده بالایی داره
در نهایت با هزینه خیلی مناسبتر و پایداری بهتر میتونید از یک کشور که پینگ تایم مناسبی هم به ایران داره استفاده کنید
موفق باشید
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-