-
December 18th, 2014, 18:26
-
-
December 18th, 2014 18:26
# ADS
-
December 18th, 2014, 18:34
پاسخ : فروش سرور های مجازی از کانادا به مناسب شب یلدا 60 درصد تخفیف_دارای نماد الکترونیکی)
قیمت های ف.قبا اعمال تخفیف میباشد؟؟
-
-
December 19th, 2014, 00:27
پاسخ : فروش سرور های مجازی از کانادا به مناسب شب یلدا 60 درصد تخفیف_دارای نماد الکترونیکی)
تخفیف شامل پلن اول و دوم نمیباشد شامل پلن های دیگر میباشد
-
-
December 19th, 2014, 01:54
سلام
قصد خریدplan D رو داشتم اما تخفیف اعمال نشد! 2تا پلن دیگه هم امتحان کردم روی هیچ کدوم اعمال نشد!
-
-
December 19th, 2014, 02:04
درخواست رو بدید داخل فاکتور تخفیف اعمال میشه واستون جدیدا تخفیف ها در سایت به مشکل برخوردن
-
-
December 19th, 2014, 14:18
عضو جدید
کمتر از یکساعت تحویل شد پس از تست نیز سرعت و کیفیت را اطلاع میدهم.انشالله مثل سرعت تحویل باشد
-
-
December 21st, 2014, 14:24

نوشته اصلی توسط
arch
سلام
نخرید !!!! اینا دیتا سنترشون مشکل داره خودشونم اطلاعاتی ندارن که درست کنن هیچ ادبشونم مشکل داره!!! بهم میگن 60% تخفیف گرفتین انتظارم دارین!!!!
- - - Updated - - -
- {درصورت نارضایتی از سروریس بازگشت وجه تا 24 ساعت بعد امکان پذیر است } دروغ این شعارها قولشونو نخورین!! میگم خوب من که نتونستم استفاده کنم پسش بگیر! میگه سرور استفاده خودشو کرده!! کی کجا!؟ هم وقتم هم پولم رفت شما فریبشونو نخورین.
سلام
از کانادا بیشتر از این انتظار نیست.
کلا ایلات متحده سرعت نتشون پایینه و ابیوز گیریشون زیاده . مخصوصا دیتا شیک که تجربشو داشتم.
کلا انگلستان ( رد استیشن) بهترین گزینه است برای خرید.
موفق باشید
-
-
December 21st, 2014, 14:27
عضو انجمن
عزیز لطفا جهت اطلاع رسانی به دیگر دوستان، با مدرک اهداف خود را پیش ببرید!
-
-
December 21st, 2014, 14:29
عضو دائم
جناب منظورتون از مگابایت ، مگابیت بوده؟
درضمن این قیمت ها با تخفیف هست؟
ممنون
-
-
December 21st, 2014, 14:47
دوست عزیزی که شما میگید سرور های ما مشکل دارن.شما بع از 72 ساعت اومدید میگید سرور رو پس بگیرید خوبه پیام های یاهوتون هم موجوده حتی به گفته دوستمون طبق مدرک پیش برید.اگر توجه کنید گفتم کانفیگ اولیه رایگان میباشد نه کانفیگ حرفه ای. شما از سرویسی استفاده کرده اید که گفتید فلان مورد رو دارید.بنده هم در جواب گفتم از کسانی که در این زمینه با این مورد اشنایی دارن بپرسید.بنده چنین موردی تا حالا واسمون پیش نیومده.پس ادب رو رعایت کنید.
شما چندین بار در یاهو گفتید این مورد هستش حتی درخواست نصب مجدد سیستم عامل رو کردید که انجام شد
ویرایش توسط roozbeh837 : December 21st, 2014 در ساعت 15:00
-