-
July 19th, 2010, 21:14
انتقال فروم به روت
سلام
یه فروم که توی زیر دامنه یww w.forum.name. com هستو چطوری باید بیارم توی www .name. com
در حال حاظر فروم هم به این صورت w ww.forum.name .com و هم به صورت w ww.name.c om/ forum بالا میاد
میخوام بعد اینکه فرومو به صفحه ی اصلی انتقال دادم این دوتا هم پاک کنم
ممنون میشم اگه کمک کنید
ویرایش توسط asal : July 19th, 2010 در ساعت 21:17
-
-
July 19th, 2010 21:14
# ADS
-
July 19th, 2010, 21:28
عضو انجمن
پاسخ : انتقال فروم به روت
تمام فایل ها رو از فلدر ها انتقال بدید به مسیری که می خواید و بعد وارد ادمین سایت بشید و مسیر انجمن رو تغییر بدید
-
تعداد تشکر ها از mr.bahram به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010, 21:39
عضو دائم
توصیه میشه این کار رو نکنید و یا فایل htaccess رو جوری ادیت کنید که همه ی لینک های قبلی به آدرس جدید منتقل بشه در غیر این صورت همه لینک ها تون شکسته میشه و این از نظر گوگل اصلا خوب نیست :D
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010, 21:44
تمام محتوی رو انتقال بدید به روت سایت ! ( Public_html )
بعد از اون هم مسیرها رو از طریق پنل مدیریتی یا فایل های config تغییر بدید .
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
لینک های معمولی ( که توسط cms ساخته میشه ) با ویرایش مسیر اصلی تغییر پیدا میکنه و نیازی نیست نگران این قضیه باشند ...
اگر هم به صورت دستی به بعضی از فایل هاشون لینک دادن میتونن یک کپی از اون فایل ها رو تو همون مسیر قبلی نگهداری کنن
-
تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2010, 22:17

نوشته اصلی توسط
mr.bahram
تمام فایل ها رو از فلدر ها انتقال بدید به مسیری که می خواید و بعد وارد ادمین سایت بشید و مسیر انجمن رو تغییر بدید
من از پاسخ دوستان
از نظر لینک مشکلی ندارم تازه سایت راه افتاده
میشه یه نفر لطف کنه بیشتر کمک کنه من توی کار سی پنل یه مقداری مبتدی هستم و کلا ازش سر در نمیارم
-
-
July 19th, 2010, 22:31
-
تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید