سلام نویسنده انیمیشن باز میخوام ..پول خوبی هم میدم فوری پیام بده که کار زیاد داریم..حقوق رو پستی ماهیانه پرداخت میکنم ...هفتگی و اینا هم نداریم ..کسی خواست بیاد ..مطمئنا بعد یکماه در همین تاپیک اعلام خواهد کرد کیفیت پرداخت و کار مارو
سلام نویسنده انیمیشن باز میخوام ..پول خوبی هم میدم فوری پیام بده که کار زیاد داریم..حقوق رو پستی ماهیانه پرداخت میکنم ...هفتگی و اینا هم نداریم ..کسی خواست بیاد ..مطمئنا بعد یکماه در همین تاپیک اعلام خواهد کرد کیفیت پرداخت و کار مارو
لطفا آدرس رو بفرستید
نرخ پست های اختصاصی ما 1500 تومان هست
کار ما به صورت یک تیم هست و شما از لحاظ کیفیت مطمئن باشید
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
دوست عزیز قیمتتون زیادی بالاس!ما تو کاریم اطلاع داریم پست اختصاصی م باشه انقدر نیست ضمن اینکه ما پستی حساب نمیکنیم ماهیانه حقوق میدیم ..با روزی 8 پست به عنوان مثلا 100 یا صد و پنجاه بین اینها متغیر میدیم به نویسنده نه بیشتر دو نفر هم میخوایم ..ضمن اینکه من خودم تیم دارم جمع میکنم با اینکارم ..تیم جدیدی نمیخوام بیاد روی کار...
سلام.
یعنی هر پست 600 تومن تقریبا؟خیلی کم نیست؟
دوست باید متن هم ترجمه بشه؟
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
خیر فقط کپی میکنید از منبعی که عرض میکنم ژانر خلاصه داستان به صورت ماشینی از ترانسلیت و اطلاعات آی ام دی بی با سه اسکرین شاتی که در همون منبع هستش
تسلط کامل دارم دوست عزیز ولی قیمت 800 و نحوه تسویه حساب هفتگی انجام میشه تمایل داشتین بنده در خدمتم خودم هم سایت داشتم و کاملا آشنا هستم تمایل داشتین پ.خ بدین
خیر ماهانه پرداخت خواهد شد .و پستی هم محاسبه نمیشه ...مگه میخواید چیکار کنید که پستی هشتصد قیمت میدید!!یه منبعه از اون کپی میکنید و میزارید باضافه سه اسکرین شاتو و چارتا کادر سئو ..من 6 سال هست دارم سایت فیلم و اینها کار میکنم ..موفق و پیروز...دوستانی که مایلند بگن
مگه دانلود و آپلود هم انجام نمیشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)