سلام.
من هرموقع میخوام وارد سایتم بشم این خطارو میده.من تغییر هاست هم دادم مشکل حل نشد.ممنون میشم که بگین مشکل از کجاست و اون برطرف بشه.
تصویر رو براتون پیوست کردم
سلام.
من هرموقع میخوام وارد سایتم بشم این خطارو میده.من تغییر هاست هم دادم مشکل حل نشد.ممنون میشم که بگین مشکل از کجاست و اون برطرف بشه.
تصویر رو براتون پیوست کردم
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
سایتتون ویروسی شده
تمام محتویات هاستتون رو پاک کنید تا چند روز دیگه درست میشه
سايت رو تو گوگل وب مستر ثبت كنيد ، نوع ويروس و مسيرش رو بهتون ميده و بعد از حذف اون از داخل پنل وب مستر بهشون گزارش حذف ويروس رو ميدين و كمتر از ٢٤ ساعت سايتتون مشكلش برطرف ميشه .
Sent from my iPhone using Tapatalk
سایت شما رو به عنوان منبع ویروس ها شناخته !!!
این هم مال مرورگره نه هاست میتونین از این ارور صرف نظر کنید و وارد سایت شید
سایتتون رو تو گوگل وبمستر ثبت کنید؛ اون بالای گوگل وبمستر یه کادر قرمز رنک هست و توضیح داده که سایت شما آلوده به ویروسه و...
روش کلیک میکنید و یه ایمیل واسه گوگل میفرستید تا بررسی شه و اگر بد افزاری تو سایتتون نبود سایتتون برگرده به حالت قبلش
فقط یادتون باشه گوگل الکی سایتی رو معرفی نمیکنه به عنوان بد افزار
حتما سایتتون رو چک بکنید
تو لینک های صفحات سایتتون هم یه چک بکنید که مثلا به یه سایت منبع بد افزار لینک نداده باشید
این ویژگی بسیار کاربردی گوگل هست اینطوری اگر روی هاست شما بد افزار باشه بهتون هشدار میده و شما میتونین خیلی سریع بد افزار رو پاک کنید
موفق باشید
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
ممنونم از راهنمایی بسیار کاملتون.فقط داستانی که هست اینه که الآن من ادرس دامنه ام رو که وارد میکنم همینطوری رو حالت لود در میاد و سایت رو باز نمیکنه. و حتی اصلا اون صفحه ی اخطار رو هم دیگه نمیاره.الان دیگه ه مشکلی براش پیش اومده؟
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
شما پلاگین یا اسکریپتی که بد افزار هست نصب کردی . محتوای سایت چی هست ؟!
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
ابتدا وارد سایت: http://quttera.com شوید؛ سپس سایت خود را اسکن نمایید و نتیجه را مشاهده نمایید و نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید. (نتیجه شامل نام و محل قرارگیری فایل یا کد مخرب می باشد.)
ویرایش توسط a.e : November 23rd, 2014 در ساعت 07:11
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)