سلام
امروز داشتم ایمیل هام را چک می کردم یک پیام آمده مبنی تاییده پستی برای enamad من نماد دارم بازم باید انجام بدم؟
سلام
امروز داشتم ایمیل هام را چک می کردم یک پیام آمده مبنی تاییده پستی برای enamad من نماد دارم بازم باید انجام بدم؟
* برنامه نویسی تحت وب(php/MySQL)* برنامه نویسی تحت ویندوز(C Family)* برنامه نویسی سخت افزاری (Arduino)* برنامه نویسی موبایل (Android)
سلام
تاریخش رو چک ببینید جدید هست یا از قبل مونده و همچنین آدرس ارسال کننده رو دقیق چک کنید اگه درست بود، بله طبق روشی که نوشته اند باید انجام دهید.
..::| بیش از یک دهه |::..
متن ایمیل دقیقا چی بوده ؟
کسب و کار محترم
با سلام، بدین وسیله به اطلاع می رساند اطلاعات زیر از فرم ثبت نام جهت بررسی و صدور تاییدیه توسط «مرکز مشاوره تخصصی تجارت الکترونیک» به آدرس دامنه ec.ulc.ir ارسال خواهد شد؛
- شماره پرونده،
- نام و نام خانوادگي / نام ثبتی شرکت،
- کدملی / کد اتباع خارجی / کد شناسه ملی،
- نام کسب و کار اينترنتي،
- آدرس دامنه کسب و کار اينترنتي ،
- شماره تلفن ثابت / همراه کسب و کار اينترنتي،
- آدرس محل فعاليت کسب و کار اينترنتي،
توجه: لازم به یادآوری است، اخذ تاییدیه صحت آدرس و شماره تماس کسب و کار الزامی میباشد.
* برنامه نویسی تحت وب(php/MySQL)* برنامه نویسی تحت ویندوز(C Family)* برنامه نویسی سخت افزاری (Arduino)* برنامه نویسی موبایل (Android)
خیر نیازی نیست . اما درصورتی که درخواست هرگونه تغییر اطلاعات بدین حتی فقط شماره باید آدرس پستیتون هم تائید بشه شماره ثابت هم همنطور
طراحی گرافیک و رابط کاربری برای تمامی مدیریت محتوا ها
--------------
web : www.mr-programer.ir
--------------
Mail : info@mr-programer.ir - one.enginer@gmail.com
--------------
Mob : 0914 261 6197
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)