-
September 21st, 2014, 05:04
عضو انجمن
فراخوان عمومي جهت تست دقت سرويس آمارگير جديد وبشمار دات کام - webshomar.com
با عنايت و توفق الهي توانستيم در زماني کوتاه ، نسخه آزمايشي سرويس آمارگير وبشمار را راه اندازي کنيم .
لذا از شما کاربران گرامي و صاحبان سايتها و فروشگاههاي تحت وب تقاضامنديم
جهت تست ميزان دقت و بررسي کمبود ها و امکانات سيستم ، بصورت مدتي محدود ، سرويس وبشمار را مورد سنجش قرار داده و نتيجه بازخورد خود را
از طريق قسمت تماس با ما اعلام بداريد
با تشکر از شما - مديريت وب شمار
http://www.webshomar.com
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2014 05:04
# ADS
-
September 24th, 2014, 15:01
عضو انجمن
پاسخ : فراخوان عمومي جهت تست دقت سرويس آمارگير جديد وبشمار دات کام - webshomar.com

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
با عنايت و توفق الهي توانستيم در زماني کوتاه ، نسخه آزمايشي سرويس آمارگير وبشمار را راه اندازي کنيم .
لذا از شما کاربران گرامي و صاحبان سايتها و فروشگاههاي تحت وب تقاضامنديم
جهت تست ميزان دقت و بررسي کمبود ها و امکانات سيستم ، بصورت مدتي محدود ، سرويس وبشمار را مورد سنجش قرار داده و نتيجه بازخورد خود را
از طريق قسمت تماس با ما اعلام بداريد
با تشکر از شما - مديريت وب شمار
وب شمار :: سرویس آمارگیر بازدید رایگان
بسیار عالی
دوستان پیشنهاد میکنم یه بار تست کنید این سیستم رو
این سیستم بسیار عالی طراحی شده و از نظر سرعت بی نظیره
ان شالله موفق باشین جناب شیخله
-
تعداد تشکر ها از omid1991 به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2014, 15:11
پاسخ : فراخوان عمومي جهت تست دقت سرويس آمارگير جديد وبشمار دات کام - webshomar.com
سرويس متعلق به خودتون هست جناب شیخله يا باز هم برای مجموعه خاصی پياده سازی شده ؟
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2014, 15:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
سرويس متعلق به خودتون هست جناب شیخله يا باز هم برای مجموعه خاصی پياده سازی شده ؟
با سلام و با اجازه از جناب شیخله
این سرویس متعلق به خودشون هست
جناب امیری پوزش میخوام که من جواب دادم چون جناب شیخله مشغول بودن من جواب دادم
-
تعداد تشکر ها ازomid1991 به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2014, 15:14
عضو دائم
حاج رضا اولیش رو من بگم ؟
نمیشه رو آمارگیر رمز گذاشت و این اصلا خوب نیست
من نمیخوام همه آمارمو بدونن
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2014, 15:22
عضو انجمن
سلام تشکر از دوستان
سلام جناب امیری ، خودمون روش کار میکنیم .
چشم ، براش در نظر گرفتم فقط منتظرم مرحله تست اولیه رو طی کنه تا از نظر مصرف منابع و بهینگی وضعیت رو بررسی کنم.
مطمئن باشید بعد از گذشتن مرحله تست ، کلیه امکاناتی که در سرویس های مشابه هست از جمله رمز گذاری ، آمار ورودی ها از موتورهای جستجو ، آمار ورودی ها از سایتهای دیگر ، آمار صفحات داخلی ، کلمات جستجو شده و همچنین امکانات جدید از قبیل گزارشگیری اکسل ، api جهت افزودن سایت ، ثبت بازدید و نمایش نتایج در سایتها (برای استفاده در افزونه هاو پلاگین های cms ها ) در نظر خواهیم گرفت .
فعلا تقاضا مون از کاربران این هست ، از این آمارگیر استفاده کنند برای مدت هر چند کوتاه یک هفته ای تا بتونیم تست کاملی روی سایت انجام بدیم.
با تشکر از شما
- - - Updated - - -
سلام تشکر از دوستان
سلام جناب امیری ، خودمون روش کار میکنیم .
چشم ، براش در نظر گرفتم فقط منتظرم مرحله تست اولیه رو طی کنه تا از نظر مصرف منابع و بهینگی وضعیت رو بررسی کنم.
مطمئن باشید بعد از گذشتن مرحله تست ، کلیه امکاناتی که در سرویس های مشابه هست از جمله رمز گذاری ، آمار ورودی ها از موتورهای جستجو ، آمار ورودی ها از سایتهای دیگر ، آمار صفحات داخلی ، کلمات جستجو شده و همچنین امکانات جدید از قبیل گزارشگیری اکسل ، api جهت افزودن سایت ، ثبت بازدید و نمایش نتایج در سایتها (برای استفاده در افزونه هاو پلاگین های cms ها ) در نظر خواهیم گرفت .
فعلا تقاضا مون از کاربران این هست ، از این آمارگیر استفاده کنند برای مدت هر چند کوتاه یک هفته ای تا بتونیم تست کاملی روی سایت انجام بدیم.
با تشکر از شما
-
-
September 24th, 2014, 15:27
ویرایش توسط samansystems : September 24th, 2014 در ساعت 15:35
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2014, 15:34
-
تعداد تشکر ها از sht-design به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2014, 15:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
سلام
آخه کار کردن برام مهم نبود

مالکيت معنوی پروژه برام ملاک بود.
فکر کنم تو پيام خصوصی پيگيری کنيم بهتر هست

صفر تا صدش با خودمون هست .
البته قابل شما رو نداره .
با سلام خدمت شما دوست عزيز آقاي رضا
من تست كردم همون نمونه آمارگير زنده درست بود جواب ميداد اما مثل اينكه دير بروز ميشد
چون من 2 بار رفرش كردم صفحه رو بعدش آدرس آي پي و ويندوزم توي اون ليست پايين سايت مياورد
اما در كل جالبه موفق باشيد
سلام ، کش میشه اون قسمت به جهت بهینگی . لذا وقتی شما صفحه رو میبینید بازدید های قبل از بازدید فعلی خودتون رو میبینید . 5 ثانیه بعدش بازدید خودتون هم قابل نمایش هست .
-
-
September 24th, 2014, 15:50
عضو انجمن
-