-
August 16th, 2014, 05:36
نظر در مورد ترندمیکرو
سلام دوستان نظرتون در مورد آنتی ویروس ترندمیکرو چیه ؟
شرکت بسیار معتبر و معروفی هست ولی توی سایتهای فارسی هر چقدر سرچ کردم هیچ کسی را ندیدم استفاده کنه .
آخرین نسخه اش از لحاظ تاثیر گذاری روی سخت افزار چطوره ؟
در حال حاظر کسپر دارم و ازش راضیم ولی سایت دیستا خیلی ازش بد میگه . اگر اخبارش را دیده باشید گفته شرکت کسپر کلاه برداره و از نمایندگی هاش مثل دورانتاش کلاه برداری کرده و لایسنس های 200 روزه بجای یکساله دادن . نمیدونم اینا حقیقت داره یا خیر !
بسیار از ترندمیکرو تعریف کرده ومن وسوسه شدم ببینم چطوره .
کسی هست تست کرده باشه؟ ارزش خرید و استفاده داره ؟ اصلا نمیخوام روی سرعت تاثیر بزاره .
- - - Updated - - -
یعنی واقعا هیچ کس تا حالا استفاده نکرده ؟
-
تعداد تشکر ها از hosseinonline7 به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2014 05:36
# ADS
-
August 16th, 2014, 15:50
پاسخ : نظر در مورد ترندمیکرو
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2014, 17:10
عضو انجمن
دوست عزیز با سلام . ما برای شناساندن این برند در این انجمن لایسنس های اورجینال رایگان برای یک سال به ده نفر دادیم . قرار بر این بود که دوستان نظرشون را اعلام بکنند ولی بعضی از دوستان کم لطفی کردند . در حال حاضر خود بنده از این آنتی ویروس استفاده میکنم و به همه پیشنهاد میکنم و راضی هستیم . میتوانید به لینک تاپیک مراجعه بفرمایید .
http://www.webhostingtalk.ir/f234/108688/
-
تعداد تشکر ها ازcartman10mpi به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2014, 19:23

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
برای ایران فقط شید
دوست عزیز شید یک آنتی ویروس جعلی هست و اصلا هویت مشخصی نداره . به تازگی سیستم خیلی از کاربران دچار مشکل شده .
یک نسخه ساختن و چند ساله داره قالب ملت میکنن .
روزهای اولم من یکبار خریدم تست کنم ببینم چیه ولی بعد از مدتی ویروسی شدم .

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
دوست عزیز با سلام . ما برای شناساندن این برند در این انجمن لایسنس های اورجینال رایگان برای یک سال به ده نفر دادیم . قرار بر این بود که دوستان نظرشون را اعلام بکنند ولی بعضی از دوستان کم لطفی کردند . در حال حاضر خود بنده از این آنتی ویروس استفاده میکنم و به همه پیشنهاد میکنم و راضی هستیم . میتوانید به لینک تاپیک مراجعه بفرمایید .
http://www.webhostingtalk.ir/f234/108688/
ممنون . من تعریفش را زیاد شنیدم ولی نمیدونم چطور هست . توی کشورهای دیگه باید خیلی محبوب باشه .
هر سایتی هم سر میزنم هیچ کاربری ازش استفاده نمیکنه .
ظاهرا توی ایران کاربرانش بسیار کم و نزدیک به صفر هست . نمیدونم دلیلش چیه !
اگر خیلی عالی باشه و سرعت سیستم را کاهش نده و امکاناتش کامل باشه که میخرمش ولی شک دارم . حداقل باید مدتی تست کنم تا ببینم خوشم میاد یا نه .
این محصول گارانتی چه شرکتی توی ایران هست ؟ لایسنس برای تست براش پیدا میشه ؟
-
-
August 16th, 2014, 19:33
نمیدونم چرا شما ویروسی شدی
انتی ویروس جعلی!
انتی ویروسی که از موتورهای شناسایی اویرا و نود استفاده میکنه
بعنوان هسته استفاده میکنه چطور میتونه جعلی باشه!!!
اگر این شید جعلی باشه چون هسته ی نود و اویرا داره باید به اونها هم بگی انتی ویروس جعلی
اینکه بعضی از کاربرا باهاش مشکل دارن دلیل بد بودنش نیست و خیلی هم خوب و مفید و ارزون و کاربردی است
و از همه ی انتی ویروسها بهتر ویروسهای ایرونی رو حتی شناسایی میکنه و زودتر
از همون روز اول تاکنون روی 200تاسیستم نصب کردیم و استفاده میکنیم و بهتراز هرانتی ویروسی بوده
-
-
August 16th, 2014, 19:50
عضو انجمن
Titanium Maximum Security Installation Instructions - Trend Micro USA
از این لینک میتونید محصول ماکسیموم سکیوریتی رو دانلود و به صورت ترایل به مدت محدود استفاده کنید . اگر مورد پسند بود میتونید لایسنس اورجینال رو خریداری بفرمایید . برای خرید میتونید از طریق ما و یا هر فروشنده ی معتبر لایسنس های اورجینال در ایران اقدام بفرمایید .
در ایران این محصول بیشتر به اسم پی سی سیلین شناخته میشود . شرکت ترند میکرو معمولا به خاطر رفتار های آب زیر کاهانه ی سایر محصولات امنیتی در رده بندی ها ، و پرداخت پول های هنگفت به شرکت ها و سایت هایی که به رده بندی محصولات امنیتی میپردازند تا برند آنها را در رده های بالا نمایش دهند ، معمولا در این گونه رده بندی ها شرکت نمیکند و آنها را تحریم کرده است . متاسفانه کاربران ایرانی علاقه ی شدیدی به این گونه رده بندی ها دارند و آنها را ملاک انتخاب قرار میدهند . به همین دلیل کمتر با اسم ترند میکرو آشنا هستند .
در حال حاضر شرکت سیسکو برای فایروال های خود از ترند میکرو استفاده میکند و همچنین شرکت مایکروسافت قبل از ارائه محصول آنتی ویروس خود از ترند میکرو برای هات میل استفاده میکرد .
شرکت های بزرگی مانند ای بی ام ، اچ پی ، سامسونگ ، هنوز از همکاران و مشتریان ترند میکرو هستند .
اینها همه بیانگر قدرت و اعتبار این برند هست . اطلاعات بیشتر را در صفحه ی ویکیپدیا بخوانید .
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%...A9%D8%B1%D9%88
از این لینک دیدن بفرمایید :
http://trendmicro.durantash.com/
ویرایش توسط cartman10mpi : August 16th, 2014 در ساعت 20:00
-
تعداد تشکر ها ازcartman10mpi به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2014, 19:51
انتی ویروس جعلی!
اگر این شید جعلی باشه چون هسته ی نود و اویرا داره باید به اون نود 32 و اویرا هم بگی انتی ویروس جعلی
اینکه بعضی از کاربرا باهاش مشکل دارن دلیل بد بودنش نیست و خیلی هم خوب و مفید و ارزون و کاربردی است
از همون روز اول تاکنون روی 200تاسیستم نصب کردیم و استفاده میکنیم و بهتراز هرانتی ویروسی بوده
-
-
August 16th, 2014, 19:56

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
انتی ویروس جعلی!
اگر این شید جعلی باشه چون هسته ی نود و اویرا داره باید به اونها هم بگی انتی ویروس جعلی
دوست عزیز شما از کجا میدونید اصلا از موتور ایست و اویرا استفاده میکنه ؟ اصلا مجوز قانونی از اونها نداره . توی تست های جهانی اسمش نیست .
مسئولان شید فقط ادعا میکنن ولی هیچ مدرکی ندارن . یک فایل pdf از نتیجه ی تست شید با بقیه ی محصولات گذاشتن و توش شید را برتر از همه نشون دادن که صحتش مشخص نیست و هیچ کس تاییدش نمیکنه حتی خود AV-Comporatives.
خیلی وقته محصولشون را آپدیت نکردن و با اومدن تهدیدات جدیدی که هر ساعت منتشر میشه این یک ریسک بزرگه .
اینطور که من دیدم اکثر کاربران شید افراد تازه کار هستن و هیچ کاربر حرفه ایی را ندیدم این محصول را قبول داشته باشه .( منظورم با فرد خاصی نبود و کلی گفتم ناراحت نشید)
به فرض اگر تمام چیزهای که شما میگید درست باشه باز به صورت غیر قانونی از محصول 2 شرکت استفاده کردن که این هیچ توجیهی نداره .
ویرایش توسط hosseinonline7 : August 16th, 2014 در ساعت 20:01
-
-
August 16th, 2014, 20:25
عضو انجمن
سلام
تجربه چند ساله ما در مورد اینترنت سکیوریتی ها و انتی ویروس ها میگه اول اویرا -دوم کسپر اسکای-سوم نود 32
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2014, 23:49

نوشته اصلی توسط
sssoheil
سلام
تجربه چند ساله ما در مورد اینترنت سکیوریتی ها و انتی ویروس ها میگه اول اویرا -دوم کسپر اسکای-سوم نود 32
مرسی . ولی کاملآ مشخصه نه تنها تجربه دقیق و حرفه ای تو زمینه امنیت ندارید ، بلکه از لحاظ حرفه ای و کارشناسی هم اطلاعات درستی ندارید .
مقایسه ی شرکت بسیار بزرگ و معتبر مثل ترندمیکرو با شرکتهایی مثل آویرا و خصوصآ کسپرسکی که سابقه کلاهبرداری داره ، مثل مقایسه شرکت بوئینگ یا جنرال موتورز با شرکتهای سایپا و ایران خودرو یا حتی موتور سازی تلاش هستش .
سایپا و ایران خودرو که نوبرن .: ماشین رو پیش فروش میکنن با بدترین کیفیت و بدون قیمت نهایی مشخص و زمان تحویل مشخص . 
پیشنهاد میکنم سری به لینک زیر بزنید .
اخبار شرکت و آنتی ویروس های ترند میکرو ( پی سی سیلین )
-