-
November 7th, 2014, 12:26
بالا اوردن اسم سایتم در گوگل . چگونه ؟
سلام دوستان من وقتی اسم سیاتو جستجو میارم ، تو چند تا عنوان پایین تر سایتم قرار میگیره اونم قسمت تماس با ماش چیکار کنم که صفحه اولم با جسنجوی اسم سایتم بالا بیاد
استفاده از تگ های h1 تاثیر داره ؟
اینم بگم که اسمش خاصه و تو نتایج گوگل سایت خاصی با اسمش نیست ولی پایینه ، سئو قالب تو سایت chkme صد هست ولی هنوز رو سئو خودش کار نکردم
چیکار کنم که اسم سایت بالا باید اونم به صورت home page نه تگ و درباره ما و غیره فقط صفحه اول مثه بقیه سایت ها . . .
هلپ می پلیز فست
-
-
November 7th, 2014 12:26
# ADS
-
November 7th, 2014, 12:37
عضو انجمن
پاسخ : بالا اوردن اسم سایتم در گوگل . چگونه ؟
تقریبا همه می دونند که چه متد هایی برای گوگل مهم هست و شما می بایست همون ها رو به خوبی رعایت کنید تا بتونید بیاید بالا.
مواردی که هست استفاده از کلمه کلیدی یا همون اسم سایت در عنوان و متاتگ و تگ توضیحات
استفاده از کلمه کلیدی و لینک دادنش به صفحه اول
استفاده مناسب از تگ های اچ 1 تا اچ6
و... .
مطمئن باشید که خیلی زود نتیجه می ده ولی باید صبر داشته باشید.
-
-
November 7th, 2014, 13:30

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
تقریبا همه می دونند که چه متد هایی برای گوگل مهم هست و شما می بایست همون ها رو به خوبی رعایت کنید تا بتونید بیاید بالا.
مواردی که هست استفاده از کلمه کلیدی یا همون اسم سایت در عنوان و متاتگ و تگ توضیحات
استفاده از کلمه کلیدی و لینک دادنش به صفحه اول
استفاده مناسب از تگ های اچ 1 تا اچ6
و... .
مطمئن باشید که خیلی زود نتیجه می ده ولی باید صبر داشته باشید.
خوب استاد کلمه کلیدی من دانلود آهنگ جدیده ولی اسم سایت یه چیزه دیگه هست .
کلمه کلیدیم رو عنوان تو تگ توضیحات و متا تگ هست , ولی نمیدونم چطوری اینارو لینک بدم اسم سایتمو لینک بدم اسم کلمه کلیدی رو لینک بدم یه راهنمایی کنید حداقل اسم سایتم بالا بیاد ممنون
-
-
November 17th, 2014, 16:32
عضو انجمن
درود بر شما
توضیحات دوست عزیز درست است و مدتی طول می کشد تا نام سایت در صفحات گوگل ایندکس شود. مخصوصا صفحه اول
در صورت تمایل پیام خصوصی دهید تا برایتان انجام دهم.
موفق باشین
-