-
July 16th, 2010, 08:55
دامین بین المللی،چی کار کنم؟
سلام:
دوستان من چند دامین در سایت ParsiNic ثبت کردم،دامین ها Com. هستند و حالا می خوام خودم یک پنل اختصاصی مثل نیک برای دامین های بین المللی داشته باشم.
یکی از دوستان گفتتد که حدود 240000 تومان هزینه این کار هست.
آیا جایی هست که مطمئن باشه و ارزان تر بشه این کار رو کرد؟
و سوال بعدی من اینکه نمیشه دامین ها رو جایی انتقال بدم که پنل به اسم خودم باشه و هزینه ای نداشته باشه،مثل نیک که پنلش هزینه ای نداره.
-
-
July 16th, 2010 08:55
# ADS
-
July 16th, 2010, 09:25
پاسخ : دامین بین المللی،چی کار کنم؟
سلام
به خودشون بگید براتون کنترل پنل جدا بزنند ، اصولا هزینه نداره ولی خوب بعضی شرکت ها میگریند .
اگه هم نمی زندد میتونید درخواست بدید براتون منتقلش کنند که قبلش باید از یکی از بچه های فروم کنترل پنل بگیرید.
-
-
July 16th, 2010, 09:37

نوشته اصلی توسط
1Mizban
سلام
به خودشون بگید براتون کنترل پنل جدا بزنند ، اصولا هزینه نداره ولی خوب بعضی شرکت ها میگریند .
اگه هم نمی زندد میتونید درخواست بدید براتون منتقلش کنند که قبلش باید از یکی از بچه های فروم کنترل پنل بگیرید.
اگر کنترل پنل جدا بگیرم از کسی،اونوقت اگر طرف دیگه نخواد کار کنه،دامین های منم میره؟
یعنی عین سروری می مونه که ازش ریسلر گرفتیم و اگه سرور جمع کنه ما هم کارمون تعطیل میشه،برای دامین هم اینطوری هست؟
-
-
July 16th, 2010, 09:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alirezaer
اگر کنترل پنل جدا بگیرم از کسی،اونوقت اگر طرف دیگه نخواد کار کنه،دامین های منم میره؟
یعنی عین سروری می مونه که ازش ریسلر گرفتیم و اگه سرور جمع کنه ما هم کارمون تعطیل میشه،برای دامین هم اینطوری هست؟
تقریبا بله!
-
-
July 16th, 2010, 09:45
اگه پنل مسقل داشته باشید تقریبا مشکلی پیش نمی آد ، ولی خوب از یه جای معتبر بگیرید که فردا جمع نکنند .
-
-
July 16th, 2010, 09:52

نوشته اصلی توسط
1Mizban
اگه پنل مسقل داشته باشید تقریبا مشکلی پیش نمی آد ، ولی خوب از یه جای معتبر بگیرید که فردا جمع نکنند .
مثلا از کجا؟
لطف کنید اسم و آدرس سایت و هزینه این کار که از یک جای معتبر ریسلری بگیرم رو بگید.
ویرایش توسط alirezaer : July 16th, 2010 در ساعت 09:54
-
-
July 16th, 2010, 09:58

نوشته اصلی توسط
alirezaer
مثلا از کجا؟
لطف کنید اسم و آدرس سایت و هزینه این کار که از یک جای معتبر ریسلری بگیرم رو بگید.
اول ببین پارسی نبک کجا ثبت میکنه .
جستجو کنید شرکت زیاد هست .
-
-
July 16th, 2010, 10:07
parsdev
hostiran
1mizban
و ...
-
-